twixy 08.01.07, 15:39 Dzis kupiłam, zaczynam od jutra ( bo przecież dziś już się nie opłaca 99 zł na receptę. Albo rybka albo pip.a jak to mawiał Hamlet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek45 [...] 08.01.07, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Re: Meridia tańsza 08.01.07, 21:10 Już to brałam i żyję. Mam dwójkę dzieci. Nie mam przeciwskazań. Nie piję i nie palę, czegoż więcej mam sobie odmówić. Nadwrażliwi boją się brać aspiryny Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 08.01.07, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Re: Meridia tańsza 08.01.07, 22:28 Właściwie po co ta dyskusja skoro brak Ci argumentu. Po każdej diecie następuje efekt jojo jeżeli wrócisz do złych nawyków żywieniowych. Nie wiesz o tym? Każda chce zgubić po ciąży i ja też! A Ty co, robisz na tym forum za experta w dziedzinie super zdrowo działających diet? Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 09.01.07, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Re: Meridia tańsza 09.01.07, 07:53 A kto tu mówi o obzeraniu dziewczynko? Z tego co wiem Meridia WSPOMAGA dietę a nie czyni cuda. Więc zamiast Ty mnie to ja Tobie pogratuluję głupoty. Życzę wiecej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomduska Re: Meridia tańsza 09.01.07, 10:29 a ja tylko zapytam czy ta cena 99 zl, to naprawdę "aptekarska"?? I za ile kapsułek, i czy 10, czy 15? Mimo wszystko prosze zrób sobie badanie krwi, zwykła morfologia. ja wczesniej nigdy nie miałam kłopotów z żelazem, a po kuracji miesięcznej spadło mi nieco poniżej normy, żadna tragedia. Ale warto kontrolować. pozdrawiami życze super efektów Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Re: Meridia tańsza 09.01.07, 11:38 Dzięki, to cena za 15mg na miesięczną kurację. I kupiłam z apteki. Boję się kupować takich rzeczy "pokątnie". Dziś zaczęłam i czuję się naprawdę super, zero głodu. Polecam zdrowym Odpowiedz Link Zgłoś
tomduska Re: Meridia tańsza 09.01.07, 14:38 kurcze to naprawde taniutko, ostatnio kosztowało ok. 200 zł!! Skąd ten spadek? Moze w końcu stwierdzili,z e ludzi etrująs ie jakimiś nieznanymi prochami? kjeszcze raz życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 09.01.07, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Re: do anek45 09.01.07, 17:33 A zazdrośnicy nie będą mogli tego przeżyć. Tak więc nieważne że się jeździ na nartach, biega na bieżni, chodzi na basen. Ważne jest że się bierze Meridię i wtedy ten człowiek jest leniwy!!! Do tego opieka nad dwójką dzieci. No cóż nie ma rady. Dla takich ograniczonych ludzi mogę być "leniwym grubasem". Pomyliłam się; nie życzę więcej klasy tylko klas i to szybciutko do szkoły, może jeszcze się czegoś nauczysz. Tym miłym akcentem kończę tą dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 09.01.07, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_irlandia Re: Meridia tańsza 09.01.07, 22:53 Czytam sobie dyskusje i sie troszke usmiecham pod nosem. Powiem tak: generalnie jestem przeciwko takim chemicznym - farmaceutycznym wspomagaczom i to nie tylko jesli chodzi o odchudzanie. Generalnie... Ale wiem tez, ze nie nalezy wydawac kategorycznych sadow zwlaszcza na takie bialo-czarne sprawy. Twixy, zycze powodzenia z calego serca. Ja od 5 miesiecy, bo tyle minelo od czasu jak sie Natka urodzila, nie schudlam ani kilograma A "przytylo mi sie" 20 kg. Od czterech miesiecy AKTYWNIE probuje sie pozbyc tego balasu cholernego. Przerabialam juz diete Montignaca, odstawilam slodycze, odzywialam sie naprawde super zdrowo (warzywka, biale miesko gotowane, rybki: ten styl) przez 4 mce karmilam piersia, codziennie cwicze 1godzinke dziennie ( czasami sobie odpuszczam 1 dzien w tyg) i NIC. I mam dosyc. Nie raz juz mnie nachodzily dziwne mysli, bo sie po prostu fatalnie czuje ze swoim wygladem. NIe mowiac o tym, ze kolanka mnie bola, kregoslup tez to czuje Biegac to ja juz nie pobiegam jak kiedys. I mam dosyc. Czytam sobie rozne rzeczy i jakis tydzien temu zdecydowalam, ze chyba tez sprobuje Meridi. Jak to nie pomoze to ja juz nie wiem. Generalnie po tak dlugim czasie bezefektywnego walczenia z tluszczykiem to jestem gotowa sprobowac tego co kiedys bardzo mocno odrzucalam. Zobaczymy. Chcialabym zrzucic z 10 kg, drugie 10 to juz moge sobie rozlozyc w czasie nastepnego roku, ale zeby cos ruszylo. W przyszlym tygodniu wybiore sie do lekarza i mam nadzieje, ze mi przepisze M. Jestem zdesperowana - moze. Ale wiem, ze jak zaczelyby sie dziac rozne rzeczy ze mna zle ( jakies omdlenia, bole glowy) to bym cala kuracje przerwala. Ale musze powiedziec, ze chyba tak jak w moim przypadku warto sprobowac. Bo moge z czystym sumieniem powiedziec, ze probowalam wszystkich mozliwych sposobow. Twixy zycze powodzonka. Moze dasz znac co tam z Toba, a do anek powiem tylko tyle: przykro mi, ze jestem dla Ciebie leniwym grubasem, ale tez min dlatego zamierzam wyprobowac M. Odpowiedz Link Zgłoś
tomduska Re: Meridia tańsza 10.01.07, 07:41 ja pierwsze opakowanie (28 kapsułek) zażywałam przez dwa miesiące. tak mniei wszyscy straszyli skutkami ubocznymi i przede wszystkimuzależnieniem, ze bałam sie codziennie zażywać. Ale nie przesadzajmy, w końcu to jest lek, który zapisuja leakrze. wielu ludzi nie zdaje sobei sprawy jakie spustoszenie w organizmie sieje antybiotyk. I co z tego wynika? Ze skoro lekarz zapisze to często biegniemy do apteki i wykupujemy. Później albo podajemy je własnemu najkochańszemu dziecku, albo same sobie aplikujemy i co? Nic!! Zachowując rozsądek leki nie szkodzą. I mam tylko prośbę, niech w takich tematach nie wypowiadająs ię osoby, kltóre maja "problem" ze zrzuceniem 3,5 kg i to dla nich taaaaaaka tragedia. Skoro ktos siega po meridę tzn. że ma nieco więcej do zgubienia, a z tym nei jest łatwo. wiele ćwiczeń jest poprostu zakazanych, a te które można wykonywac nie zawsze przynosza takie rezultaty o jakich sie marzy. Apeluję o jedno, szanujmy sie nawzajem. Obrzucanie błotem niczego dobrego nie wnosi. No chyba że ktos w ten sposób sie dowartościowuje, ale to tylko o nim świadczy. Pozdrawiam wszystkie pulchniutkie na meridzie i nie tylko na wspomagazu Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Meridia tańsza 14.04.07, 15:00 I jeszcze jedno biore Mride od 6 dni i czuje się swietnie nie mam ochoty sie obzerać kracje mam na dwa miesiace ale pewnie jeszcze lekarz mi przepisze .Jedynie co mi dokucza to pragnienie i pije wode mineralna nie gazowana.Po zatym zrobilm wsztkie wyniki jestem zdrowa jak ryba wiec nie ma przeciw skazańPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.dawida Re: Meridia tańsza 10.01.07, 00:00 Wiecie co, wstyd mi za was! Czy Wy zawsze jesteście takie okrutne czy po prostu macie zły dzień? Wolałabym wierzyć, że to drugie.. Twixy chciała podzielić się ważną informacją dla wielu forumowiczek a Wy nie możecie się powstrzymać i musicie dorzucić swoje trzy grosze! Typowe baby! Jednej się udało więc reszta będzie po nich jeździła! Jak Wam się nie podoba temat to nawet nie zaglądajcie, bo wygląda na to, że jak go zobaczłyście to dopiero się nakręciłyście i dawaj do pieca! Jedne biorą Meridię, inne ćwiczą i głodują itp - sposobów jest masa i każda, która ma ochote zrzucić co nieco wybiera najbardziej odpowiadający jej sposób. Więc nie krytykujcie tylko uszanujcie, ew. dawajcie dobre rady ale bez obrażania. A tak w ogóle to życzę miłego dnia (jutrzejszego) i dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja813 Re: Meridia tańsza 15.04.07, 06:21 zasatanawiam sie dziewczyny jaj wy zalatwicie sobie recepty na meridie bo lekarze niechetnie chca zapisac ten lek . kiedys poprosilam ginekologa to powiedziala apsolutnie bo to szkodliwe troche sie glupio poczulam . a wy jak ta sprawe zalatwiacie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Meridia tańsza 15.04.07, 06:51 Ja nawet nie pytałm gina odrazu posżlm do mojej lekarki rodzinnej oliczyła mi BIM dala skierowania na wszelkie badania i bez problemu po wynikach dostałam recepte .Pozatym moja lekarak wie ze ja nie oczekuje cudu Ja poprostu troszke chce schudnąc mam troje dzieci i nie zawsze mam czas na bigi czy inne tego typu zabiegi .Chodze na spacery trzymam diete ŻP i zobaczymy pozatym Meride wolno stosowac tylko rokPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.dawida Re: Meridia tańsza 17.04.07, 17:30 ja biorę zelixa - działa tak samo jak meridia i też jest na receptę. Lekarka kazała mi mierzyć ciśnienie raz na tydzień i po 3 mcach zrobić morfologię. Zelixa kosztuje 65 zł Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Meridia tańsza 19.04.07, 08:21 Tak wim ze jest ten preparat ale jeszcze nie ma 100% czy on dziala tak samo jak Maridia tak mi mowila moja lekarka ,ze to jest nowy preparat .A Meridia jest sprawdzona . Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: Meridia tańsza 19.04.07, 09:07 Twoja lekara się myli Zelixa była już prędzej niż meridia.... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Meridia tańsza 19.04.07, 13:13 Nie mysle ze sie myli ale ,mało jest ifo ne temat tego preparatu a o Maridzie sie mowi i to sporo .Tagrze wolalam sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Meridia tańsza 20.04.07, 09:02 Tak wlasnie wczoraj sie naczytalm o tej porubie i skutki uboczne moga wystapić po kilku latach preparat tylko dopuscily dwa kraje wiec na 100% wole Mride. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzusto Re: Meridia tańsza 21.04.07, 16:12 a w Bielsku-B dalej za 149zł. Chociaż trochę tańsza bo w grudniu była za 250zł. Muszę poczekać aż będzie taniej. Jestem zainteresowana i jak będzie poniżej sówy to kupię. pozdr. zuzusto Odpowiedz Link Zgłoś