Gość: efa IP: *.* 16.10.02, 18:05 No wlasnie, kto stosowal?Warto? Jakie sa skutki uboczne? Mozna prowadzic samochod?pozdrawiam serdecznieefa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EmA Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 17.10.02, 11:57 hej,Odpowiadam krótko, bo ostatnio nie mam chwili wolnej żeby pisać na forum, a jedynie z doskoku czytam nowe posty. Ale do rzeczy... Meridię w przypływie rozpaczy (nie dawałam rady w inny sposób) stosowałam razem z mężem od kwietnia przez trzy miesiące. Efekt - moja waga spadła 13 kilosów ale rekord pobił mój mąż - 25 kilo !!!! Fakt że startował z wyższego pułapu bo ważył 105 w chwili kiedy zaczynaliśmy. Dziś to już prawie pół roku a waga stoi w miejscu. Prawdą jest że oboje pilnujemy tego co w siebie "wrzucamy" bo np ciepłe bułeczki poszły w zapomnienie ale czujemy się super, skutków ubocznych brak. Dodam jeszcze że we dwoje łatwiej, bo chociaż meridia hamuje łaknienie to przychodzą chwile (szczególnie wieczorkiem) kiedy by się coś przegryzło a wtedy jedno drugiego nie podpuszcza pałaszując jakieś smakołyki pod nosem.Życzę wytrwałości i efektów Edyta mama Alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmA Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 17.10.02, 12:02 Aha zapomniałam dodać, że nie ma przeciwskazań do prowadzenia auta. Wiem od lekaża że jedynie osoby z wysokim ciśnieniem mogą mieć uczucie jakby niepokoju (wiesz tak jak po wypiciu bardzo mocnej kawusi) ale jeśli Twoje ciśnienie jest w normie to bez obaw.Pa EmA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 18.10.02, 09:01 Cześć,Zdradź tajemnicę, tego co kryje się pod hasłem Meridia. Co to jest i gdzie można kupić. Zostało mi po ciąży kilka kilogramów, które nie pozwalają mi nosić moich ubrań i chętnie bym się ich pozbyła.Pozdeawiam,Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 17.10.02, 21:14 a mozna wiedziec ile kosztuje ten cud?iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmA Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 18.10.02, 09:20 Meridia to tabletki na otyłość i nadwagę. Przyspieszają metabolizm i powodują brak łaknienia. Można je dostać jedynie na receptę. Niestety nie są tanie. Miesięczna kuracja to koszt około 280 zł.Pozdrawiam Edyta mama Alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 07.11.02, 21:52 Ja stosowałam Meridię przez 3 miesiące - mnie nic nie pomogła. Ciśnienie mam przeciętne, ale właśnie taka poddenerwowana się czułam. Podobno można sprawdzić skuteczność po około 3 miesiącach - jeśli nie schudniesz co najmniej 5 kg, znaczy, że lek na Ciebie nie działa.Pozdrawiam, wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thessi Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 13.11.02, 11:24 Witam MOja mama stosowała, i prócz kieszeni nic nie zeszczuplała JA się przymierzam, bo jak dotąd na różne tego typu medykamenty dobrze reagowałam ( czyli chudłam). MAm opory, bo wydac 300 zł i nic nie schudnąć to duży problem. Chyba najpierw odstawie świeze pieczywko, czekoladki, i cukier do herbaty no i koniec z jedzonkiem po 18. JAk wytrzymam do świąt to kupie se Meridie Thessi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka21 Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 06.01.03, 23:58 CZESĆ!PO CIĄZY ZOSTAŁO MI TROCHE KILOGRAMÓW NIE WSPOMNE O ZDEFORMOWANIEJ FIGURZE((MĄZ MI CIAGLE MWÓI O ODCHUDZANIU ,ALE JAK?NA AREOBIK NIEMAM CZASU ANI KASY.NIEJEM DUÓZ ,A LE I TAK NIE CHUDNE.MOZE USKŁADAM TROCHĘ GROSZA I KUPIE TA MERIDE , TYLKO CZY LEKARZ BEDZIE MI CHCIAL TO PRZEPISAC?I CZY MIESIECZNA KURACJA WYSARCZY.MOZE KTÓRAŚ Z WAS ROZWIEJE MOJE WĄTPLIWOŚCI , BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ.POZDRAWIAM SEREDECZNIE WSZTKIE EMAMAY I ETATUSÓW!MÓJ MAIL LIDKA_21@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milly Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 07.01.03, 08:53 Polecam meridię. Stosowałam schudłam sporo i bez specjalnych wyrzeczeń. Człowiek nie jest po prostu głodny. Tak więc jadłam wszystko, tylko w bardzo, bardzo, bardzo małych ilościach. Jest to drogie jak piorun, to fakt, ale jeśli ktoś nie może sobie poradzić w jakikolwiek inny sposób na pozbycie się tłuszczyku, warto zaoszczędzić i kupić. Fakt, przez pierwsze dni czułam się bardzo naładowana energią oraz poddenerwowana, ale przeszło, czułam się bardzo dobrze i co najważniejsze - nie jadłam.Pozdrawiam Milly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki0miki Re: Meridia - kto stosowal? IP: *.* 08.01.03, 19:41 Hej!Jaki lekarz wypisuje receptę na Meridię?Czy są problemy z otrzymaniem jej,czy lekarz kieruje na jakieś badania przed wypisaniem leku?pozdrawiammiki Odpowiedz Link Zgłoś