Dodaj do ulubionych

Nowe diety

IP: *.* 03.07.02, 16:26
Szukała, wertowałam aż znalazłam. Całkiem przystępne jak dla mnie diety. Polega ona na liczeniu punktów1. tłuszczowych2. węglowodanowychKażda potrawa (produkt) ma określoną ilośc punktów. Jesli che się schudnąć szybko i dużo nie można przekroczyc 20 punktów, wolniej 40, a zatrzymac wagę 60.Jak by ktoś był zainteresowany to moge podać punkty dla poszczególnych potraw bądź produktów. Napiszcie co lubicie jadac a ja wam napisze ile to punktów. Dużo tego więc czekam na wasze zainteresowanie dietą. Jak będzie odpisze. Pozdrowionka bajbus
Obserwuj wątek
    • Gość: Rokitka Re: Nowe diety IP: *.* 03.07.02, 20:07
      To ja poproszę :-) Bo wydaje mi się (może słusznie), że na takiej punktowej diecie można jeść tak, żeby oprócz tego spokojnie podkarmiać maluszka piersią :-)Pozdrawiam,Ania z Emilką
      • Gość: eKachna Re: Nowe diety IP: *.* 04.07.02, 20:13
        To ja też poproszę
    • Gość: Monika_M Re: Nowe diety IP: *.* 09.07.02, 07:07
      Ja jestem bardzo zainteresowana!!!!Czy mogę dostać info na mail monikacorsa@poczta.onet.plDziękujęMonika
    • Gość: ochotka Re: Nowe diety IP: *.* 24.07.02, 12:30
      ja też czekam marzi@prog.pl
    • Gość: iwo1 Re: Nowe diety IP: *.* 30.07.02, 11:14
      Bajbusku,ja też poproszę Co ja jem...chm...dużonapewno kawa z cukrem i mleczkiempłatki z mlekiemmięska ,ziemnieczki ,pomidorki ,ogóreczki,żółty serek,wędlina,serki topione,pieczywo,maseło i inne takie ..Owoce,jogurty.
    • Gość: Dagum Re: Nowe diety IP: *.* 30.07.02, 20:33
      Czy masz może jakąś tabelę produktów najbczęściej spożywanych bo to ułatwiłoby sprawę. Nie jestem wybredna i zjadam prawie wszystko(w rozsądnych ilościach ale moja waga stoi w miejscu).Napisz proszę na mój prive punkty tych najczęściej jedzonych produktów z góry dziękuję i pozdrawiam Daga (mama trójki)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka