Dodaj do ulubionych

Czy ktoś stosował ABGYMNIC?

IP: *.* 05.06.02, 22:30
Witajcie Drogie MamyCzy któraś z Was używała ABGYMNIC, czyli "maszynkę" stymulującą pracę mięsni (reklamuje to "Mango" w TVN).Mieszkam w Poznaniu i tu wiele marketów jest tym zawalone.Muszę schudnąć do wakacji. Czasu mam więc nie wielę. Ten sposób wydaje mi się jednak zbyt łatwy by był prawdziwy.Co o tym myślicie? Pozdrawiam Jaga
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Czy ktoś stosował ABGYMNIC? IP: *.* 05.06.02, 23:30
      Przeczytaj watek "TELEZAKUPY MANGO - co o tym myslicie" czy jakoś tak. Ten temat poruszany był wiele razy.Zdania są podzielone. Ale jak ktos kupił sprzet orginalny i stosował tak jak napisali - dokładnie, nie więcej niz mozna, to efekty były.Ja mam zamiar kupic to cudo w mango, ale po drugiej ciąży :)- Siunia
    • Gość: ola25 Re: Czy ktoś stosował ABGYMNIC? IP: *.* 08.06.02, 20:58
      Nie mogę znaleźć tego wątku a też jestem zainteresowana.Jak znajdziesz daj znać.
    • Gość: MagdusiaMamaGaby Re: Czy ktoś stosował ABGYMNIC? IP: *.* 08.06.02, 22:22
      Cześć, a"propos, "tego cudu" proponuję przeczytać artykuł, z Polityki,tam pan wyjaśnia, że ten cud może doprowadzić nawet do zerwania mięśni.Artykuł można znaleźć, w archiwum Polityki dostępnym w internecie.Stanowczo odradzam.Pozdrowienia.
      • Gość: ola25 Re: Czy ktoś stosował ABGYMNIC? IP: *.* 09.06.02, 13:50
        Niestety tego artykułu też nie mogę znaleźć.Jak ktoś znajdzie to poproszę o dokładny link.Dzięki.
        • Gość: joanne Re: Czy ktoś stosował ABGYMNIC? do Oli IP: *.* 11.06.02, 18:12
          czesc :) nie wiem, czy znalazlas juz ten artykul, jezeli nie to wklejam ci linkahttp://polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1084344&MP=2milej lektury!
          • Gość: ola25 Re: Czy ktoś stosował ABGYMNIC? do Oli IP: *.* 11.06.02, 18:43
            Wielkie dzięki Joasiu!Ola
      • Gość: 171176 Re: Czy ktoś stosował ABGYMNIC? IP: *.* 14.06.02, 14:10
        Ja takze odradzam.Mieszkam w Niemczech i u nas tez jest tego pelno!Niedawno w tv byl w dzienniku raport na temat wlasnie tego urzadzenia.Robili test(jacys specjalisci) i jak sie okazalo to byl podobno niewiele skuteczny.A powiedzieli,ze korzystanie z tego urzadzenia moze prowadzic do jakichs powiklan zdrowotnych.Moze uszkadzac organy wewnetrzne.Moj maz chcial to sobie kupic,bo jest za leniwywink zeby cwiczyc ale stanowczo wybilam mu to z glowy...Wole miec mezusia z lekkim brzusiem,jak chorego,odwiedzac w szpitalu.Najlepiej troche pocwiczyc i nie marnowac pieniedzy.Pozdrawiam serdecznieAnia
    • Gość: Anuk Re: ABGYMNIC - ARTYKUŁ Z POLITYKI IP: *.* 11.06.02, 14:46
      Moje Miłe,Zadałam sobie trochę trudu (mnie też to interesowało) i znalazłam ten artykuł. Trzeba wejść na stronę:www.polityka.pl i poszukać w archiwum numeru: 20/2002 (2349), tam jest art. na ten temat: Gimnastyka-elektryka. Od razu mówię, że rozwiewa nadzieje na sukces bez wysiłku.ja się wyleczyłam z zakupu czego i wam życzę.ANUK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka