nataliaostrowska 10.05.06, 10:54 po ciazy mam straszliwe rozstepy na udach. praktycznie cale posladki i uda to siatka rozstepow... co z nimi zrobic? poleccie jakis cud krem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: rozstepy, poleccie cos 10.05.06, 10:57 miałam thalgo(ok 100 zl)nie znikły ale sa prawie niewidoczne Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: rozstepy, poleccie cos 10.05.06, 11:03 polecam fioletowy krem z avonu.ujędrnia napina skore i faktycznie rozstepy sa jakby mniej widoczne.do tego solarium i juz jest całkiem przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: rozstepy, poleccie cos 10.05.06, 13:06 tez go mialam. mi nic nie pomogl..jest beznadziejny( Odpowiedz Link Zgłoś
mamaliv Re: rozstepy, poleccie cos 10.05.06, 13:38 Faktycznie nie ma kremu ktory calkowicie zlikwidowalby rozstepy Moga jedynie zblednac ale nie znikna Ja stosowalam Penaten Krem na rozstepy i baaaaaardzo zbladly Calkowicie zlkwiduje rozstepy jedynie laser ale podobno zabieg bardzo bolesny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agga123 Re: rozstepy, poleccie cos 10.05.06, 11:04 Ja używałam kremu na rozstępy avon a teraz mam krem firmy eveline i jeden i drugi są ok rozstepy są praktycznie nie widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: rozstepy, poleccie cos 10.05.06, 12:18 Rozstepow nie usuniesz zadnym super sceyfikiem, bez wzgledu na to czy kosztowac on bedzie 2 zlote czy 200 zlotych. Reklama dzwignia handlu-ot co! Kremy sprawia, ze skora sie nawilzy i troche uelastyczni, a rozstepy z czasem(nawet bez zadnego kremu) i tak stana sie mniej widoczne, ale beda. Chyba, ze zdecydujesz sie na wyzyte u chirurga plastycznego lub laseroterapie. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 cudow nie ma 10.05.06, 13:05 pozostaje Ci tylko laser. Ja tez jestem cala w rozstepach - z biegem lat troche mi zbledly ale i tak sa widoczne((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
toffi78 Re: rozstepy, poleccie cos 15.05.06, 20:15 Właśnie kupiłam sobie Mustelle. Po jakim czasie zauważyłaś pierwsze efekty? W ulotce było napiane żeby stosować przez trzy miesiące. Mam nadzieje, że pierwsze efekty trochę wcześniej bo mi morale siądzie Odpowiedz Link Zgłoś