Gość: mika1005 IP: *.toya.net.pl 16.11.05, 21:24 Urodziłam dzidziusia 10 tyg temu, wróciłam do dawnej wagi ale została mi rozciagnieta skóra brzucha, jak się jej pozbyć, czy pasy pociążowe są skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: brzuch po ciąży 17.11.05, 09:29 Przeniosę ten wątek na forum Mama cud, tam najprędzej znajdziesz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: brzuch po ciąży 17.11.05, 15:57 zanim przeniesiony zostanie powiem że ja kupiłam pas poporodowy pani Teresa ok. 40zł) i właśnie około 11tyg po porodzie założyłam - efekt w 3 tygodnie brzuch baardzo się zmniejszył zrobił się prawie płaski - teraz kupiłam mniejszy pas -bo pasy mają swoją rozmiarówkę i trzeba odpowiedni dobrać wg. obwodu brzucha. Dla mnie super a jeśli masz rozstępy na brzuszku to polecam no-scar - tylko że dorogi 40zł za 30ml ale moje kooszmarne rozstępy są o wieele mniej widoczne bo wiadomo że nigdy nie znikną - ale bardzo się spłyciły i zbladły już po pierwszym opakowaniu kremu. pozdrv Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: brzuch po ciąży 18.11.05, 17:55 ale luzna skóra na brzuchu pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś