rene-76 Re: biust po karmieniu 24.12.06, 01:48 karmilam starszego prawie trzy lata i biust praktycznie mi zanikl biore teraz kapsulki na ujedrnianie ale wiele nie daja na silikony nie mam kasy napiszcie jak to bylo u was Odpowiedz Link Zgłoś
kobra68 Re: biust po karmieniu 27.12.06, 14:15 A ja pierwsze dziecko karmiłam tylko 3 miesiące i z miseczki C powiększył mi się na D. teraz karmię już ponad 3 miesiące ale już w ciąży biust urósł mi do rozmiarów E. Szczerze mówiąc i z małym biustem źle a z dużym jeszcze gorzej :o)). już wiem że jak mi mleko zaniknie zostaną mi dwa worki skóry wiszące do kolan :o)). nie bardzo sie tym przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: biust po karmieniu 27.12.06, 15:46 Przed ciążą miałam 70D, po porodzie 75F, po 2 latach karmienia 70E i tak zostało (od 16 m-cy już nie karmię). Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: biust po karmieniu 27.12.06, 16:35 wiecie jak wam zazdroszcze ja przed pierwszym dzieckiem mialam male b teraz 3 lata karmilam mam a miseczke mam straszny kompleks ostatnio biore takie tabletki faramony nivelzone woman niby ma powiekszyc ale biore od wrzesnia i nieduzo to daje kuracja jest dosc droga ok 70 zl miesiecznie mysle czy by nie przestac ale zyjcie z takimi malymi pieprzami uhhh Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: biust po karmieniu 27.12.06, 20:49 mój mąż już się nie może doczekac, kiedy moje cycusie znowu będą małe jakoś nie podobają mu się bardziej moje wielke mleczarnie Odpowiedz Link Zgłoś
optymistk-a Re: biust po karmieniu 27.12.06, 22:43 Hmm... a ja mam super doświadczenia jeśli chodzi o karmienie piersią. Przed 1-ym dzieckiem miałam miskę małe b, karmiłam synka 1,5 roku. Biust powiekszył się do typowego" b, bez utraty jędrności. Teraz mam 4-mięsięcznego drugiego dzidka i biust powiększył się do c, jest nadal jędrny i mam wrażenie, że coraz bardziej ładny )) Piersi są napięte, nawet po karmieniu wyglądają o.k. Myślę, że to kwestia genów, bo nie stosuję żadnych drogich kosmetyków, czy gimnastyki. Po kąpieli tylko balsam nawilżający do ciała.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia Re: biust po karmieniu 28.12.06, 13:24 To ja identycznie. Na początku 70 b a po wykarmieniu drugiego dziecka 70 a (( To juz prawie rok jak nie karmię ale nic na lepsze się nie zmieniło. Utraty jędrności nie zauważyłam bo co niby miało tą jędrnośc utracić jak ja prawie nic tam nie mam ? na szczęście skóra wróciła szybko do normy i nic nie wisi, sterczą tylko dwa małe pieprze, jak to fajnie napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: biust po karmieniu 28.12.06, 11:29 ja miałam 75B przed ciązą po ciązy to chyba D, a teraz jak nie karmie to mam miseczke B ale przez to że schudłam drastycznie szybko to mam po prostu samą skórę na biuście zero jędrności i mięska..porażka...no ale przy super staniku kompleks zanika..moje marzenie zrobic sobie silikonowy biuścik taki nie za duzy..lecz po sprawdzeniu cen Klinik w Polsce to juz pomysł mi wyleciał z główki małej..pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: biust po karmieniu 28.12.06, 13:40 dzieki dziewczyny troche mnie pocieszylyscie najgorsze ze moj facet lubi takie duze mi sie zreszta tez podobaja pozdrowionka dla was Odpowiedz Link Zgłoś