Dodaj do ulubionych

Prośba do moderatora

IP: *.* 17.04.02, 20:13
Olaj!Mam ogromną prośbę!Czy dałoby się "coś" zrobić z postem: DIETA 13-to dniowa , bo jak na razie jest wyświetlany jako najnowszy, mimo że pojawiło się już wiele nowszych postów :(. Niestety, jest on zamknięty i zmuszona jestem "zaśmiecić" forum tą prośbą. Problem polega na tym, że na głównej liście forów stale podane jest, że najnowszy wątek jest z 15.04 z 20:36... Z góry dziękuję :jap:!Magda :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Prośba do moderatora IP: *.* 18.04.02, 07:53
      "Wyciągam" ponownie ten post, bo denerwuje mnie to, że z głównej strony nie mogę się dowiedzieć, czy są nowe odpowiedzi :(! Poza tym "obcy" sądzą, że nic się u nas nie dzieje od 15.04. Magda :jap:
    • Gość: ATAX Re: Prośba do moderatora IP: *.* 18.04.02, 08:19
      Ja też się przyłączam do prośby.ATA
    • Gość: olaj Re: Prośba do moderatora IP: *.* 18.04.02, 09:13
      Odpowadam :)Ten post jest dlatego zamieszczony jako pierwszy, ponieważ takie były prośby - nie trzeba szukać rozpisu tej diety :)Poza tym data jest z 2005 roku.A czy jest to duży problem dla Was? Proszę o odpowiedź :)olaj
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Prośba do moderatora IP: *.* 18.04.02, 18:39
        Olaj!Myślę, że rozwiązanie które zaproponawałaś jest super :D. W ten sposób dieta jest widoczna a posty ułożone chronologicznie.Dziękuję :jap:!Magda :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka