kamak30 07.04.05, 10:29 Ćwiczę od tygodnia, a zmiany są naprawdę widoczne...boczki zmalały! Myslę, że do końca kwietnia będzie już po "boczkowym" problemie. pozdrawiam wszystkich kama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosenka8 Re: HULA HOP naprawde działa! 07.04.05, 10:50 Gratulacje!!! A ile czasu dziennie kręcisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: HULA HOP naprawde działa! 07.04.05, 11:11 30 minut..15 w lewo i 15 w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 08.04.05, 00:21 Kama!! Pierwszy Twoj post mnie zachwycil. Gdybym juz miala kolo to bym zaraz zaczela krecic. Ale drugi.... jeszcze 30 minut mnie tak nie zbilo z tropu jak krecenie w druga strone...myslalam, ze jest to wogole niemozliwe. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: HULA HOP naprawde działa! 12.04.05, 14:14 Utalia zapewniam cie, że jest to mozliwe. Ja osobiście zaczynam od tej gorszej strony dla mnie czyli od krecenia w prawo, a potem zostaje juz tylko ta lepsza strona na drugie 15 minut. Powiem ci w tajemnicy, że ja bardzo lubie to robić, zwiekszyłam sobie nawet czas do 20 minut na każda ze stron. pozdrawiam kama Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 12.04.05, 19:51 Kama Ty chcesz mnie wykonczyc psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: HULA HOP naprawde działa! 13.04.05, 08:08 ja ćwiczę od dawna - teraz wiem, żeby zachować formę brzuszka wystarczy 10 minut rano a potem 10 wieczorem - i jest super pozdrawiam Kasja Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: HULA HOP naprawde działa! 08.06.05, 07:55 Kama jak ty się nauczyłaś kręcić w tą drugą stronę przecież TO NIEMOŻLIWE buuu Odpowiedz Link Zgłoś
kassia23 Re: HULA HOP naprawde działa! 13.04.05, 09:26 Rany dziewczyny, ja nawet tego robic nie umiem. Kiedys moglam ksiazke przy kreceniu czytac, a po ciazy to jak zaloze kolko, to juz duzo miejsca w nim nie zostaje A tak powaznie, niby krece tym brzuchem, czy tam biodrami koleczka, ale kolo za nic nie chce osiagnac predkosci tylko pokreci sie ze 2 albo 3 razy i upada na ziemie. Czy mozliwe jest, ze jest ono po prostu za lekkie? (krecilam kolkiem siostry 14 letniej, plastikowe, puste w srodku) Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: HULA HOP naprawde działa! 13.04.05, 11:25 Wiesz co, moze masz za małe kółko. Ja mam takie o srednicy 90 cm jest ono puste w srodku i nie ma z nim zadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasz Re: HULA HOP naprawde działa! 13.04.05, 11:51 Dziewczyny ! A gdzie sie kupuje hulahop ??? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: HULA HOP naprawde działa! 13.04.05, 13:58 Napewno są w hipermarketach i w porządniejszych sklepach zabawkowych. Kama Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 13.04.05, 23:39 Uwazam, ze z pewnoscia msz za male. Kiedy bylam dzieckiem moglam krecic i godzine bez spadania kola. Pozniej kupilam takie chyba 70 albo niecale 80 cm i tak jak piszesz pokrecilam i spadalo. Teraz mam 90cm i od samego poczatku zakrecilam i moge tak bez przerwy, bez cwiczen. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 jestem z wami 14.04.05, 13:54 Ja też kręcę po 20 minut dziennie od 1 kwietnia, ale umiem tylko w jedną stronę. Tylko, że ja za bardzo nie widzę różnicy w wyglądzie (no może odrobine)!!! pozdrawiam wszystkie kręcące trzymajcie kciuki żebym w końcu zobaczyła efekty Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: jestem z wami 15.04.05, 18:03 --no to strasznie smutne? To jak to jest, ze na jedne dziala na inne nie? Od 1 kwietnia to juz rowne 2 tygodnie. ,powinno cos widac. A moze piszcie w jakim stanie jestescie przed kreceniem, czy jestescie grube czy w miare szczuple czy tylko chcecie poprawic wyglad brzucha? A że ją Pan Bóg stworzył, a szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszną i świętą forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10999599 Odpowiedz Link Zgłoś
tora99 Re: jestem z wami 30.04.05, 07:59 udalo mi sie dostac w sportowym kolko, tyle ze jest jakies dziwne.. baaardzo lekkie (za lekkie jak dla mnie) puste w srodku, z "czyms" tzn, w srodku jest nie wiem co, jakas kulka? kamyk? ciezarek? lata w kazdym razie w trakcie krecenia i robi duzo halasu. czy wasze tez tak maja? ciezko mi wie do tego przyzwyczaic, pamietam to jeszcze z dziecinstwa i mam wrazenie ze bylo jakies inne.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: jestem z wami 04.05.05, 08:33 Hej...moje kółko też jest puste w środku i nie mam z nim żadnego problemu. Na początku wydawało mi się, że jak je rozłączę i wsypię do niego "coś" to będzie kręcić się nim o wiele lepiej, jednak myliłam się (tak było przynajmniej w moim przypadku). Wsypałam do niego groch no i przy każdej próbie zakręcenia kółkiem kończyło sie to katastrofą-od razu spadało na ziemię (a wspomnę, że przy pustym udało mi się na początku wykonywać kilka obrotów). Tak wiec szybko wysypałam groch z kółeczka no i kręcę sobie do dzisiaj bez większych problemów. Życzę powodzenia i wytrwałości Kama Odpowiedz Link Zgłoś
kassia23 Re: jestem z wami 04.05.05, 15:35 Qrcze, ja chyba po prostu za gruba jestem do tego kółka i może dlatego ono mi spada, bo nie ma sie jak rozpędzić... Niemniej jednak lecę kupić nowe, a co! Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
male_kamikadze Re: jestem z wami 25.03.07, 00:34 koło musi być albo zupełnie puste i wtedy musisz się nagimnastykować kręgosłupem strasznie (ja mam chory i nie mogę) albo zupełnie ciężkie. W swoje wsypałam trzy woreczki kaszy jęczmiennej i lata jak nigdy . Jak jest ciężkie to bardziej działa na brzuch (aczkolwiek na poczatku mogą sie pojawić małe siniaki), i mniej trzeba wyginac ciało najpozdrawiam i życzę szybkich efektów Odpowiedz Link Zgłoś
gogi25 Re: HULA HOP naprawde działa! 04.05.05, 19:43 Ja też kręcę tym kółeczkiem, ale czasami brakuje mi chęci. Ja nie daję rady tak długo kręcić. Jak Wy to robicie: 10 min rano i 10 wieczorem. Dla mnie to męczarnia. mam nadzieję, że zaglądając tutaj będę nabierać coraz więcej mobilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
anka2102 Re: HULA HOP naprawde działa! 05.05.05, 14:38 ja tez cwicze od 23kwietnia, moze 2razy nie kreciłam, ale sa efekty, nie duże ale są! Odpowiedz Link Zgłoś
amusing Re: HULA HOP naprawde działa! 06.05.05, 08:10 Ja kręcę min. 30 min dziennie od niecałego tygodnia. Jak mam czas i chęci to nawet troszkę więcej. Efekty już widzę (4cm mniej!) ale co dla mie najważniejsze brzuszek przestał być mega-flakowaty i już jest tylko średnio-flakowaty Nawet mogę wyczuć ręką jakieś zawiązki mięśni Pozdrawiam i miłego kręcenia życzę. ps. właśnie idę pokręcić troszkę póki mała śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: HULA HOP naprawde działa! 06.05.05, 10:20 zakręcone e-mamy - 10 minut bez przerwy wywołuje u mnie efekt sauny - jestem cała mokra ale naprawde warto - moj zflaczały brzuch dopiero po kreceniu przestal byc taki strasznie "skorzasty" wytrwalosci zycze bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: HULA HOP naprawde działa! 06.05.05, 10:24 No i tak trzymać! Gratulacje dla was wszystkich! Dla mnie kręcenie stało się tak oczywistym "obowiązkiem", że od miesiąca robię to codziennie po 40 minut. Staję sobie przed telewizorem, coś tam oglądam i kręcę. Na początku moi panowie śmiali sie trochę ze mnie...ustawiali się w rządku i próbowali mnie naśladować - a ile śmiechu przy tym było (przez nich cały czas kółko mi spadało). Jednak teraz wiedzą, że czynność ta znalazła się na stałe w moim dziennym grafiku i dali mi spokój. Jednak najważniejsze w tym wszystkim jest to, że sadło nie wisi po bokach tak jak kiedyś i z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej. Uwielbiam stawać rano przed lustrem patrzeć i patrzeć i wiedzieć jak niechcianego tłuszczu ubywa! Od razu poprawia mi się humor na cały dzień! pozdrawiam kama Odpowiedz Link Zgłoś
gazetaforum Re: HULA HOP naprawde działa! 06.05.05, 11:32 też zaczęłam ale dla mnie 30 minut to totalny kosmos. jak długo udaje wam się kręcić bez przerwy bo mnie co chwilę spada na doł mimo że kręcę z całych sił Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: HULA HOP naprawde działa! 06.05.05, 13:02 moze powinnam się zmierzyć w pasie to wtedy zacznę widzieć konkretne rezultaty. Tylko, że mnie po 20 minutach krecenia najbardziej bolą stopy i nogi - też tak macie???? Odpowiedz Link Zgłoś
karollaa Re: HULA HOP naprawde działa! 06.05.05, 21:51 A ja mam takie pytanie: czy kazdy hula hop ma tą samą średnicę? Bo chyba kupiłam sobie jakieś za małe kółko... 60 cm? Kręcenie mi nie wychodzi... nie potrafię go rozkręcić i wydaje mi się, ze dawno temu miałam chyba większe... PROSZĘ SPRAWDZCIE I ODPISZCIE, bo może męczę się z jakimś dziecinnym kółkiem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-magda Re: HULA HOP naprawde działa! 08.05.05, 22:40 Jak mialam takie kółko też za nic mi nie wychodziło. Kupiłam większe (chyba 80 albo 90)i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: HULA HOP naprawde działa! 08.05.05, 23:39 Dziewczyny,czy kupujecie takie najzwyklejsze koła,czy są jakies specjalne dla dorosłych?Ja też chcę kręcić! Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: HULA HOP naprawde działa! 09.05.05, 08:22 Mufka ja mam takie normalne, plastikowe kółko o średnicy 90 cm, kupione w hipermarkecie na stoisku zabawkowym. Jedyną ważną rzeczą jest to, że dla osób dorosłych musi być ono poprostu duże 80 lub 90 cm ..i to wszystko. Potem zostaje już tylko silna wola i troche wprawy, a sama zobaczysz po jaskims czasie, że naprawde warto. pozdrawiam kama Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: HULA HOP naprawde działa! 09.05.05, 10:11 Mam nadzieję,że będę umiała.Chęci mam ogromne! Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 naprawde działa! 09.05.05, 19:32 jeszcze pare postów wczesniej pisalam, że nie bardzo widze rezultaty. No a dzis chciałam sie pochwalić, że założyłam spodnie, w których jescze miesiąc temu brakowało mi z 10 cm, żeby sie zapiąć. Teraz co prawda musiałam mocno wciagnąć brzuch, ale sie zapięły i da się w nich chodzić. No a wszystkie inne spodnie spadają mi. To niesamowite, a najdziwniejsze jest to, że wagowo to schudłam tylko około 1 - 1,5 kilo. Zachecam wszystkich do kręcenia, bo na efekty nie trzeba długo czekać - mi wystarczyło 1,5 miesiaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: naprawde działa! 10.05.05, 10:05 u mnie efekt widoczny był juz po tygodniu - brzuch był bardziej "spięty" a nie rozflaczały jak do tej pory - czy was też swędzą boczki po dlugim kręceniu?? pozdrawiam Kasja Odpowiedz Link Zgłoś
pszczm Re: naprawde działa! 27.06.05, 16:57 dziewczyny, to co piszecie, to cudńka jakie, czy co chyba kupie i kręcić zacznę, bo nienawidzę wszelkich ćwiczeń fizycznych na siłowniach, a takie hula- hop to i w domu można. ale na co ono właściwie głównie pomaga, na pupe też? Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 12.05.05, 09:24 Dziewczyny zainspirowana Waszymi postami, o zgubieniu paru centymetrów, kupiłam wczorja sobie hula hop. I Co? I nie umiem kręcić...buuu.. zaraz mi spada. Moze któraś z Was podpowie, jak zacząc się uczyć utrzymac dłużej hula hop i jak kręcić? Help,please! Pozdrawiamy Ania & Aleksandra Mój Najsłodszy Skarbek Odpowiedz Link Zgłoś
majamonia Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 12.05.05, 14:15 hej! ja też nie umiem kręcić! i boję się, że jak się szybko nie nauczę to mój zapał minie.... Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 12.05.05, 15:34 Hej, ja tez poproszę o radę, bo te trening jest chyba jak najbardziej dla mnie. Jestem szczupła w biodrach, ale za to mam brzuch. I wszystko mi sie zeslizguje . Brrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 13.05.05, 00:19 Ja ćwiczę,ale mięśień najszerszy grzbietu podnosząc z podłogi kółko.Tam gdzie trzeba nie chce się utrzymać.Ale zmogę je! Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 13.05.05, 09:37 Na początek będzie wam łatwiej jeśli staniecie w małym rozkroku z jedna nogą lekko wysuniętą przed siebie. Mocno wprawcie koło w ruch i starajcie się je jak najdłużej utrzymać w okilicy pasa. Pomogajcie sobie na razie nogami tzn. przenoście ciężar ciała z jednej nogi na drugą (tak jakbyście szły w miejscu)i wykonujcie ruchy pupą w boki i poza tym nie martwcie się jeśli koło spadnie. To wymaga małej wprawy, a potem juz bedzie ok. Wtedy starajcie się trzymac nogi jak najbliżej siebie i pracujcie tylko biodrami. Życzę powodzenia Kama Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 14.05.05, 00:37 Dzięki ,będzie mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: HULA HOP - Zaczynam 14.05.05, 12:20 Zakupiłam dziś kółko i dołączam do was.Mam nadzieje,że wystarczy wytrwałości.Dodam,że mój mąż również przymierza się do kręcenia.Trzymajcie kciuki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 19.05.05, 09:28 No i wiecie co? Próbuje i próbuję ( w olnej chwili)i nic mi nie wychodzi, spada zaraz...buuuu... Może mam za lekkie i mam dosypać czegoś (czego?)? A może za małe, mam 70 ? Poradźcieproszę, bo pomimo rezultatów nie straciłam wiary i zapędu do hulopowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
bethan Re: HULA HOP - HELP! jak kręcić? 02.06.05, 13:31 Odkryłam źródło porażki - hula hop kupione w Tesco jest do bani. Kupiłam inne w Go Sport (za ok. 12 zł) i tym kręci się super. Odpowiedz Link Zgłoś
hucu Re: HULA HOP naprawde działa! 14.05.05, 21:19 Hej! Pozwólcie, że dołączę do kółkowego zgromadzenia. Kilka lat temu kręciłam zupełnie nieźle a teraz taka ciamajda jestem, że sama się sobie dziwię. W tym tygodniu kupiłam kółko o średnicy 80 cm i wielkościowo jest o.k. ale dla mnie stanowczo za lekkie więc (nie śmiejcie się) wlałam wody i chyba ciut lepiej. Pierwszego dnia ciągle spadało aż mam kostkę u nogi siną (bo zawsze mnie w nią uderzyło)ale się nie poddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia44 Re: HULA HOP naprawde działa! 19.05.05, 10:42 Od czasu do czasu staram się kręcić hula hop mojej córki. Co prawda ciągle mi spada ale już nie wysuwam nogi do przodu. Wydaje mi się, że efekty są. Niestety z 13- tki odpadłam...( Ale zabawne jest to, że moja 4 -latka mi towarzyszy i kręcimy na zmianę. Raz mało nie przestawiła telewizora tak się wyginała. Nie lubię ćwiczyć ale to kręcenie to dla mnie niezła zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
laskosia Re: HULA HOP naprawde działa! 20.05.05, 08:42 działa, działa ) ja co prawda "kręcę" dopiero 3 dni ale widzę postępy- no i poczułam, że mam mięśnie brzucha- a już myślałam, że żadnych mięśni tam nie ma ja zamierzam dołączyć jeszcze skakankę - skakałam intensywnie 2 lata temu i też byłam zadowolona z efektów Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: HULA HOP naprawde działa! 20.05.05, 12:31 Pozwócie się się dołączę. Kręce od dwóch dni - rekord jak na razie 10 sekund ale się nie poddaję. W sumie postęp jest bo na początku to kółko spadało po 3 sekundach. Odpowiedz Link Zgłoś
dora1976 Re: HULA HOP naprawde działa! 20.05.05, 12:40 Moje kółko niestety stoi w kącie po kilku dniach prób poddałam się. Nijak mi nie wychodzi ciągle mi spada i chyba byłam gorzej zmachana od ciągłego podnoszenia niz od kręcenia. Kólko jest chyba dobre ma 80 cm i nie jest bardzo lekkie juz sama nie wiem moze cos zle robie juz próbowałam róznych metod ale nadal spada. A moze poprostu na początku tak zawsze jest dopóki nie opanuje się ruchów. Poradzcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: HULA HOP naprawde działa! 02.06.05, 17:17 ejjj powaga pomaga ? moj flaczek ma szance zniknac?????/)))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia44 Re: HULA HOP naprawde działa! 03.06.05, 09:43 Szczerze mówiąc, te skłony przy podnoszeniu też traktuję jako ćwiczenie pozwalające na pozbycie się kalorii. Kręcenie to dla mnie zabawa. Nie lubię ćwiczeń a to bardzo mi podpasowało... Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: HULA HOP naprawde działa! 03.06.05, 11:07 Nie poddawaj się - ja dopiero tak na dobrą sprawę po dwóch tygodniach prób załapałam o co chodzi. Dla mnie najwygodniej jest gdy nogi trzymam razem, kolana lekko ugięte. Gdy próbowałam w lekkim rozkroku kółko ciagle spadało. Próbuj, chylanie się to całkiem dobre ćwiczenie też ) Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: HULA HOP naprawde działa! 03.06.05, 15:25 Kuurde...kupuje koleczko..ltylko sprawdze zeby mialo 90 cm...alescie mnie nakrecily LASECZKI))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: HULA HOP naprawde działa! 03.06.05, 18:27 Cześć koleżanko z forum . To może ja też sprubuję. tylko te 30 min. mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: HULA HOP naprawde działa! 06.06.05, 10:18 Dziewczyny od wczoraj mam kółko tylko ,że 70cm. I kręcenie to totalna porazka. Po prostu spada.Wiem,że powinno być wieksze ,ale w tych wszystkich sklepach w których byłam nie ma dużych.Czy ktoś ma 70 i jednak mu sie udaje?Może to kwestia treningu? Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: HULA HOP naprawde działa! 07.06.05, 09:42 Ja kupilam wczoraj, ale najwieksze z trzech mozliwych rozmiarow, czyli pewnie 90cm. Jeszcze nie cwicze bo mnie chorobsko dopadlo, ale wczoraj sprobowalam i porazka! Dziewczyny a jak Wam idzie krecenie? Jak efekty? Napiszcie cos!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: HULA HOP naprawde działa! 07.06.05, 11:22 ja kupilam wczoraj hula i skakanke.. i co? zaczelam krecic i koszmar spada...jak sie tym kreci boze drogi??/ ::))))))))))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: HULA HOP naprawde działa! 07.06.05, 12:09 ja tez zaczelam wczoraj krecic, ale nie umiem go utrzymac dluzej niz pol minutki, odrazu spada i doprawadza mnie to do szalu!! bo wiecej sie naschylam niz nakrece, ale dzis znowu bede probowac, mam 90 cm i jakis groszek chyba w srodku bo jak krece to cos tam lata, ale moje walki chyba bardziej mnie wkurzaja niz to kolko, wiec sie nie poddam narazie Odpowiedz Link Zgłoś
hucu Re: HULA HOP naprawde działa! 07.06.05, 13:19 dziewczyny - pisałam wyżej ale jeszcze powtórzę - na mój gust laika te kółka są stanowczo za lekkie a groszki w środku mnie osobiście wkurzają, dlatego wyrzuciłam groszki i zalałam kółko wodą, może śmiesznie ale przynajmniej trochę mi się udaje pokręcić ( z 15 min na razie) Pozdrawiam i życzę wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: HULA HOP naprawde działa! 08.06.05, 07:59 dla mnie w pierwszy dzień też kółko było za lekkie ale w drugi i trzeci to już mocno czułam jak się toczy po obolałym brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 08.06.05, 11:05 Tzn, że coś do środka wrzuciłaś?Wodę, groszek czy coś innego? Jak Wy to robicie? Ja kręce i kręcę i nic.. ciagle spada i spada....buuu Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hucu Re: HULA HOP naprawde działa! 08.06.05, 12:16 ja wlałam wodę bo nie mogłam takiego lekkiego rozkręcić ale jak dziewczynom się udaje to widać można Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 09.06.05, 14:06 Dziewczyny, Wlałam wczoraj owdy do środka i co? nic, nadalspada i nie moge kręcić..może tym razem za ciężkie..hihi... już nie wiem, jak mam kręcić by nie spadąło. załamka!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: HULA HOP naprawde działa! 09.06.05, 16:32 dziś lece kupic kółko - ten mój brzuch mnie przeraza - a urlop za pasem! Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 14.06.05, 12:18 No i z wodą do kitu! za cięzkie do kręcenia i jakoś zwalnia mi.. nie wiem,może za mało wody... nie iwem, juz jak mam nauczyć isę kręcić, a TAK bardzo bym chciała...załamka!! Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: HULA HOP naprawde działa! 14.06.05, 21:48 mąż mi kupiła Hula Hop 75 cm, Pani w sklepei powiedziala ze 90 cm to profesjonalne Hula Hop (tak jak ja bym nie byla profesjonalistka hihihi) i ze takich w sprzedazy nie ma. To co kupil jest za lekkie, nalalam wody i poobijalam sobie kostki jak mi spadalo! Woda wyleciala a moja córka jak na mnie patrzy to sie smieje! do bani... no ale sie nie poddam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiakuczynska Re: HULA HOP naprawde działa! 01.02.11, 15:40 dziewczyny,moja córka potrafi kręcić kołem przez 4 godz bez problemu więc ja postanowiłam się nauczyć.początek był koszmarny ,ale po 3 dniach potrafię już kręcić 20 min.wystarczy tylko wypracować metodę wciągania i wypinania brzucha,to bardzo pomaga.pozdr.monika Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-k-a 3 pytania o Hula Hop:) 09.06.05, 17:29 Dziewczyny DOŚWIADCZONE: 1. czy koniecznie trzeba kręcić w obie strony (martwie się że tak, a w drugą wcale mi nie wychodzi)? 2. czy krecenie pomaga tylko na brzuch czy może na bioderka również? Mam nadzieję że tak.... 3. Czy waga ogólna spada czy tylko centymetry? Dzięki za odpowiedzi Beata Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: 3 pytania o Hula Hop:) 09.06.05, 20:23 Jak wlalyscie wode do srodka rozkleilyscie kolko czy inaczej.Bo mi jedne dzieci zepsuly i nie moglam go potem skleic rozwalalo sie caly czas wiec moze jakis macie inny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: 3 pytania o Hula Hop:) 09.06.05, 21:02 Dziewczyny z ta woda naprawde dziala za pierwszym razem krecilam z 2 minuty bez porazki.Dodatkowo zakleilam cale kolko tasma jest stabilniejsze przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
hucu Re: 3 pytania o Hula Hop:) 10.06.05, 18:51 ja w miejscu złączenia dokładnie obkleiłam taką zwykłą taśmą izolacyjną PCV Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: 3 pytania o Hula Hop:) 12.06.05, 21:23 He he, mnie się wydawało, że dobrze obkleiłam miejsce złączenia. No i dzisiaj się przekonałam - jak dobrze - koło grzmotnęło o kant szafki i wysypała się z niego kasza, którą jakiś czas temu doń wsypałam. Mam kółko 80, a kręcenie mi nie wychodzi, nie wiem dlaczego, bo będąc dzieckiem całkiem dobrze sobie z hula hopem radziłam. Z tym że wówczas miałam koło drewniane, teraz mam plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
hucu Re: 3 pytania o Hula Hop:) 12.06.05, 22:15 no, mi też średnio wychodzi ale czasem pokręcę dłużej, dziewczyny - musimy ćwiczyć taniec brzucha ha! ha! Odpowiedz Link Zgłoś
m120604 Re: 3 pytania o Hula Hop:) 12.06.05, 23:04 Trafiłam dziś na to forum i jutro kupuje kółeczko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: 3 pytania o Hula Hop:) 13.06.05, 10:41 Krece juz 4 dni i boczki zaczynaja powoli znikac,a co jest z brzuchem tez bedzie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: 3 pytania o Hula Hop:) 14.06.05, 12:43 a jak dlugo krecisz? ile minut? Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: 3 pytania o Hula Hop:) 14.06.05, 21:13 Jezeli to pytanie do mnie to po 15 min na kazda strone i teraz zaczelam jeszcze rano po 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: 3 pytania o Hula Hop:) 15.06.05, 09:50 o kurcze to mnie zalamalas, ja nie umiem tego utrzymac al tu pol godziny to chyba za nic mi sie nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: 3 pytania o Hula Hop:) 15.06.05, 11:27 Uda sie, uda tylko trzeba cwiczyc(cwiczenia robia mistrza) po pierwszym razie tez bolaly mnie kostki, a teraz kostki cale ale od czasu do czasu tez jeszcze spada,ale sie nie poddaje bo widze duze zmiany nawet juz na brzuchu.Probuj ile mozesz w koncu sie uda zycze powodzenia.Moje kolo ma 80 cm i mi to starcza 90 tez nie moglam znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwialew Re: HULA HOP naprawde działa! 12.06.05, 21:04 Oj jak fajnie ze weszlam na te forum huraaaaaa jutro lece po kolko moj brzuch doprowadza mnie do szalu w chodze w spodnie z przed ciazy ale nad paseczkiem wisi sobie sadelko hehehehehe mam nadziej ze kolo pomoze podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: HULA HOP naprawde działa! 19.06.05, 15:57 A ja zaczynam od dzisiaj. Kilka malutkich prob juz bylo i wyszlo kiepsko, ale sie nie poddam. Ja, jak sie okazalo kupilam kolo juz z woda w srodku, albo innym plynem, bo cos sie przelewa jak nim poruszam!!! Dziewczyny piszcie o efektach, to takie podbudowujace!!! )) Ja mam nadzieje napisze wkrotce o swoich sukcesach!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: HULA HOP naprawde działa! 20.06.05, 09:27 dziewczyny jak u was z efektami? bo ja to jednak potrzebuję małej motywacji! Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: HULA HOP naprawde działa! 21.06.05, 10:58 Dziewczyny krecicie na pasie czy na biodrach,bo boczki owszem zmalaly ale brzuch nie chce sie ruszyc ani troche.Ja krece roznie raz pas raz biodra moze cos zle robie,albo moja opona jest odporna na hula hop. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziar Re: HULA HOP naprawde działa!Gdzie je kupić? 21.06.05, 16:17 Hej dziewczyny a jakiego Kółka używacie i gdzie je kupiłyście?Bo ja widziałam tylko w sklepie z zabawkami.Kiedyś jako dziecko miałam hula hop takie ciężkie, ale mama dała innemu dziecku.Może je kupic w sklepie sportowym?Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: HULA HOP naprawde działa!Gdzie je kupić? 21.06.05, 16:22 mój mąż kupił mi w DECATHLONIE Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: HULA HOP naprawde działa! 23.06.05, 10:03 Zaraz wysyłam sms-a do męża niech mi kupi hula-hop.Też chcę się pozbyć flaka z brzuchalca.Precz z brzuchalami Dzięki za pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 23.06.05, 11:28 ja też spróbuje a co mi tam . Mąż wracając z pracy mi już kupił teraz czekam aż dowiezie i będę hulać, hehe. W dzieciństwie mi to super szło a jak bedzie teraz? ciekawostka. Pozdrawiam wszystkie kręcące Odpowiedz Link Zgłoś
sylwialew Re: HULA HOP naprawde działa! 23.06.05, 20:29 Nareszcie sobie kupilam w pasie bardzo ciezko mi idzie i ciagle mi spada,ale za to na szyi hehehehehehe kreci sie wspaniale poprostu chcialam sobie przypomniec mlode lata hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 24.06.05, 07:26 po pierwsze nigdy w życiu mając 10 lat nie pomyślałabym, że w wieku 24 będę kręcić hula hop po drugie nigdy w życiu nie pomyślałabym wtedy ,że zapomnę jak to się robi! Ale ciągle ćwiczę i się nie poddam. Odpowiedz Link Zgłoś
basiae Re: HULA HOP naprawde działa! 24.06.05, 08:59 cześć ! po przeczytaniu o ucdownym hula hop podkradam je córce i ćwiczę od 3 dni po 10 min. na razie, ale czy ono dział teżan biodra i dupcię? Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 24.06.05, 09:28 Jak TY to robisz, że Ci nie spada? Ja próbuję i próbuje i ciąglenic, spada i spada.... powoli tracę andzieje, że mi się uda.... Pozdrawiamy Ania i Olcia (21.05.2004r. ) Mój Kochany Roczniak Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: HULA HOP naprawde działa! 24.06.05, 10:38 Ja cwicze juz od 9 czerwca codziennie(rano po 10 min i wieczorem po 15 min) pierwsze dni byly ciezkie ale sie nie poddalam i teraz moge krecic bez zadnej porazki,ale do sedna sprawy co chodzi o biodra to mam 4 cm mniej, brzuch 3 cm (ciezej niz biodra ale sie powoli rusza)i nogi az 5 cm !!!!!! mniej.Myslalam ze dziala tylko na biodra i brzuch ale nogi tez ,co chodzi o kg to nic nie spadlo ale czuje sie jak bym miala mniej.Zycze powodzenia w kreceniu i przede wszystkim wytrwalosci w cwiczeniach naprawde sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 25.06.05, 20:06 drogie panie chcialam sie pochwalic ze wreszcie moje cialo przypomnialo sobie jak hula hopowac i nawet w lewo sie nauczylam wiec mam nadzieje ze zgubie co nieco cialka. Pozdrawiam wszystkie panie Odpowiedz Link Zgłoś
utalia NA KANAPIE SIEDZI LEŃ- UTALIA 27.06.05, 00:17 A ja to sie chcialam pochwalic dziewczynki, ze LEŃ jestem okropny. To moj glowny problem. Mam dobre kolo o duzej srednicy, nie mam najmniejszego problemu z jego kreceniem, wiem ze moglabym krecic i godzine i nie spadloby ani razu.... malo tego niezbyt dlugo musialabym czekac na efekty bo jestem wysoka i szczupla tylko ten brzuch i jak mowicie flakowate boczki mi przeszkadzaja i juz sie zbieralam raz i drugi i dziesiaty ale pokrece gora 10-15 minut, gora 2-3 dni i kolo idziee za szafe.... POMOCY Zmotywujcie mnie. Dla mnie perspektywa nawet 2 tygodni kiedy trzeba codziennie krecic mnie powala. Co robic? Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 08:23 No tak o hula hop było łatwiej niż o motywację co ? Ale pomyśl 20 - 30 minut dziennie to naprawdę niedużo poza tym kręcąc kółkiem możesz słuchać ulubionej muzyki czy oglądnąć jakiś film ewentualnie serial, wtedy szybciej zleci, ja tak robię. Dodatkowo ćwiczę 6 weidera a to zajmuje mi jakieś 20 min. czyli 40 - 50 min na fajny brzuszek to niedużo prawda? Więc zdecyduj czy chcesz wyglądać tak : modelki.rowi.pl/ czy tak jak na tym zdjeciu pani w tle hihi fotki.hoomor.pl/displayimage.php?album=6&pos=10 a tak poważnie to może ćwicz z którąś z nas? porównamy swoje centymetry i zobaczymy, która szybciej zgubi co? pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
asia422 Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 12:31 Cześć Foremki Hula Hopowe! Dołączam do Was. Kółko już mam i to za Waszą sprawą, kręcić się trochę naumiałam. Teraz tylko cierpliwości i pracowitości bo narazie to tak mało regularnie ćwiczę. Dorzucam "dietę" polegającą na niepodgryzaniu między posiłkami. Jak zauważę zmiany to się podzielę. Po ilu dniach/tygodniach mam się spodziewać jakiś efektów? Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 13:23 Niuja, jest to pomysl aby zmierzyc centymetry i cwiczyc razem zToba, niezbyt trafia do mnie pomysl aby ogladac fil o krecic bo to mi psuje cala radosc ogladania filmu. Fil kojatrzy mi sie z herbata, cistkiem i ukochana sofka. 6 weidera niestety poleglam na tym polu choc walczylam jak lew. Doszlam do wniosku, ze nie dam rady, choc moze powinnam powiedziec, ze nie mialabym sumienia sie tak pastwic nad swoimi miesniami. Po niecalych 2 tygodniach spasowalam. Hula hoop nie jest takie meczace, wiec moze by cos z tego bylo. Ale jak krece 5 minut to wydaje mi sie, ze to cala wiecznosc. Kiedy krece do glowy wpada mi 150 pomyslow co teraz moglabym zrobic _ pranie, przestaieni kanapy, itd. W takim razie mierzymy sie! W ktorych miejscach? Proponuje talia (wiadomo gdzie jest, u mnie 72cm), nastepnie brzuch na wysokosci pepka - 82 cm(czyli lecimy miarka przez pepek) nastepnie biodra w najszerszym miejscu czyli biodra maxymalne 91 cm i na koniec udo na wysokosci? moze tez najszersze miejsce 52 cm. To ide sie zmierzyc, tylko gdzie ja mam centymetr krawiecki? Znalazlam nawet dosc szybko. Mysle, ze moze jeszcze kawalek brzucha ciut pod pepkiem? - 86 cm, tak jak leca zwykle standatowe majtki, nie bikini ani majtadasy. No to dobrze ale jak zjem obfity obiad to bede w brzuchu grubsza ..........ja to mam zawsze problemy. W takim razie bede do Ciebie pisala na priva i bedziemy sie codziennie motywowaly. Nie obiecuje ze zaczne dzisiaj... znowu wymowki ale od jutra.... Ile minut? A Ty od kiedy cwiczysz?Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 13:43 przy mnie to ty niezła chudzinka jesteś więc tak talia 83, pępek 92 biodra 101 udo też 52. Twoje wymiary juz mnie nieźle motywują nie mogę uwierzyć że tak się rozbestwiłam po porodzie nigdy w życiu się nie odchudzałam a teraz? ech jak więc widzisz twoje wymiary przy moich sa bardzo zadowalające Wiec ja kręce (nie liczac prób kręcenia) od wczoraj pół godziny rano i pól godziny wieczorem 15 prawa 15 lewa pasuje? ja musze tyle sama widzisz jakie centymetry są bezlitosne . Damy rade! Nietsche twierdził " co nas nie zabije to nas umocni " pozdrawiam aha zaczynamy od dzis wieczora oki? koniec z wymówkami typu "od jutra" ( ja tak od porodu właśnie ćwiczyłam) ale koniec z tym! Za dwa tygodnie mężuś mnie zabiera na węgry więc nie mogę mu wstydu przynieść prawda? poza tym upatrzyłam taki śliczny czerwony kostium.... muszę mieć fajny brzuszek i koniec a jak już będe znów zgrabna to się szarpnę na kolczyk w pępku hehe jak zmiekniesz to pisz pa Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 13:55 Niyja ale ja nie dam rady po pol godziny dziennie.... no nie dam, litosci. A dzisiaj sie tak wykrecam, poniewaz wczoraj odwiozlam dziecko do Babci i Dziadka, mam w planie zrobic mezowi lasagne ze swiezego szpinaku, do tego czerwone winko, no sama rozumiesz, gdzie tu jeszcze miejsce na krecenie kolem? Chudzinka to ja moze i jestem ale to moje brzuszysko mnie czasami doprowadza do rozpaczy a cwiczyc niegdy nie lubilam i teraz mi sie zawsze sni nie matura nie inne straszne egzaminy tylko w-f..... Lubie natomist spacerowac i robie to prawie codziennie, lubie tez plywac a tak poza tym acha i uwielbiam gorskie wycieczki z plecakiem (teraz z nosidlem). Dostalas mojego maila na priva?Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 13:56 Mysle, ze za 3 razem Twojego nicka uda mi sie wpiac poprawnie. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 14:32 tak odebrałam twojego maila ok wiec zaczynamy od jutra ale potem koniec wykretow oki ? a od kiedy ty krecisz kolem?, wiec moze krecmy choc po 20 minut co? ale pod warunkiem ze bedziemy zwiekszac. Ty nie masz takich centymetrow jak ja wiec masz latwiej cale szczescie ze jestem wysoka to az tak tego brzucha nie widac ale jak tu stroj zalozyc? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vinnia Re: HULA HOP naprawde działa! 08.10.08, 20:55 witam. Ja też od dzisiaj zaczęłam ćwiczyć. Ciekawe czy jakieś efekty będą. I muszę się pochwalić: UDAŁO się za pierwszym razem. Jednak nie zapomniałam jak to się robi Odpowiedz Link Zgłoś
violkalive Re: HULA HOP naprawde działa! 17.10.08, 19:45 Dziewczyny,jeśli naprawdę to działa to jutro lecę kupić kółko!!!!!!Wcześniej przed ciąża ćwiczyłam trochę ,ale teraz nawet nie mam siły(po całym dniu opieki dwu-miesięcznym brzdącem)ani ochoty na żadne ćwiczenia.Po prostu brak mobilizacji Choć bardzo chciałabym mieć troszkę mniej w tali.Zobaczę czy na kółko mi wystarczy sił.....Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
klemensik2 Re: HULA HOP naprawde działa! 18.10.08, 21:20 Dziś zaczęłam i ja mam 15 min kręcenia za sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
klemensik2 Re: HULA HOP naprawde działa! 29.11.08, 19:04 Mój październikowy wpis na tym wątku jest ostatni i wtedy też zarzuciłam hulanie. Ale od poniedziałku kręce znów 20 min dziennie bez odpoczynku i czekam na efekty. Mój synio skończył wczoraj 3 miesiące, karmie piersia i mam spory apetyt, ale mam nadzieję na poprawę stanu brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
paula_023 Re: HULA HOP naprawde działa! 14.01.10, 15:17 i ja zaczęłam kręcić zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 15:46 nauczylam sie w koncu)) jakos sie udalo i nie spada juz, krece ok 20 min wiczorekiem i w ciagu dnia kiedy sie uda, chocby kilka minutek, ale jak poczytalam wasze psoty to naprawde mnie zmobilizowalo, krece juz ok tyg jeszcze tudzien i moze cos zaczne zauwazac pozdrawiam i wierze ze nam sie uda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 08:52 Jak to Ci się udało, że wreszcie kręcisz? Ja próbuje i próbuje i nic.. ciagle spada. Jak kręcić, z rozkrokiem z lekko wysuniętą noga do przodu? HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanek11 Re: HULA HOP naprawde działa! 29.06.05, 21:50 Musze przyznac ze dzieki forum zaczelam tez krecic :] Juz od tygodnia. 15 minut w jedna strone i 15 w druga... jednak trzeba w dwie strony przynajmniej u mnie w innych miejscach kreci sie kolko.Z jednej nizej (na biodrze)z drugiej wyzej (talia) Wiec jakbym krecila tylko w jedna to z stalabym sie niesymetryczna A jak u Was z efektami? Bo u mnie po tygodniu bez zmian. I widze ze to jest dobre raczej na "boczki" niz na brzuszek... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: HULA HOP naprawde działa! 17.10.05, 14:35 no wreszcie się nauczyłam kręcić ale trwało to chyba z miesiąć - jakaś oporna jestem. ale jak widać wytrwałościa i pracą...))) ale efektów to ja jeszcze nie widzę co prawda ale nie bede sie zrażać bo to dopiero kilka dnia a do tego nie daję rady kręcić pół godziny. kolki dostaję ale uparta jestem. będę walczyć higa Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: HULA HOP naprawde działa! 03.11.06, 10:21 znalazłam tego posta i jestem ciekawa czy nadal macie postanowienie aby kręcić kułkiem jak Wam idzie i jakie macie rezultaty? pozdr też jestem kręcoca ale musze zakupić większe kółko Odpowiedz Link Zgłoś
01gosia Re: HULA HOP naprawde działa! 06.11.06, 15:36 no własnie jestem w trakcie powtórnej mobilizaji )) Jak kręciłam to były efekty w postaci mniej sterczącego brzuchola. generalnie chudłam, poniewaz traktowałam hula hop jako rozgrzewkę przed właściwymi cwiczeniami, czyli pilates, lub (jeden raz) tamii lee web pośladki. muszę zacząć znowu Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: HULA HOP naprawde działa! 06.05.07, 16:03 hej dziewczyny!!! to i ja dziasiaj do was dołaczam krecilam juz 15 min, kolk mnie zlapala wiec sobie odpuscila..wieczorkiem pokrece jeszcze z 10 min...ciekawe kiedy beda pierwsze efekty??? Odpowiedz Link Zgłoś
krucha5 Re: HULA HOP naprawde działa! 27.06.05, 21:40 Witam! Zmotywowana Waszymi postami,kupiłam hula hop Kręce i kręce,jednak wytrzymuje do 10 min, ponieważ...okropnie bolą mnie ręce!Co robicie z rękami podczas kręcenia ?Pozdrawiam i życzę wytrwałości dla nas wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 09:42 ja czytam książkę np, ale jak nie czytam jakoś nie zauważyłam aby mnie bolały, powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 09:49 kurcze no nie mogę w to uwierzyć - jak byłam mała to kręciłam bez opamietania a teraz mi spada i spada....(((( więc też zadaję to sakramentalne pytanie: JAK WY TO ROBICIE??? no wiem, ze musi być duże kółko - mam 80 cm. i cos tam w środku jest. nie jestem z tych co łatwo sie poddają - próbuję probuję i nic. raz mi się udało trochę dłużej - chyba wolniej się ruszałam i załapałam rytm ale nie udało mi się tego powtórzyć. czy ten pierwszy zamach robicie szybki, czy wolny? kurcze no już nie wiem co mam zrobić, stoję w rozkroku z noga do przodu ( w innych pozycjach też próbuję) mocno się wuyginam w biodrach jak kręcę a i tak spada( no nic, będę próbować nadal ale może opiszecie jakoś bardziej precyzyjnie ten start? jaki zamach itp.... smutna higa niekręcąca... a tak w ogóle to nie wiem jak wy - ale jak ja byłam mała to częściej niż kręcenie - używałam hulahop jako skakanki - skakałam przez nie kręcąc nad głową Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 10:04 skąd ja to znam? mi się to dopiero 3 dnia udało i mimo moich wygibasków to jakoś tak naturalnie przyszło niby robiłam tak samo jak teraz kiedy mi sie udaje ale cos nie działało, miałam kółko 80 cm z ryżem w środku, kupiłam 90cm wlałam wody i od pierwszego razu było ok, więc nie wiem co uciebie nie tak, próbuj w końcu ciało sobie przypomni jak hulać a co do skakania przez kólko to też tak robiłam, wczoraj spróbowałam i dostałam po głowie hihi do tego już nie będe wracać trzymaj się i nie poddawaj pa a tak w ogóle to gdzie jest Utalia? lenisz się Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 10:16 a jak wlałaś tej wody do środka? i co potem żeby nie ciekło? Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 10:58 tam jest takie złączenie więc rozdzieliłam nalałam wody zetknęłam znowu i dodatkowo zabezpieczyłam taśma izolacyjną a wody wlałam ok 1/3 butelki 1,5 litra Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 12:18 Witaj, Ja włałam raz wody do kółka i zaczęło mi zwalniać... tzn, nie wiem moze za mało i zrobiło się za ciężkie? To jak to zrobić? I JAK KRĘCIĆ? HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 12:37 Spokojnie, Utalia jest. Wczoraj sie nazarlam, naodpoczywalam.... dzisiaj od rana sniadanko, kawka, i zabieram sie do pracy i zabrac sie nie moge (pracuje w domu). Juz wyprobowalam nowa pompe do fontanny (robie sobie bulgadelko na tarasie. Treaz siedze, przed kompem jak sie domyslacie i cakly czas mam w planach krecic. Naprawde obiecuje sobie i Wam jak krecic. A teraz porady dla tych, ktorym nie lenistwo przeszkadza w cwiczeniach ale brak podbudowy technicznej. Przede wszystkim nie nalezy KRECIC w tradycyjnym slowa tego znaczeniu. Wbrew pozorom niewiele ma to wspolnego z kreceniem jako takim. Jak juz kolo jest w ruchu przypomina to raczej lekkie bujanie sie do przodu i tylu. Pierwszy zamach samym kolem jest mocniejszy ale Wy nie krecicie pupa ani biodrem tylko lekko wpadacie w kolibanie. Jezeli juz mowimy o kreceniu to bardziej kreccie sie wewnetrznie, jakby dookola wlasnej osi, bujajac sie. Nie wiem czy pomoglam ,zdaje sobie sprawe z zawilosci mojego tlumaczenia le nie jest latwo to wytlumaczyc tak przez posta. Ale poprobujcie, moze beda kolejne pytanie. Lece bo zarcie dla mojego psa sie chyba juz hajczy. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 12:45 No i pokrecilam cale 5 minut!!!! Wiem, ze wynik jest zeniujacy ale od czegos trzba zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 12:52 oszukujesz! umawiałyśmy się na 20 po co ja się męczę skoro ty nie dotrzymujesz słowa a co do wlewanej wody to mi też wolniej chodzi i jest cięższe, ale mi odpowiada, spóbuj różnych ilości. A co do Ciebie Utalia to naprawdę wstyd no wstyd ...... eh popraw się dziewczyno zamiast potem wypisywać na forum posty typu " nie moge schudnąć, brak mi motywacji" wiesz jaką dam ci motywację; grube flaki na brzuchu bedziesz mieć ot co a jak będziesz chodzić to ci się brzuszek tak finezyjne kołysał będzie do góry i na dół, ludzie ci ten brzuchol palcami wytykać będą a dzieci pytać czy oczekujesz dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 13:57 Niya, ale mnie rozbawilas!!! Wcale sie nie przestraszylam, poniewaz pod bluzeczka tego brzuszka wcale nie widac a za nic w swiecie nie pokaze sie bez bluzeczki, chyba ze na kompletnym bezdechu. Poza tym ja nie powiedzialam, ze te 5 minut to wszystko co dzisiaj sie odbedzie. Jest dopiero poczatek dnia, wiec mam szanse poprawy. Z woda i kaszka uwazajcie dziewczynki, bo ja kiedys sobie zrobilam takie sprzatanko z kaszki gryczanej, ze na zawsze odeszla mi chetka na takie pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 28.06.05, 23:46 Len Utalia melduje sie, ze za piec dwunasta zakrecila kolem przez cale 15 minut, ufff. Wiec mysle, ze lacznie z tymi 5 porannymi minutami zostanie mi to zaliczone za dzisiejsze 20 minut? Najbardziej boli mnie szyja po tym cwiczeniu, moze cos robie nie tak? Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanek11 Re: HULA HOP naprawde działa! 29.06.05, 21:54 przepraszam moj post wyszedl gdzies w srodku a nie na koncu jako ostatnia wypowiedz wiec jeszcze raz : Musze przyznac ze dzieki forum zaczelam tez krecic :] Juz od tygodnia. 15 minut w jedna strone i 15 w druga... jednak trzeba w dwie strony przynajmniej u mnie w innych miejscach kreci sie kolko.Z jednej nizej (na biodrze)z drugiej wyzej (talia) Wiec jakbym krecila tylko w jedna to z stalabym sie niesymetryczna A jak u Was z efektami???? Bo u mnie po tygodniu bez zmian. I widze ze to jest dobre raczej na "boczki" niz na brzuszek... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 29.06.05, 22:50 A moze wlasnie to trzeba krecic tylko w jedna strone zeby brzuszek sie zarzucil i obwinal i byl na jednym miejscu?? ha ha oczywiscie zartuje!!!! Ja po dwoch dniach czuje miesnie, choc wlasnie tylko w jedna strone krece. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
talijaa Re: HULA HOP naprawde działa! 05.07.05, 14:18 Ja za kilka dni dopiero zaczne cwiczyc a wy juz skonczylyscie I komu ja sie bede chwalila postepami? Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 06.07.05, 01:27 Mnie...poniewaz ja wciaz zaczynam a po 3-4 dniach sie zniechecam i za jakis czas zaczynam od poczatku. Wiec co? Od jutra zaczynamy? Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 06.07.05, 07:25 straciłam juz 3 cm i co systematyczność się opłąca nie? Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 06.07.05, 12:58 Niya!!!.... co za wpadka..myslalam, ze jeszcze balujesz na plazy a tu... wszystko sie wydalo, ze niebyt sie przykladalam. Ale juz wrocilas wiec pewnie mnie zmobilizujesz. 3 cm? Nie wierze ale gdzie wszedzie? w udzie, pepku, biodrze? No ale Ty i skakanka i inne cwiczenia..Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 07.07.05, 07:58 15 minut rano, w poludnie, wieczorem plus skakanka , ale odstawilam a co do Utalii to brak mi słów, ledwo mnie troche nie ma a ty już się byczysz? i już się skarżysz na forum ? ojojoj a straciłam 3cm w pasie, boczki zmalały i 1 cm w udzie więc czytaj i płacz leniu hehe pozdrawiam odezwę się potem na pocztę do ciebie bo głupio tak przy wszystkich prawić ci kazanie pozdrawiam ciepło pa Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 08.07.05, 00:35 Dzisiaj juz cwiczylam, ale tylko 15 minut i tylko rano. Chyba nie dalabym rady tak krecic 3x dziennie. Ale moze zaczne...A masz wode dolana? Tez bym dolala ale boje sie, ze mi sie rozwali kolo a woda rozleje Odpowiedz Link Zgłoś
talijaa Re: HULA HOP naprawde działa! 08.07.05, 00:46 Wkońcu mam moje hula hop i mogę do Was dołączyć! Nawet dziś próbowałam kręcić, ale jakoś spada to koło cały czas Jutro będę próbowała znowu, może tym razem lepiej mi pójdzie. Pozdrawiam wszystkie kręcące mamy Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 08.07.05, 09:35 Podziwiam WAS!!! Ja próbuję kręcić tylko w wolnych chwilach i chyba poszukam innego sportu na zgubienie wałeczka, bo cosik to hula hop mi nie idzie, bez przerwy spada i szlak mnie trafia, jak WAM to sie udaje?!?!?!?!? Pozdrawiam i zazdroszczę tych 15 minut kręcenia...(żebym ja to mogła chociaż 5 minut pokręcić...marzenie) Ania i Olcia Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 08.07.05, 11:55 może masz za lekkie? lub za mała średnicę ma? nie poddawaj się ja przez pierwsze 2 dni nie moglam krecić i nie mogłam uwierzyć że zapomniałam coś tak łatwego zmieniłam koło na 90 cm nalałam wody (obciążyłam) i poszło za 1 razem! więc to nie jest kwestia umiejętniości tylko koła zapewne. Może spróbuj z innym? i nie trać nadzieji? znasz inny tak łatwy sposób na pozbycie się tych kilku zbęnych centymetrów? bo ja nie pozdrawiam ciepło i spróbuj jeszcze raz z innym Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanka2 Re: HULA HOP naprawde działa! 08.07.05, 14:50 Ja mam 90 i tez za cholere nie umiem tym krecic a kiedys umialam... jestem wsciekla... jak mam tam nalac wody?? Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 09.07.05, 00:19 po prostu odklej plaster, rozlacz te rurki i nalej wody. j atak zamierzam zaraz zrobic. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
talijaa Re: HULA HOP naprawde działa! 10.07.05, 15:03 No i wkońcu udało mi się dołączyć do kręcących mam Pierwszy raz by straszny, koło ciągle na ziemi lądowało, ale następnego dnia było juz ok. Dzisiaj kręciłam nawet w obie strony Taka dumna z siebie jestem)) Może wkońcu pozbęde sie tego brzuchalca Tylko nie daje rady 20 minut naraz Ćwicze trzy razy po 10 minut, ale pewnie z czasem nie będzie to dla mnie tak męczące Pozdrawiam Was wszystkie gorąco Talija Odpowiedz Link Zgłoś
onikat Re: HULA HOP naprawde działa! 12.07.05, 22:03 Ja dzisiaj miałam inauguracje z hula-hop Moja 5-miesięczna córka która na mnie patrzyła jak próbuje zakręcić kółkiem, po prostu rechotała, naprawde bardzo ją bawiły moje niezdarne próby!! Mam nadzieje że z kolejnym razem będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
nimi Re: HULA HOP naprawde działa! 12.07.05, 22:44 Hej! O hula czytałam sobie na forum już 2 miesiące temu, dziś pochwalę się efektami: -6 cm w talii!! Kręce nieregularnie - czasem 30, a czasem 12 minut, czasem wcale przez kilka dni. ALe na mnie podziałało. Początkijącym mamom radzę: - kręcić na gołym brzuszku - wystawić lekko nogę do przodu - wtedy kółko tak szybko nie spada Żeby się nie zanudzić w trakcie kręcenia: - czytam gazety - uczyłam się na egzaminy (przykleiłam sobie na szafie wzory deklinacji z łaciny i tak wkuwałam kręcąc hehe - słucham radia - rzadko oglądam TV (bo wstydzę się przy rodzince hehe) Doszłam do takiej perfekcji że kręcę 15 min. bez przerwy, a w trakcie kręcenia potrafię chodzić, schylić się lekko, podać córce mleko, nadmuchać pontonik)) A przez pierwsze 7 dni nie potrafiłam nawet trzech kółeczek - ale zawzięta jestem!! Do tego przekonałam do kręcenia brata, który chciał mieć bardziej płaski brzuch - i nawet on nauczył się kręcenia!! Też widzi efekty. Pozdrawiam zakręcone mamy Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 13.07.05, 09:01 WOW!!! Jestem pełan podziwu.. i chyba zacznę regularnie uczyć się, bo jak tylko siegnę po kółko i zaczynam kręcić to zaraz spada i wkurzona odkładamje i następne próby po paru dniach albo wcale..... i narzekamna zbyt szeroką talię... buuu.. napiszcie prosze,że Wy też dopiero po paru tygodniach doszłyście do prawy, bo mi ciągle spada ispada..... Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: HULA HOP naprawde działa! 13.07.05, 23:58 nie przejmuj się. prędzej czy później ujarzmisz to kółko.Ja dokonałam tego jakże karkołonego wyczynu dopiero dwa dni temu.A próbowałam od miesiąca z kilkudniowymi przerwami.Kóło cały czas spadało. Ale dzięki dziewczynom i ich poradom jakoś się nauczyłam tzn to było raczej przez przypadek. Po prostu w niedziele wieczorem wzięłam hula hop i nalałam wody a potem spróbowałam pokręcić trochę no i za pierwszym razem się udało no i teraz jest już dobrze. Tobie też się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: HULA HOP naprawde działa! 14.07.05, 09:27 a czy tej wody to się nalewa dużo (całe koło) czy tylko trochę? kurcze ja nie potrafię((( a tak bym chciała.... Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 14.07.05, 23:21 Jak nalalam tylko troche to wogole nie moglam krecic, Kolo jakby zaczelo zyc wlasnym zyciem, krecilo sie jakos dziwnie podchodzilo m i do gardla, spadalo. Zorientowlam sie, ze woda sie przelewa i sprawia, ze przewaza kolo. Nalalam wiecej ale nie mialam odpowiedniego mocnego plastra. Dzisiaj maz mi przywiozl plaster wiec jutro zakrece i zacynam od nowa. Utalia-chyba najwiekszy len tego watku Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: HULA HOP naprawde działa! 15.07.05, 09:40 utalia napisała: > Jak nalalam tylko troche to wogole nie moglam krecic, Kolo jakby zaczelo zyc > wlasnym zyciem, krecilo sie jakos dziwnie podchodzilo m i do gardla, spadalo. > Zorientowlam sie, ze woda sie przelewa i sprawia, ze przewaza kolo. Nalalam > wiecej ale nie mialam odpowiedniego mocnego plastra. Dzisiaj maz mi przywiozl > plaster wiec jutro zakrece i zacynam od nowa. Utalia-chyba najwiekszy len tego > > watku hahahahahha najwiekszym leniem tego watku jest inia25)) Odpowiedz Link Zgłoś
hucu Re: HULA HOP naprawde działa! 15.07.05, 13:07 niestety dziewczyny ale miano największego lenia chyba mi przysługuje bo ja tylko czytam i mówię sobie: "od jutra", próbowałam tylko dwa razy, kółko stoi i kole w oczy a ja wstrętna nic! Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 16.07.05, 00:41 oki, dzisiaj oddaje Wam berlo pierwszenstwa. Dzisiaj nie jestem leniem. Zaliczylam az 3 sesje kreceniowe po 10 i dwa razy po 15 minut ciezkim kolem z woda. To jest to. Juz za trzeciem razem okropnie bolaly mnie boczki, zwlaszcza lewy (bo krece tylko w jedna strone, wlasnie lewa chyba). I teraz nie wiem czy rozbola mnie z powodu przecwiczonych miesni czy zrobilam sobie cos na ksztaklt siniaka tym obijaniem boczkow? Jak myslicie? A te leniwe-nalejcie sobie wody to bedziecie mialy motywacje za kazdym obrotem. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: HULA HOP naprawde działa! 19.07.05, 12:22 Hmmm i ja sprobowalam. Kupilam m-c temu, pamietam sobota to byla. Uczylam sie calutka niedziele (wszystko zostawilam na glowie meza). W poniedzialek myslalam ze nie wstane tak mnie bolaly wszystkie miesnie a prawa kostka ze chyba zmiazdzona Do dzis nie umiem krecic (krece nieregularnie. Wystawiam noge krece biodrami plus lekko uginam nogi. Maz MNIE UCZYL krecic, ale on stoi prosto i rusza biodrami przod - tyl. A to tego to juz wogole nie potrafie. Jednak przez te meczarnie z nauka zgubilam 1,5 kg plus z 82 (w pepku) spadlam na 76 cm Jak dla mnie niezly wynik! I teraz zaczynam znowu systematycznie cwiczyc - tyle sie naczytalam ze znowu mam ochote Odpowiedz Link Zgłoś
cynaamonka Re: HULA HOP naprawde działa! 20.07.05, 11:28 W poniedziałek wieczorem natknęłam się na ten wątek i przeczytałam o hulahop, wczoraj pognałam do Geanta i kupiłam kółko (3,95 PLN, 90cm) i wieczorem kręciłam 20 minut. I wiecie co? Dziś mam w pępku 4cm mniej a wagowo ubyło mi 3/4 kg!!!! No nie wierzę po prostu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 20.07.05, 15:50 Jak ty to robisz!!! Przysżłas i kręciłaś 20 minut, ja nie moge 1 minuty utrzymać kółka i ciaglepsada.... MAMAO! ja tez tak chcę.... Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 21.07.05, 07:06 witam panie kręcące może się pochwalicie swoimi efektami? tyle nas tu kręci, a żadna prawie nie chwali się rezultatami, więc ja się na pewno pochwalę, straaciłam 4 cm w pępku (3 tygodnie pół godziny dziennie) i 1 cm w udzie, wczoraj wyszłam z odkrytym brzuszkiem, żadnej galarety, do minimalnych już boczków, założyłam dopasowane biodrówki i wiecie co? czułam się jak bogini (mimo, że obok mnie chodziły "szczapy" czułam się zgrabna i piękna na równi z nimi ) Koniec z maskującymi bluzkami!!!! zwycięstwo hihi kręccie bo naprawdę warto! Utalia ty też się pochwal swoimi efektami , skoro ogłosiłaś się największym leniem na tym wątku to powinni brać z ciebie przykład sądząc po twoich efektach pochwal sie, i mobilizuj inne dziewczyny chcące mieć zgrabny brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: HULA HOP naprawde działa! 21.07.05, 13:50 od tygodnia niemoge sie za krece wziasc tak mnie len opanowal chyba Utalia zaraza swoim lenstwem Dzis sie zmierze napisze wyjsciowe wymiary i kto dolacza do mnie do mierzenia sie powiedzmy co tydzien ???? Odpowiedz Link Zgłoś
cynaamonka Re: HULA HOP naprawde działa! 21.07.05, 14:33 Bosh jakie mam zakwasy... Kichnąć nawet nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: HULA HOP naprawde działa! 21.07.05, 16:30 a gdie trzeba krecić wyżej czy niżej bo ja pojęcia nie mam???? A czy oprócz kręcenia stosujecie jakąś diete?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mmu dołączam! 22.07.05, 14:55 Tak, kręcę od wczoraj! Wieczorem 15 minut (podzielone na milion podnoszeń, oczywiście...) i dziś, jak mała śpi, też było 15 minut. Ale ten czas sie dłuzy. Dziś ogladałam telewizję i doszłam do perfekcji w łapaniu koła, żeby nie zdążyło spaść! Tak w ogóle, to kręcę tylko w prawą stronę i kompletnie nie idzie mi w drugą... A muszę kręcić, bo autentycznie wygladam jak w ciąży. Dziś się zmierzyłam i w miejscu, w którym każdy ma talię (bo ja już nie), mam ....78 cm!!!! Jestem brzuchaczem. Dodam tylko, że ogólnie jestem normalna, bo przy wzroście 167 ważę 55 kg, ale ten brzuchol...Tam chyba z 3 kg sadła siedzi! Pozdrawiam wszystkie kręcące.Łączmy się. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: HULA HOP naprawde działa! 23.07.05, 17:45 Dziewczyny, Dziecko śpi, idę kręcić. Poszłam, kręciłam i nic... nadal mi spada....buuuu. Dolałam wody, ale chyba niepełne kółko, bo słyszłam, jak się przelewa woda, nie wiem, jak dolać do płena. I kręciłam, na ugiętych próbowałam, z noga do przodu i w rozkroku i nic.. mam wrażenie, ze kręciło się tylko dlatego, ze odpowiednio mocno wprowadizłam je w ruch i nic węcej.. spadało i tak waliłoo kostki, że aż nadal boli. Ja sie poddaję, nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 24.07.05, 14:24 Dziewczynki, spoiesze Wam doniesc ze ja juz leniem nie jestem. Cwicze pilnie codziennie po 20 minut, wczoraj udalo mi sie nawet pokrecic w druga strone przez kilka minut. I ku mojemu zdziwieniu widze efekty. Podaje terazniejsze wymiary: talia 70 (2 cm mniej!!!!!), pepek 80 (tez 2 cm mniej)pod pepek byl 86 i chyba nic sie nie zmienilo. Biodra byly 92 teraz moze sa 91 ale tyle zawsze mialam. W udach nic sie nie ruszylo, nadal 52. Przelomem u mnie bylo nalanie wody do kola. Tylko trzeba je dobrze osuszyc i dobrze zakleic, bo poaczatkowo jak krecialm to cala chalupa byl opryskana. No to przepoiekne Boginie cwiczcie a brzuszki beda jak malowane. Na koniec przyslemy zdjecia i wyboerzemy miss pieknego brzucha (oczywiscie my wszystkie na raz). Diety zadnej nie stosuje, mowie ku uciesze, bardzo lubie ciastka, czekoladki i sobie tego nigdy nie odmawiam. Pracowita Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb do mutak 25.07.05, 09:05 Ja krece juz sporo czasu i...... tez mi spada. Kostki obwiazala pieluchami tetrowymi (nie bola a juz sina byla prawa). Dalej krece bo to podnoszenie to spalasz kalorie ja tyg. ok. 500 grma gubilam ale jak krecilam powyzej godz. Teraz weszlam na wage i bylo 66,200 pokrecilam 20 minut 66 - woda wyparowala przez to ze sie spocilam. W pepku mam 76 cm brzuch jak w co najmniej w 9 m-cu Wyglada jakbym na wysokosci brzucha miala opone bo reszta ujdzie Acha wiesz jak najlepiej mi wychodzi? Rozstawiam nogi, uginam w kolanach i jak krece to calymi biodrami w kolko i nogami tez ruszam jak w stepie z nogi na noge Odpowiedz Link Zgłoś
bodziar Gratuluje Wam Dziewczyny. 25.07.05, 16:19 Gratuluje Wszystkim wytrwałym.Ja jestem leń okropny.Mimo,że kółko mam już od tygodnia tylko raz kręciłam.Byle jak mi szło.Chyba muszę wlać wody.Moje dziecko ma już prawie 2 lata, a ja nadal z 7 kilo nadwagi i brzuch i biodra okropne.Ale cóż ja cały czas siedzę z dzieckiem i naprawdę nie potrafię się zorganizować. Poradzcie ile wlać wody może pójdzie mi lepiej. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje efaktów i wytrwałości. boda Odpowiedz Link Zgłoś
cynaamonka Re: Gratuluje Wam Dziewczyny. 25.07.05, 18:22 Ja się upieram, że nie trzeba wlewać wody, moim zdaniem wystarczy duże koło - 90cm. Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 do wszystkich którym nie wychodzi 25.07.05, 23:34 Kupiłam tydzień temu zwykłe hula hop w realu za 4,99 zł i ... nic. Nie dałam rady nim kręcić. Natychmiast spadało, było za lekkie i miało jakiś wkurzający groch w środku. Wczoraj wybrałam sie do decathlon'u i kupiłam profesjonalne koło za 24,99 (90cm). Rewelacja! Idealnie wywarzone. Za pierwszym zakręceniem udało mi się pokręcić z 5 minut. Umiem! nawet w obie strony! Już zmierzyłam tłuszczyk i czekam na szybkie efekty. Pozdrawiam wszystkie kręcące Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: do wszystkich którym nie wychodzi 25.07.05, 23:46 A czy to z decathlonu jest ciezkie, ma cos w srdoku? Mnie jednak kreci sie lepiej tym ciezszym. Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: do wszystkich którym nie wychodzi 26.07.05, 09:06 a w którym decathlonie kupowałaś? bo ja szukałam już i w go sporcie i w jednym decathlonie w Warszawie i nie było. mam stare koło jeszcze z dzieciństwa ale jest małe i mimo nalewania wody i naprawdę godzin prób nie udaje mi się kręcić. może toz decathlonu mnie uratuje. nie jestem leniem i chce krecic a nie moge. higa Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: do wszystkich którym nie wychodzi 26.07.05, 09:50 Kupowałam w centrum handlowym Warszawa -Marki (tam jest obok Ikea, M1 itp). To koło żadnego obciążnika w środku nie ma, po prostu jest z cięższego masywniejszego plastyku (a może ono wogóle nie jest puste w środku?). Tak czy inaczej jest świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza232 trening czyni mistrza! 02.06.06, 22:37 nie ma sie co zalamywac ze nie wychodzi na poczatku. trening czyni mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: HULA HOP naprawde działa! 27.07.05, 11:56 i jak wam dziewczyny idzie? ja zrobilam sobie przerwe z przyczy zdrowotnych ale zaraz potem wracam do krecenia , za dobrze mi idzie zeby przestac hihi, wczoraj znudow dokonalam pewnych obliczen i wyszlo mi, że w ciągu minuty koło obraca mi się 87 razy więc przez 15 minut kręcenia daje to wynik 1305 niezłe co? pozdrawiam i życzę wytrwałości w kręceniu Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: HULA HOP naprawde działa! 28.07.05, 18:29 Droga kolezanko, Twoj wynik nie jest rewelacyjny, ha ha. Wlasnie z ciekawosci sprawdzilam, poniewaz bylam pewna ze to faktycznie niezly i prawie niemozliwy wynik. Mnie wyszlo przed chwila 105 ale moze co innego kreccic specjalnie 1 inute a co innego tak w srodku seansu. Polecze wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iva_marti Re: HULA HOP naprawde działa! 07.08.05, 22:09 Wczoraj przeczytałam a dzisiaj juz kręce!!!!! Razem przez caly wieczór 40 min. Ale umiem tylko w prawa strone . Dlaczego trzeba w obie??? A moze wcale nie trzeba?? Czy ktos krecil tylko w jedna i ma efekty???? Czy to działa tez na brzuszek czy tylko na boczki?? Bo ja boczkow nie mam i tylko chce pozbyc sie brzuszka. Kiedy mierzycie brzuch?? Bo ja rano jak wstane to mam malutki dopiero potem jak zjem wypije wode, kawe, soczek itd itp to zaczyna mi sie robie. A rano to jest nawet ok. Ale chyba trzeba mierzyc rano bo wtedy jest bardziej wiarygodne (nie zalezy od ilosci picia i jedzenia). No to uciekam jeszcze troche pokrecic )) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka10 Re: HULA HOP - od kiedy się kręci? 08.08.05, 08:09 Poczytałam sobie trochę Waszych wątków i nabrałam ochoty. Mam już kółko, tylko z wprawą gorzej. Tak, też pamiętam, że KIEDYŚ to było inaczej. Ale próbuję ćwiczyć mimo porażek, tylko...jak długo? Też jestem z tych, co łątwo się zniechęcają, więc BŁAGAM, powiedzcie, po jakim czasie kólko zaczyna się już dobrze kręcić? Ile dni muszę czekać na to, by już nie spadało? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulla2 ratunku!! 15.08.05, 21:44 zachęcona waszymi postami, wyciągnęłam ze strychu hula-hop i zaczęłam radosne wygibasy... szło mi dobrze- w jedną i drugą stronę było dobrze... zrobiłam sobie seryjki po 10 min w każdą stronę x2... nawet się za bardzo nie zmęczyłam... tylko po jakiejś godz zaczęłam czuć ból... myślałam, że to normalne zmęczenie.. jednak "zmęczenie" okazało się wieelkim fioletowym siniakiem!! mam stłuczoną miednicę czy wam też się zdarzyły takie przypadki czy ja poprostu jestem "wrażliwa"? proszę o odp Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: ratunku!! 16.08.05, 00:15 Krece tez tylko w 1 strone. Siniaka fioletowego nie mialam. Ale jak dolalam wode to po pierwszych dwoch dniach tez mnie bolalo jakbym miala siniaka. Ostatnio wyczytalam, ze wogole najlepsze efekty osiaga sie cwiczac 3x tygodniowo. Wiec pomyslalam, ze moze codziennie to nie znaczy maksymalnie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś