Dodaj do ulubionych

odżywka Wax

17.11.05, 12:35
co sądzicie o tej odżywce dużo czytałam na jej temat dobrych rzeczy i chyba
ją kupię bo wypadają mi włosy czy jej używacie i ile kosztuje??
Obserwuj wątek
    • a_melia Re: odżywka Wax 18.11.05, 12:42
      ok.12zł
      Ja też słyszałam dużo dobrych rzeczy od kobiety, która walczy z włosiętami na
      wszelkie sposoby. Ona po nałożeniu jej zakłada na głowę folię, podgrzewa
      suszarką i na to ręcznik. Jak głowa stygnie znowu podgrzewa suszarką i tak
      trzyma do godziny.

pozdrowionka,
      Amelia
      • a_melia Re: odżywka Wax 18.11.05, 18:56
        Sorry 18zł
    • kruszynka301 Re: odżywka Wax 19.11.05, 11:19
      używałam, faktycznie pomaga. Polecam ci kupno Waxa uniwersalnego (z czarnymi napisami, najlepiej duże opakowania, ok. 22 zł), po Waxie dla blondynek nie mogłam rozczesać włosów, moja fryzjerka też miała podobny problem.
    • ajlii Re: odżywka Wax 19.11.05, 17:33
      Używałam kilka razy. Kupiłam duże opakowanie za 29 zł (drogo jak diabli, ale obeszłam kilka aptek i okazało się że nie ma jej w hurtowniach - kupiłam to co w końcu znalazłam). Nakładałam na włosy siedząc w gorącej kąpieli. Włosy stały sie ładniejsze, jakby "gładsze" (mam niesforne, kręcone włosy), ale po użyciu odżywki bardziej sie przetłuszczały. Generalnie jestem zadowolona. Poza tym kupując tak duże opakowanie (480 gram) to i tak wychodzi taniej niż normalne odżywki do włosów.
    • mynia_pynia Re: odżywka Wax 19.11.05, 23:23
      stosuje ją od 3 lat. Jest super, mialam i tą do blondu i do ciemnych włosow,
      obie rewelacyjne.
      Opyla się kupić duże opakowanie.
      Pierwszy raz po miesiącu przestały mi wypadać włosy, a od tamtej pory jest
      wszystko oki.
      Po farbowaniu robię kuracje, a jak nie farbuje to raz na tydzień używam.
      • mika824 Re: odżywka Wax 20.11.05, 18:32
        Zastanawiam się nad tą odżywką. Wasze wypowiedzi wskazują na to , ze jest świetna. Mi też zaczęły wypadać włosy, chociaż nie karmię ani nie jestem w ciąży.Biorę witaminy,które nie należą do najtańszych i nic mi nie pomagają... Może ta odzywka pomoże smileAjest ktoś kto jej używał i nie przyniosła efektów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka