kaha2000 17.02.05, 15:16 czy ktoś stosował tę dietę?są efekty?warto się męczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fundi1 Re: dieta 13 dniowa 17.02.05, 22:33 O dietach możesz poczytac sobie na forum "odchudzanie i nie tylko".Jest to forum prywatne. Tam na pewno Twój post nie zostanie bz odpowiedzi.pozdrawiam ada Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: dieta 13 dniowa 17.02.05, 22:48 Wszystkie diety ,ktore maja na celu jak najszybciej zrzucic jak najwiecej kilo sa do dupy!!!Bo efekt "jojo" jest gwarantowany!!Schudniesz byc moze szybko ,ale za to szybko rowniez pozniej przytyjesz i to 2 razy wiecej! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: dieta 13 dniowa 17.02.05, 23:34 stosowałam tą dietę w wakacje razem z mamą obie schudłyśmy ok 5 kg i jak dotąd nie wróciły. dieta ta poprawia przemianę materii i nei powoduje efektu jojo. moja mama stosowala ją już 3 raz i ani razu nie pojawił się ten efekt. dlatego bardzo ją polecam, ale nei jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: dieta 13 dniowa 18.02.05, 12:39 Naprawdę warto sie przemęczyć(okropne są te befsztyki....bleee).Chudnie sie szybko!Na pewno nie zmienia ona metabolizmu na stałe i jasne że efekt jo-jo jest możliwy,a nawet prawdopodobny. Tylko że kiedy szybko traci się 5 czy 8 kg to potem człowiek bardziej stara się pilnować i uważac na to co je!Jest to super okazja by po diecie zmienić nawyki żywieniowe.Życzę wytrwałości! Odpowiedz Link Zgłoś
ju8 Re: dieta 13 dniowa 18.02.05, 22:04 Ja postanowiłam też ją zastosować, teraz szykują mi sie urodzinki dzidzi ale zaraz po do dzieła. Najbardziej przeraza mnie ta czarna kawa, ja pijam tylko z mlekiem i to, o zgrozo, trzy razy dziennie. No cóż, chce byc piękna muszę cierpieć)) Znam kilka osób, które stosowały tę dietę, uważają ze jest do przeżycia, i nie zaobserwowałam efektu jojo. Dlatego postanowiłam zastosować własnie tę dietę. Trzymam kciuki i napisz jak będziesz po Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: dieta 13 dniowa 18.02.05, 23:02 Nie polecam w trakcie pracy/nauki. Ja miałam koszmarne omdlenia i "miganie" - dragnie mięśni z braku magnezu. 5 kg w ciągu 2 tyg schudłam natomiast nie jedząć chleba, ryżu, mąki itd na tzw diecie south beach. W dodatku wzmocniły mi się pazury i mam od groma energii. Dla mnie zadziłało, a 13-dniowa umęczyła mnie drastycznie Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
kajka271 Re: dieta 13 dniowa 19.02.05, 23:49 Stosowałam tą diete i ja uwielbiam, zwłąszcza befsztyki . Teraz karmie piersia, ale za rok mam ja w planie znowu zastosować. Nie pamiętam ile schudłam, ale tez nie miałam efektu jojo (co wcześniej zawsze mi się zdarzało). Zresztą tam jest napisane, że ona reguluje metabolizm organizmu, ja miałam włąśnie takie uczucie. Od czasu tej diety przestałam sie przejmowac tym co jem i jakos nie tyję. A w ciąży i teraz obżerałam sie wręcz słodyczami i nie narzekam na wagę. Jestewm 5 tygodni po porodzie i juz wróciłam do wagi 55kg Odpowiedz Link Zgłoś