Dodaj do ulubionych

Meridia tańsza

08.01.07, 15:39
Dzis kupiłam, zaczynam od jutra ( bo przecież dziś już się nie opłacasmile 99 zł
na receptę. Albo rybka albo pip.a jak to mawiał Hamlet. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anek45 [...] 08.01.07, 19:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • twixy Re: Meridia tańsza 08.01.07, 21:10
        Już to brałam i żyję. Mam dwójkę dzieci. Nie mam przeciwskazań. Nie piję i nie
        palę, czegoż więcej mam sobie odmówić. Nadwrażliwi boją się brać aspirynysmile
        • anek45 [...] 08.01.07, 22:06
          • twixy Re: Meridia tańsza 08.01.07, 22:28
            Właściwie po co ta dyskusja skoro brak Ci argumentu. Po każdej diecie następuje
            efekt jojo jeżeli wrócisz do złych nawyków żywieniowych. Nie wiesz o tym?
            Każda chce zgubić po ciąży i ja też! A Ty co, robisz na tym forum za experta w
            dziedzinie super zdrowo działających diet?
            • anek45 [...] 09.01.07, 00:23
              • twixy Re: Meridia tańsza 09.01.07, 07:53
                A kto tu mówi o obzeraniu dziewczynko? Z tego co wiem Meridia WSPOMAGA dietę a
                nie czyni cuda. Więc zamiast Ty mnie to ja Tobie pogratuluję głupoty. Życzę
                wiecej klasy.
                • tomduska Re: Meridia tańsza 09.01.07, 10:29
                  a ja tylko zapytam czy ta cena 99 zl, to naprawdę "aptekarska"?? I za ile
                  kapsułek, i czy 10, czy 15?
                  Mimo wszystko prosze zrób sobie badanie krwi, zwykła morfologia. ja wczesniej
                  nigdy nie miałam kłopotów z żelazem, a po kuracji miesięcznej spadło mi nieco
                  poniżej normy, żadna tragedia. Ale warto kontrolować.
                  pozdrawiami życze super efektówsmile
                  • twixy Re: Meridia tańsza 09.01.07, 11:38
                    Dzięki, to cena za 15mg na miesięczną kurację. I kupiłam z apteki. Boję się
                    kupować takich rzeczy "pokątnie". Dziś zaczęłam i czuję się naprawdę super,
                    zero głodu. Polecam zdrowymsmile
                    • tomduska Re: Meridia tańsza 09.01.07, 14:38
                      kurcze to naprawde taniutko, ostatnio kosztowało ok. 200 zł!! Skąd ten spadek?
                      Moze w końcu stwierdzili,z e ludzi etrująs ie jakimiś nieznanymi prochami?
                      kjeszcze raz życze powodzenia
                      • anek45 [...] 09.01.07, 14:52
                        • twixy Re: do anek45 09.01.07, 17:33
                          A zazdrośnicy nie będą mogli tego przeżyć. Tak więc nieważne że się jeździ na
                          nartach, biega na bieżni, chodzi na basen. Ważne jest że się bierze Meridię i
                          wtedy ten człowiek jest leniwy!!! Do tego opieka nad dwójką dzieci. No cóż nie
                          ma rady. Dla takich ograniczonych ludzi mogę być "leniwym grubasem". Pomyliłam
                          się; nie życzę więcej klasy tylko klas i to szybciutko do szkoły, może jeszcze
                          się czegoś nauczysz. Tym miłym akcentem kończę tą dyskusję
                          • anek45 [...] 09.01.07, 18:38
                    • ania_irlandia Re: Meridia tańsza 09.01.07, 22:53
                      Czytam sobie dyskusje i sie troszke usmiecham pod nosem. Powiem tak: generalnie
                      jestem przeciwko takim chemicznym - farmaceutycznym wspomagaczom i to nie tylko
                      jesli chodzi o odchudzanie. Generalnie... Ale wiem tez, ze nie nalezy wydawac
                      kategorycznych sadow zwlaszcza na takie bialo-czarne sprawy. Twixy, zycze
                      powodzenia z calego serca. Ja od 5 miesiecy, bo tyle minelo od czasu jak sie
                      Natka urodzila, nie schudlam ani kilograma sad A "przytylo mi sie" 20 kg. Od
                      czterech miesiecy AKTYWNIE probuje sie pozbyc tego balasu cholernego.
                      Przerabialam juz diete Montignaca, odstawilam slodycze, odzywialam sie naprawde
                      super zdrowo (warzywka, biale miesko gotowane, rybki: ten styl) przez 4 mce
                      karmilam piersia, codziennie cwicze 1godzinke dziennie ( czasami sobie
                      odpuszczam 1 dzien w tyg) i NIC. I mam dosyc. Nie raz juz mnie nachodzily
                      dziwne mysli, bo sie po prostu fatalnie czuje ze swoim wygladem. NIe mowiac o
                      tym, ze kolanka mnie bola, kregoslup tez to czuje sad Biegac to ja juz nie
                      pobiegam jak kiedys. I mam dosyc. Czytam sobie rozne rzeczy i jakis tydzien
                      temu zdecydowalam, ze chyba tez sprobuje Meridi. Jak to nie pomoze to ja juz
                      nie wiem. Generalnie po tak dlugim czasie bezefektywnego walczenia z
                      tluszczykiem to jestem gotowa sprobowac tego co kiedys bardzo mocno odrzucalam.
                      Zobaczymy. Chcialabym zrzucic z 10 kg, drugie 10 to juz moge sobie rozlozyc w
                      czasie nastepnego roku, ale zeby cos ruszylo. W przyszlym tygodniu wybiore sie
                      do lekarza i mam nadzieje, ze mi przepisze M. Jestem zdesperowana - moze. Ale
                      wiem, ze jak zaczelyby sie dziac rozne rzeczy ze mna zle ( jakies omdlenia,
                      bole glowy) to bym cala kuracje przerwala. Ale musze powiedziec, ze chyba tak
                      jak w moim przypadku warto sprobowac. Bo moge z czystym sumieniem powiedziec,
                      ze probowalam wszystkich mozliwych sposobow. Twixy zycze powodzonka. Moze dasz
                      znac co tam z Toba, a do anek powiem tylko tyle: przykro mi, ze jestem dla
                      Ciebie leniwym grubasem, ale tez min dlatego zamierzam wyprobowac M.
                      • tomduska Re: Meridia tańsza 10.01.07, 07:41
                        ja pierwsze opakowanie (28 kapsułek) zażywałam przez dwa miesiące. tak mniei
                        wszyscy straszyli skutkami ubocznymi i przede wszystkimuzależnieniem, ze bałam
                        sie codziennie zażywaćsmile.
                        Ale nie przesadzajmy, w końcu to jest lek, który zapisuja leakrze. wielu ludzi
                        nie zdaje sobei sprawy jakie spustoszenie w organizmie sieje antybiotyk. I co z
                        tego wynika? Ze skoro lekarz zapisze to często biegniemy do apteki i
                        wykupujemy. Później albo podajemy je własnemu najkochańszemu dziecku, albo same
                        sobie aplikujemy i co? Nic!! Zachowując rozsądek leki nie szkodzą.
                        I mam tylko prośbę, niech w takich tematach nie wypowiadająs ię osoby, kltóre
                        maja "problem" ze zrzuceniem 3,5 kg i to dla nich taaaaaaka tragedia. Skoro
                        ktos siega po meridę tzn. że ma nieco więcej do zgubienia, a z tym nei jest
                        łatwo. wiele ćwiczeń jest poprostu zakazanych, a te które można wykonywac nie
                        zawsze przynosza takie rezultaty o jakich sie marzy.
                        Apeluję o jedno, szanujmy sie nawzajem. Obrzucanie błotem niczego dobrego nie
                        wnosi. No chyba że ktos w ten sposób sie dowartościowuje, ale to tylko o nim
                        świadczy.
                        Pozdrawiam wszystkie pulchniutkie na meridziesmile i nie tylko na wspomagazusmile
                        • gabi683 Re: Meridia tańsza 14.04.07, 15:00
                          I jeszcze jedno biore Mride od 6 dni i czuje się swietnie nie mam ochoty sie
                          obzerać kracje mam na dwa miesiace ale pewnie jeszcze lekarz mi
                          przepisze .Jedynie co mi dokucza to pragnienie i pije wode mineralna nie
                          gazowana.Po zatym zrobilm wsztkie wyniki jestem zdrowa jak ryba wiec nie ma
                          przeciw skazańsmilePozdrawiam
    • mama.dawida Re: Meridia tańsza 10.01.07, 00:00
      Wiecie co, wstyd mi za was! Czy Wy zawsze jesteście takie okrutne czy po prostu
      macie zły dzień? Wolałabym wierzyć, że to drugie.. Twixy chciała podzielić się
      ważną informacją dla wielu forumowiczek a Wy nie możecie się powstrzymać i
      musicie dorzucić swoje trzy grosze! Typowe baby! Jednej się udało więc reszta
      będzie po nich jeździła! Jak Wam się nie podoba temat to nawet nie zaglądajcie,
      bo wygląda na to, że jak go zobaczłyście to dopiero się nakręciłyście i dawaj
      do pieca! Jedne biorą Meridię, inne ćwiczą i głodują itp - sposobów jest masa i
      każda, która ma ochote zrzucić co nieco wybiera najbardziej odpowiadający jej
      sposób. Więc nie krytykujcie tylko uszanujcie, ew. dawajcie dobre rady ale bez
      obrażania. A tak w ogóle to życzę miłego dnia (jutrzejszego) i dobrej nocy!
      • gabi683 69zł:) 14.04.07, 14:53
        Ja kupialm Meride w aptece na recepte za 69złsmile
        • gabi683 Re: 69zł:) 14.04.07, 15:01
          i dotego 15-stkismile
    • kaja813 Re: Meridia tańsza 15.04.07, 06:21
      zasatanawiam sie dziewczyny jaj wy zalatwicie sobie recepty na meridie bo
      lekarze niechetnie chca zapisac ten lek . kiedys poprosilam ginekologa to
      powiedziala apsolutnie bo to szkodliwe troche sie glupio poczulam . a wy jak ta
      sprawe zalatwiacie
      • gabi683 Re: Meridia tańsza 15.04.07, 06:51
        Ja nawet nie pytałm gina odrazu posżlm do mojej lekarki rodzinnej oliczyła mi
        BIM dala skierowania na wszelkie badania i bez problemu po wynikach dostałam
        recepte .Pozatym moja lekarak wie ze ja nie oczekuje cudu Ja poprostu troszke
        chce schudnąc mam troje dzieci i nie zawsze mam czas na bigi czy inne tego typu
        zabiegi .Chodze na spacery trzymam diete ŻP i zobaczymy pozatym Meride wolno
        stosowac tylko roksmilePozdrawiam
    • mama.dawida Re: Meridia tańsza 17.04.07, 17:30
      ja biorę zelixa - działa tak samo jak meridia i też jest na receptę. Lekarka
      kazała mi mierzyć ciśnienie raz na tydzień i po 3 mcach zrobić morfologię.
      Zelixa kosztuje 65 zł
      • gabi683 Re: Meridia tańsza 19.04.07, 08:21
        Tak wim ze jest ten preparat ale jeszcze nie ma 100% czy on dziala tak samo jak
        Maridia tak mi mowila moja lekarka ,ze to jest nowy preparat .A Meridia jest
        sprawdzona .
        • agnieszkaj10 Re: Meridia tańsza 19.04.07, 09:07
          Twoja lekara się myli Zelixa była już prędzej niż meridia....
          • gabi683 Re: Meridia tańsza 19.04.07, 13:13
            Nie mysle ze sie myli ale ,mało jest ifo ne temat tego preparatu a o Maridzie
            sie mowi i to sporo .Tagrze wolalam sprawdzonesmile
            • gabi683 Re: Meridia tańsza 20.04.07, 09:02
              Tak wlasnie wczoraj sie naczytalm o tej porubie i skutki uboczne moga wystapić
              po kilku latach preparat tylko dopuscily dwa kraje wiec na 100% wole Mride.
    • zuzusto Re: Meridia tańsza 21.04.07, 16:12
      a w Bielsku-B dalej za 149zł. Chociaż trochę tańsza bo w grudniu była za 250zł.
      Muszę poczekać aż będzie taniej.
      Jestem zainteresowana i jak będzie poniżej sówy to kupię.
      pozdr.
      zuzusto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka