Dodaj do ulubionych

przedłużanie włosów

IP: *.* 28.06.02, 20:21
Tak sobie dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, która ma zamiar przedłużyc sobie włosy. Czy ktoś z Was wie cos na ten temat? Chodzi m o efekt i długość jego trwania. Podobno starcza na 3 m-ce i potem należy włosy sciąć , ale to chyba mija sięz celem przedłużania...Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Carmela Re: przedłużanie włosów IP: *.* 28.06.02, 20:34
      ohh ja widzialam kobiete kltora miala przedluzone wlosy, u nasady byla ich cala fura ale na dole takie coraz zadzsze wygladalo to na wskros dziwnie i niefajnie w dodatku musiala je traktowac jakims specjalnym szamponem , specjalna szcotka itd ale chyba sa rozne techniki przedluzania wlosow , bynajmniej moim zdaniem nieladny efekt byl tego
    • Gość: E.T. Re: przedłużanie włosów IP: *.* 28.06.02, 23:45
      W USA przedluzanie i zageszczanie wlosow jest bardzo popularne, szczegolnie wsrod afro-amerykanek. Sposrod moich znajomych tylko kilka przedluzylo sobie wlosy ale efekt wystarczyl tylko na 1-2 tygodnie, a potem mialy swoja normalna dlugosc bez obcinania. Najlepiej wygladaly przedluzenia z wlosow naturalnych, te sztuczne od razu rzucaly sie w oczy i wygladaly jak peruka.
    • Gość: akacha Re: przedłużanie włosów IP: *.* 30.06.02, 21:37
      Ja przedłużałam włosy dwukrotnie i raz zagęszczałam. za każdym razem byłam zadowolona z efektu. przedłużanie utrzymało się ok.5 miesięcy, drugie po 4, zagęszczanie po 3 ściągnęłam. Jestem właścicielką dość marnych włosów, chociaż jestem już ekspertkę do miliona odżywek i szamponów :).Ja byłam zadowolona bardziej z przedłużania za 1szym razem, ale na własne oczy widziałam równiez u inych tak zrobione byle jek, że aż kłuło w oczy. to musi być nprawdę dobry fachowiec, aby potem nie bu\\\\yło żalu źle wydanych pieniędzy i mnóstwa kołtunów na koniec. a przedłuzone włosy nie obcina się tylko po prostu ściąga, gdy odrosty stają się zbyt widoczne. a co do pielęgnacji, to mozna specjalnymi kosmetykami, ale nie należy przesadzać, bo cena ich przyprawia o zawał. zwykłe dobre szampony i odżywki wystarzą, przyda się też tzw. włos w płynie, choćby najtańszy zamiast kosztownego spryskiwacza przeznaczonego specjalnie do włosów przedłuzonych. aha, i ja miałam syntetyczne firmy dome, naturalne są zbyt ciężkie i można nimi predłużyć niewiele i wystarczają na połowe krócej.kacha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka