wioleta3 21.05.03, 12:46 Dziewczyny, czy ktoras ma zestaw cwiczen callanetics lub zna strony internetowe z tymi cwiczeniami. Przede wszystkim chodzi o cwiczenia na posladki, biodra i uda. Moj adres: aakeke@yahoo.de 100-krotna dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agiko Re: Kto ma zestaw cwiczen callanetics?-ja też 21.05.03, 15:23 ja też poproszę jakieś info na temat : gdzie znaleźć lub kupić ( empik już przeszukałam - bezskutecznie) pozdrawiam Agnieszka agiko@nospam.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajusi Re: Kto ma zestaw cwiczen callanetics?-ja też 26.05.03, 09:06 Mam "album" A4 w sztywnej oprawie. Chętnie oddam za książeczki dla malucha - np. 4 małe albo dwie extra. Jesteśmy z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
miata pediatra 16.06.03, 13:43 ja z innej beczki do agiko: czy mogłabyś podać mi informacje nt. dobrego pediatry w Medicover, wiem, że był taki wątek poruszany, ale wasze posty gdzieś zniknęły, bardzo mi na tym zależy, dzidziuś będzie już za tydzień na świecie, więc będę wdzięczna za pomoc dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaper Re: Kto ma zestaw cwiczen callanetics????? 01.06.03, 22:56 agk.20a.w.interia.pl/CALLANETICS.htm Miłych ćwiczeń i super efektów! Pozdrawiam Aga, mama Mateusza i Jasia Odpowiedz Link Zgłoś