matylda26 06.05.05, 09:07 No wlasnie mam pytanie jak wyglada taki zabieg u kosmetyczki, czy bardzo boli?? no i ile taka przyjemnosc kosztuje?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agban Re: depilacja woskiem 06.05.05, 11:19 Ja sama przekonałam sie do depilacji woskiem u kosmetyczki niedawno. Tak od kilku lat stosowałam depilator i usunięcie owłosienia z samych nóg i bikini - zabierało mi ok. 1 godziny a i dłużej. Aż koleżanka namówiła mnie na depilacje u swojej kosmetyczki, poszłam, bałam sie, ale było warto. Kosmetyczka szybko, dokładnie i co najwazniejsze (ten ból nie jest wcale taki duzy - porównywalny do depilatora, tylko woskiem robisz to znacznie krócej (ok. max. 0,5 godzi). Włosy po wosku, nie odrastają tak szybko, nie wrastają tak mocno ... Jak sie zdecydujesz to mogę polecić ci na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda26 Re: depilacja woskiem 06.05.05, 12:31 Ja jestem zdecydowana tylko jeszcze chcialabym wiedziec ile kosztuje taka przyjemnosc?? Jestem z katowic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dz_joanna Re: depilacja woskiem 06.05.05, 12:53 Nie wiem ile kosztuje w Katowicach. W Warszawie za całe nogi + bikini płacę 100,- zł. Ale wystarcza mi na miesiąc (w połowie poprawiam drobne odrastające właski depilatorem) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaradzia Re: depilacja woskiem 09.05.05, 11:50 ja w Tychach za nogi i bikini place 50-70. Wosk polecam kazdej kobiecie szybko, wlosy slabsze i nie boli tak bardzo. wczesniej uzywalam depilatora i bolalo bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: depilacja woskiem 09.05.05, 13:36 ja w Katowicach akurat za "zestaw" bikini ,pachy płace 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
matylda26 Re: depilacja woskiem 12.05.05, 11:11 a mozesz powiedziec gdzie w katowicach?? Odpowiedz Link Zgłoś