Dodaj do ulubionych

mój odstający brzuszek

06.06.05, 09:15
Po ciąży prawie wróciłam do wagi sprzed,(co prawda zostało jeszcze 4kg ale
przy 166cm 52kg właściwie mnie zadawalają)ale nie mogę pozbyć się galaretki w
miejscu brzucha. Czy ktoś ma jakiś rewelacyjny sposób na ujędrnienie brzucha?
Tak wiem ćwiczyć i ćwiczyć. Trochę ćwiczę, ale tak mi się nie chce... Jest
jakiś inny skuteczny sposób?
Obserwuj wątek
    • madic Re: mój odstający brzuszek 06.06.05, 09:22
      Hula-hop! to ćwiczenie co prawda, ale przyjemne wielce, ja własnie zaczęłam, nie
      za bardzo mi wychodzi, ale mięśnie już czuję. Poszperaj na forum Mama cud.
      Pozdrawiam i łączę się w walce!
      • koralik12 Re: mój odstający brzuszek 06.06.05, 09:52
        dziękuję za poradę- chyba faktycznie nie na to forum trafiłam... już znalazłam
        odpowiedź na swoje pytanie!
        • danik1 Re: mój odstający brzuszek 06.06.05, 11:31
          A jaka to odpowiedz??
          • koralik12 Re: mój odstający brzuszek 06.06.05, 14:11
            poczytałam jak wszyscy zachwalają hulla hop i postanowiłam też spróbować.
            kupiłam dzisiaj to magiczne kółko i jak na razie... porażka... ale nie dam za
            wygraną przecież kiedyś (w dzieciństwie) umiałam utrzymać je na sobie
            kilkanaście minut, a teraz od razu spada. w dodatku nie potrafię go zakręcić
            wyprostowana tylko jakaś taka pogarbiona... ale ćwiczyłam tylko 15 min(więcej
            nie dałam rady cała się spociłam co pięć minut coraz bardziej się rozbierałam aż
            zostałam w bieliźnie nawet w skarpetkach było mi za gorąco)dzisiaj już sobie
            odpuszczę a jutro znowu spróbuję. dziecko ma wielką radość bo kółko grzechocze a
            za każdym razem jak mi spada i uderza o podłogę to ten dźwięk wywołuje wybuch
            śmiechu. (Bogdaś ma 7mcy i jest śmieszkiem)
            • danik1 Re: mój odstający brzuszek 07.06.05, 09:40
              No tak. Ja wczoraj tez wlasnie kupilam, ale na razie nie cwicze bo jestem chora
              i nie mam zbyt duzo sil. Wczoraj tylko sprobowalam i ...hmmm, dluga droga mnie
              czeka!!!
              Zycze powodzenia w kreceniu!!!
              • koralik12 Re: mój odstający brzuszek 07.06.05, 13:41
                Wracaj szybko do zdrowia!
                Dzisiaj kręcenie idzie mi o niebo lepiej w lewo kręci się prawie 3minuty a w
                prawo 3sekundy. Pozdrawiam
    • casjopeja1 Re: mój odstający brzuszek 11.06.05, 23:25
      Koralik świetnie ujędrnia skóre masaż taka myjką salizową podczas kąpieli , no i
      oczywiscie po takim masażu jakis dobry krem ujędrniający (np nivea q10), a do
      tego ćwicz w pasie wyszczuplającym, mozna go kupić na allegro sa niedrogie. Taki
      pas ściśnie ci tą skórę , wypocisz sie pod nim a efekty napewno będa. Zamiast
      pasa mozna sie tezowijać folią spożywcza.Efekty napewno beda .Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka