Dodaj do ulubionych

Znowu będę Mamą:)))

02.08.07, 13:15
No taksmile
Wczoraj zrobiłam sobie test i od razu wyszly 2 kreskismile czerwone jak cholera,
nawet bordowetongue_out
Idę sie zapisac do lekarzasmile
Musialam sie pochwalic, jestesmy szczesliwismile))
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • soemi Re: Grrrrratuluję :)))))))))))))) 02.08.07, 13:17

• beniusia79 Re: Grrrrratuluję :)))))))))))))) 02.08.07, 13:19
        gratuluje! a ktory to tydzien? ja tez wczoraj robilam test bo po okresie ani
        sladu... niestety pokazala sie tylko jedna kreska sad
    • majmajka Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:18
      No to masz fajnie.Gratuluje.A ktore dziecko?
      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:25
        Dziekujesmile
        Nie wiem,ale ok.4 tydzien, ide dzis do gina sie zapisacsmile
        dam znacsmile
      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:25
        a mamy juz Synka Kubusia, ma rok i 9 miessmile
        • elske Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:29
          Gratulacje!!! Ja tez sie do rolo mamy przygotowuje.Juz udalo mi sie namowic meza
          na drugie dziecko (moja cora ma juz 2.5 lat)
        • majmajka Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:30
          No to naprawde cudnie...Ja urodzilam drugie,kiedy corka miala 1 rok i 8 miesiecy.Jeszcze raz gratuluje i wszystkiego dobregosmile))
          • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:41
            ooo to rowniez gratulujesmile
            i dziekuje Wam wszystkim raz jeszczesmile
            Oby teraz byla corasmile, ale w sumie najwazniejsze, zeby bylo zdrowe dzieciatkosmile
            juz sie stesknilam za taka malutka kruszynka, bo Synek jest duuzytongue_out
    • kasiap118 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 14:10
      Gratuluję. Ja dziś idę po test. Mam już córeczkę, ale drugiego dzidziusia nie
      planowałam, szczerze mówiąc jestem zdruzgotana, moje życie się wali, za miesiąc
      nie będę miała gdzie mieszkać, z mężem się nie dogaduję, wszystko jest na mojej
      głowie - praca, dom, dziecko. Nie wiem jak sobie dam radę z dwójką dzieci...
      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 14:44
        ja bylam "rozczarowana". zabezpieczalismy sie ( prezerwatywa przez miesiac),
        mialam za kilka dni zakladac spiralke. wiec tez nie planowalismy, chcialam isc
        do szkoly i do pracy, ale kolezanka mi uswiadomila, ze przeciez zaocznie do
        szkoly chodzic moge, nst dziecko sie wychowa i po szkole pojde do pracy. lepiej
        teraz niz np.za 2 lata, bo skonczylabym wlasnie szkole a nie poszlabym do pracy,
        wiec znowu przerwa. a tak to nie pojde do pracy tylko, poleniuchuje sobie
        troszeczketongue_out
        Wiec gdy mi to uswadomila, zaczelam sie cieszyc. a maz? od razu, tez nie chcial
        teraz, ale gdy sie dowiedzial to powiedzial ze to dar od Boga i ze bardzo sie
        cieszy.
        teraz jak urodze 2 dziecko to sie moge "wykastrowac" tongue_out
        powodzonka i daj znac jak zrobisz testsmile
        • brak.polskich.liter Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 16:33
          karolinka123 napisała:

> a maz? od razu, tez nie chcial
          > teraz, ale gdy sie dowiedzial to powiedzial ze to dar od Boga i ze bardzo sie
          > cieszy.

To fajnie, ze sie cieszy. Ale, hmm... Peknieta prezerwatywa darem od Boga?
          Ciekawy tok rozumowania tongue_out
          • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 16:42
            brak.polskich.liter napisała:

> karolinka123 napisała:
            >
            > > a maz? od razu, tez nie chcial
            > > teraz, ale gdy sie dowiedzial to powiedzial ze to dar od Boga i ze bardzo
            > sie
            > > cieszy.
            >
            > To fajnie, ze sie cieszy. Ale, hmm... Peknieta prezerwatywa darem od Boga?
            > Ciekawy tok rozumowania tongue_out

twoj owszem, ciekawyuncertain
            dziecko ( ktore sie poczelo przez peknieta gume) jest darem od Boga. i co z tego
            ?smiejesz sie ze guma pekla? trudno
            • brak.polskich.liter Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 17:19
              karolinka123 napisała:

> ?smiejesz sie ze guma pekla? trudno

Nie smieje sie, ze guma pekla, nie zartuj. Tzw. wypadki przy pracy zdarzaja sie
              i moglyby sie zdarzyc kazdemu. Ale dorabianie ideologii do kinder-niespodzianki,
              jak rowniez zestawienie: dar od Boga - peknieta prezerwatywa, wydaje mi sie
              ...ekhem... pompatyczno-komiczne.
              • ibulka Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 17:23
                pęknięta gumka + sytuacja Karolinki to faktycznie: trudno smile))))
    • brak.polskich.liter Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 18:00
      No, to ja sie wylamie ze slodkiego choru gratulujacych.

O ile pamietam z Twoich wczesniejszych postow: nie pracujesz, nie uczysz sie,
      Twoj maz zasuwa po nascie godzine dziennie na budowie, zeby utrzymac cala Wasza
      trojke, gniezdzicie sie w 4 dorosle osoby + male dziecko w 2-pokojowym
      mieszkaniu Twojej mamy... I w tej sytuacji strzeliliscie sobie kolejnego
      potomka. Coz, w takiej sytuacji gratuluje raczej odwagi i optymizmu, a nie dwoch
      kresek na tescie.
      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 20:09
        brak.polskich.liter napisała:

> No, to ja sie wylamie ze slodkiego choru gratulujacych.
        >
        > O ile pamietam z Twoich wczesniejszych postow: nie pracujesz, nie uczysz sie,
        > Twoj maz zasuwa po nascie godzine dziennie na budowie, zeby utrzymac cala Wasza
        > trojke, gniezdzicie sie w 4 dorosle osoby + male dziecko w 2-pokojowym
        > mieszkaniu Twojej mamy... I w tej sytuacji strzeliliscie sobie kolejnego
        > potomka. Coz, w takiej sytuacji gratuluje raczej odwagi i optymizmu, a nie dwoc
        > h
        > kresek na tescie.

kochana...u mnie duuzo sie zmienilosmile
        maz zmienil prace, jest kucharzem w renomowanej restauracji. niedawno zaczal,
        ale jest duza mozliwosc szybkiego awansusmile no obysmile
        poza tym: zmieniamy mieszkanie. a no i wybacz... nie strzelilismy "se" kolejnego
        potomka ot tak... zabezpieczenie zawiodlo, ale pogodzilismy sie z tym, bo teraz
        stac nas na 2gie dziecko.
      • e-milia1 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 21:00
        o jezu....
    • mg31 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 18:36
      Super, gratulacje smile
    • croyance Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 18:42
      Gratulacje big_grinDDD
    • enigmatic2 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 20:29
      Moja córcia miała rok i 6 m-cy jak 'wpadliśmy' z następną córcią (teraz 2,5
      m-a). I też sobie myślę, że 'mogłabym dać się wykastrować' bo tylko o dwójce
      marzyłam. No i tak sobie też myślę, że nie ma na co czekać. Też mieszkamy w
      2-pokojowym mieszkanku, więc dobrze, że mamy dwie dziewczynki, bo będą się
      chować w jednym pokoju. No i gdy my już jesteśmy 'po', większość z naszych
      znajomych jeszcze 'przed'.

Gratuluję i życzę szczęśliwego rozwiązania.
      • renia1807 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:21
        skoro masz już synka, to życzę ci jak najbardziej córy smile
    • mbwj88 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:22
      gratulacje
      uwielbiam takie szczęśliwe wątkismile))
    • oxygen100 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:24
      a jak maz zupe w renomowanej restauracji przesoli albo suflet przypali i wyleci?
      nie bierzesz takiej opcji pod uwage?
      piniondze to nie wszystko ale wszytsko bez piniendzy to ch...
      Tylko ze wtedy nie bedziesz miala ani piniendzy ani szkoly ani pracy. Zostanie
      ch... Ewntualnie moze MOPS
      • asiorzynka Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:46
        A ja Ci zazdroszczę-chciałabym ale się waham...
      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:51
        oxygen100 napisała:

> a jak maz zupe w renomowanej restauracji przesoli albo suflet przypali i wyleci
        > ?
        > nie bierzesz takiej opcji pod uwage?
        > piniondze to nie wszystko ale wszytsko bez piniendzy to ch...
        > Tylko ze wtedy nie bedziesz miala ani piniendzy ani szkoly ani pracy. Zostanie
        > ch... Ewntualnie moze MOPS
        z twojego zycia wziete? gdyby kazdy myslal(majac dobra posade) ze wyleci z
        prracy itd to zadna kobieta nie decydowala sie na dziecko. ochlon kobietosmile
        jestes wielce bogata, wyksztalcona, z dobra praca i co? nie masz dzieci czy
        masz? bo jak masz to uwazaj bo pieniadze to ch... a jak nie masz to sie nigdy
        nie decyduj bo mozesz stracic posadkesmile
        wiecej optymizmu,
        aaa... ide do szkoly od wrzesnia, zaocznie, ale ide i nic mi w tym nie przeszkodzismile
      • corkaswejmamy Re: Znowu będę Mamą:))) 05.08.07, 23:20
        o matko! co za nastawienie!!gratuluję podejścia!!!!!!!!!!!(do oxygen)
    • triss_merigold6 Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 21:47
      Zdałaś już do końca maturę przyszła bezrobotna matko dwójki dzieci?
      Ten kolo co przepił 5 tysięcy przeznaczone na dzieciaka i wystawał z łebkami
      pod blokiem sącząc browara i jarając trawkę dostał dobrą pracę? Przestaliście
      się gnieździć w 5 osób na dwóch pokojach? No, cud, miód i orzeszki po prostu.
      Interesuje mnie bardzo jak głośne echo trzeba mieć w puszce mózgowej, żeby tak
      beztrosko funkcjonować.
      • karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 21:53
        triss_merigold6 napisała:

> Zdałaś już do końca maturę przyszła bezrobotna matko dwójki dzieci?
        > Ten kolo co przepił 5 tysięcy przeznaczone na dzieciaka i wystawał z łebkami
        > pod blokiem sącząc browara i jarając trawkę dostał dobrą pracę? Przestaliście
        > się gnieździć w 5 osób na dwóch pokojach? No, cud, miód i orzeszki po prostu.
        > Interesuje mnie bardzo jak głośne echo trzeba mieć w puszce mózgowej, żeby tak
        > beztrosko funkcjonować.

ulzylo ci? tak, zebys wiedziala ze sie zmienil- ludzie sie zmieniaja.ale ty
        chyba nidgy sie nie zmienisz. no coz- humorku mi nie popsujesz.
        jestesmy szczesliwi i mam w doopce twoje zbedne, zlosliwe i tandetne komentarzesmile
      • karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 21:54

> Zdałaś już do końca maturę przyszła bezrobotna matko dwójki dzieci?
        > zdalam zdalamsmile dziekuje ze pytasz big_grin
        jeszcze jakies qestions? smile
        • triss_merigold6 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:00
          Questions jesli już. Nie jestem złośliwa tylko życzliwie pytam, bo państwo
          ściąga ode mnie podatki a jako płatnik lubię wiedzieć na co idą. To
          wzruszające, że ludzie się pozytywnie zmieniają tylko ciekawe jakim cudem facet
          po zawodówce pracujący na budowie dostał bez długiej praktyki posadę kucharza w
          renomowanym hotelu...
          Mam Ci wkleić wątki Twojego autorstwa w których opisujesz ze szczegółami Wasze
          małżeńskie pożycie z uwzględnieniem lifestyle Twojego ślubnego?
          • karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:05

> Questions jesli już.
            op, przepraszamsmile

Nie jestem złośliwa tylko życzliwie pytam,
            taaa zyczliwie, heh.

bo państwo
            > ściąga ode mnie podatki a jako płatnik lubię wiedzieć na co idą.

nie boj sie, nie korzystam z MOPSUsmile
            To
            > wzruszające, że ludzie się pozytywnie zmieniają tylko ciekawe jakim cudem facet
            >
            > po zawodówce pracujący na budowie dostał bez długiej praktyki posadę kucharza w
            >
            > renomowanym hotelu...

nie hotelu, tylko restauracji...ps. boli cie to? poki co jest "pomocnikiem
            kucharza " droga pani wyksztalcona. Maz od roku chodzi do LU, w przyszlym roku
            mature robi.
            Jestesmy ambitni, on zrozumial, ja tez i chcemy cos zrobic ze swoim zyciem po
            prostu. czy to znaczy ze taka triss cos tam nie moze w to uwierzyc i zal jej
            doopke sciska? no to wspolczuje zylakow odbytusmile

> Mam Ci wkleić wątki Twojego autorstwa w których opisujesz ze szczegółami Wasze
            > małżeńskie pożycie z uwzględnieniem lifestyle Twojego ślubnego?
            nie mecz sie kochana, pamietam. ale jak juz wspomnialam zmienil sie ,zrozumial,
            ze to rodzina jest najwazniejsza, ze to nie sa koledzy dla niego i skonczyl z ta
            freajna, przeprowadzamy sie i jestesmy szczesliwi.
            pozdrawiamsmile
          • oxygen100 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 03.08.07, 08:19
            jakim cudem facet po zawodówce pracujący na budowie dostał bez długiej praktyki
            posadę kucharza w renomowanym hotelu...

triss ale moze on na zmywaku te prace dostal? ale wiesz po co od razu ujawniac
            wszystkie szczegoly? smile)
            • blekitnykoralik Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 06.08.07, 17:30
              z całym szacunkiem, oxygen, póki co, nawet gdyby, cieszy mnie, że
              facet moze za to rodzinę utrzymać. To znaczy, ze jednak w Polsce
              jest coraz lepiej. A co masz do zmywania talerzy, nie jeden
              intelygent Polak już na zmywaku robił... Jedni patrzą w próbki inni
              ważą zupki. Ale przez to człowieka oceniać? Nie przystoi.
        • renia1807 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:04
          karolina nie tłumacz się im, naprawdę nie warto
          • karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:06
            renia1807 napisała:

> karolina nie tłumacz się im, naprawdę nie warto

racja, chce tylko udowodnic, powiedziec ze w moim zyciu wiele wiele sie zmienilosmile
            dziekuje i pozdrawiamsmile
    • anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:11
      nie rozumiem ludzi którzy nie mając pracy ,własnego kąta ,decydują się na
      dzieci ,dziecko to nie przedmiot .Trzeba je ubrać,nakarmić,a z czego jesli nie
      ma pieniędzy.
      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:14
        akurat teraz mamy za co ubrac, nakarmic itd.
        nie zdecydowalismy sie, tylko zabezpieczenie zawiodlo,ale nie uzalam sie nad
        tym, widocznie to bylo nam pisane
        i nie placzemy,bo wiemy, ze stac nas na 2 dziecko.
        • anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:29
          Obyś miała rację ,
          >akurat teraz mamy za co ubrać,nakarmić itd. a co póżniej ,bo teraz
          masz ,dziecko nie jest na chwilę ,tylko na zawszei nie ważne czy planowane
          czy "wpadka" .
          • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 23:09
            anka.76 napisała:

> Obyś miała rację ,
            >
            > >akurat teraz mamy za co ubrać,nakarmić itd. a co póżniej ,bo teraz
            > masz ,dziecko nie jest na chwilę ,tylko na zawszei nie ważne czy planowane
            > czy "wpadka" .
            a przepraszam, czy ja w ktorymkolwiek poscie napisalam badz dalam do zrozumienia
            ze dziecko jest dla mnie zabawka?
            zalosne.
        • oxygen100 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 08:21
          nie uzalam sie nad tym, widocznie to bylo nam pisane

a gdzie? w szklanej kuli? w kartach tarota czy w gwiazdach??smile)
    • g0sik Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:32
      No cóż, nie bardzo widzę powody do radości...Pomocnik kucharza bez matury i
      matka polka ledwo po maturze za to z zerowym doświadczeniem
      zawodowym.....Faktycznie świetlana przyszłość przed Wami....
      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 23:08
        ekhm...przepraszam, czy wy pobieracie prowizje za "pocieszanie" ciezarnych?
        co chcecie mi udowodnic? ze sie do niczego nie nadaje?
        przynajmniej mam mature i plany na przyszlosc. ambicje! maz takze! i co? kucharz
        twoim zdniem nie potrafi utrzymac rodziny? no sorry, moze ty potrzebujesz
        miesiecznie 20 tys na lebka na miesiac, mnie wystarcza spokojnie kilkanascie tys
        mniej.
        i mi nie mow ze za to nie ubiore dziecka,no prosze cie. bo to zalosne.
        i nie mierz innych swoja miara.
        koniec dyskusji
        • tat1234 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 01:57
          Witaj karolinka123,
          gratuluję. Czytam i oczom nie dowierzam, przyszłam matka broni się jak lwica
          przed innymi matkami (płatniczkami podatków, ekonomistkami jasnowidzkami...)
          które próbują dokopać. Tylko kobieta kobiecie umie i potrafi dowalić. Brawo.
          Nie znam autorki wątku ani jej wcześniejszych wpisów i nie mam zamiaru latać po
          wyszukiwarce. Jej życie, jej przeszłość, a niektórym nic do tego. Nie ma jednej
          recepty na życie i całe szczęście. Grzeczność nakazuje, że albo składamy
          gratulacje, albo milcz jak się nie podoba. Oczywiście można wyrazić swoje zdanie
          trochę delikatniej i kulturalniej. Wszystkie wiemy że pierwsze tygodnie ciąży są
          najważniejsze i nie denerwujcie, nie atakujcie .
          Przynajmniej dziecko będzie miało młodą mamę a nie nadzianą, znerwicowaną
          matko-babkę. Trzymaj się karolinka123. Pozdrowienia.
          • annka78 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 09:54
            ja tez sie dziwię chamstwu wypowiadających się tu kobiet, dziewczyna cieszy się
            z ciąży i jej mąż także, kto was upoważnił do takich komentarzy, najchętniej
            byścię ją wykastrowały, opanujcie się. Wasz styl na życie nie jest jedynym, a
            naprawdę wasze komentarze są niestosowne. I nieprawda że młoda dziewczyna po
            maturze i mąż - kucharz nie będą potrafili utrzymać siebie i dwójki dzieci! Bez
            przesady, wy już się tak o nich nie martwcie, poradzą sobie jeśli tylko będą
            chcieli. Chyba was drażni to że robią to inaczej niż wy, pewnie 40 na karku,
            samochody i mieszkania, domy i potem może dzieci prawda? Wasza sprawa, a oni
            robią to inaczej i już.
            • oxygen100 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:15
              Bez przesady, wy już się tak o nich nie martwcie,

ja sie nie martwie, ja sie relaksujesmile)
              • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:53
                oxygen100 napisała:

> Bez przesady, wy już się tak o nich nie martwcie,
                >
                > ja sie nie martwie, ja sie relaksujesmile)

odprezasz sie przy probowaniu zdolowania ciezarnych? hmmm bardzo interesujace
                zajecie.
                jak juz powiedzialam "probowaniu" bo jakos mam w doopie twoje slowa.
                tylko stwierdzam ze to zalosne i mam nadzieje ze kiedys znajdziesz sie w takiej
                sytuacji jak ja kiedys. i ciekawe czy bedziesz potrafila z tego wybrnac. i
                dowiesz sie co to za uczucie.
                pozdrawiam.
            • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:16
              Dziekuje Wam Kochane z calego sercasmile
              ale zrozumcie tez ze te "panie" ( takie panie to miom pradziadkom buty
              czyscilytongue_out) maja podejscie do zycia takie samo jak "EXgwiazda "
              ardnaa badz mike2005 - TYLKO PIENIAZKI.
              pewnie cale zyci uslane rozami, zero problemow, no po prostu miodzik i sielanka.
              zalosne podejscie do zycia.
              • tula4u [...] 03.08.07, 10:26
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:33
                  Potem ich dzieci będą pisać żałosne posty o tym jak starzy obiecali im
                  mieszkanie i nie dali etc. Karolinka zapomniała jak pisała o własnej matce po
                  rozwodzie, że na mieszkanie harował jej tatuś a mamusia niesprawiedliwą decyzją
                  sądu otrzymała połowę chaty. Bo mamusia, jak Karolinka obecnie, była gospodynią
                  domową na utrzymaniu męża.
                  Powiedz Karolinko, pierwsza matura w rodzinie? Bo tak przeżywasz jakbyś
                  pierwsza ten ambitny szczyt naukowych mozliwości osiągnęła.
                • tat1234 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:38
                  tula4u,
                  przeczytaj i zastanów się co wypisujesz.
                  forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                  Zwróć uwagę na punkt:
                  >Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
                  Dotyczy to także innych forumowiczek.
                  Miłego dnia bez jadowitej złośliwości.
              • szyszunka82 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:32
                Wiecie co, jak czasem czytam te debilne komentarze, tą nienawiść, obrażanie
                innych itd to mnie ciarki przechodzą, ale jak poczytałam tą nagonkę na ciężarną,
                to mnie zatkało.Czepiacie się jej życia, jej męża, a co wy kurde macie do tego,
                dziewczyna się pochwaliła a tu takie teksty SZOK SZOK SZOK SZOK Nie wiem jak Wy
                ale choćby przez wzgląd na to, że dziewczyna jest w ciaży oszczędziłabym tych
                głupich pytań i komentarzy, widac po odpowiedziach karoliny, że się wkurza,
                odpisuje taki BABSZTYLOM, choć sama nie wiem po co się jeszcze nakręca,
                dokładnie, jak lwica się broni, tłumaczy.......a one mają uciechę i brną dalej.
                Z takich postów jak te chamskie widać kto co ma w głowie, chyba te mądre i
                wykształcone mają tyle pustego w głowie!!!
                Pamiętaj Karolino, nie dawaj sie takim wciągać w gadkę, Twoje życie, Twoja
                sprawa, ja Ci z całego serca gratuluję i wierzę i sama wiem, że nie pieniądze,
                nie posada, nie wykształcenie najważniejsze dla dziecka a miłość rodziców, jeśli
                tego jest dużo to dziecko szczęśliwe, a znam młode matki "bez przyszłości" i
                wiem, że sobie odejmą od ust żeby dziecko miało! poza tym jak człowiek się
                zmienia to należy się cieszyć, a nie dołować i go zadeptać!
                Powiem Ci jeszcze coś, co u mnie w życiu się sprawdza i mocno w to wierzę:
                Jak Pan Bóg daje dziecko to da i NA DZIECKO!
                Głowa do góry przyszła Mamuśko!!!!!!!!
                Całujemy Monika z Amelcią.
                • triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:36
                  Jasne, cała patologia tak myśli, że jak Bóg da dziecko to da i na dziecko a
                  potem wiszą na MOPSIE, dożywianiu w szkołach, Caritasie, Pajacyku i dobrych
                  ludziach.
                  Miłością dzieciaka nie nakarmisz ani nie kupisz książek do szkoły.
                  Interesujące, że ja muszę płacić za przedszkole pełną stawkę a patologia jest
                  zwolniona.
                  • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:58

> Jasne, cała patologia tak myśli, że jak Bóg da dziecko to da i na dziecko a
                    > potem wiszą na MOPSIE, dożywianiu w szkołach, Caritasie, Pajacyku i dobrych
                    > ludziach.
                    > Miłością dzieciaka nie nakarmisz ani nie kupisz książek do szkoły.
                    > Interesujące, że ja muszę płacić za przedszkole pełną stawkę a patologia jest
                    > zwolniona.
                    kogo nazywasz patologia?
                    spojrz na swoje zycie. taka przesycona jadem intrygantka, przepelniona
                    nienawiscia do ludzi a milosci do pieniedzy. to jest patologia umyslusmile

Wybacz ze moje dziecko jest szczesliwe, ma co jesc, super ubranka itd. na drugie
                    tez mnie stac.
                    zreszta pisz sobie co chcesz, masz mozg jak ardnaa, nie zna do konca szczegolow,
                    a wypowiada sie jakbys miala ze mna do czynienia na codzien.
                    pisz sobie piszsmile
                    baw mnie dalejsmile
                    • triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 11:26
                      Ale powiedz Karolinka, pierwsza matura w rodzinie? To żaden wstyd, ba nawet
                      powód do dumy, że się awansowało nieco poza krąg ludzi z podstawowym i
                      zawodowym.
                      • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 11:34
                        no niestety nie pierwszasmile

a jak u ciebie?
                        wiesz, pisz sobie dalej, ja ci juz nawet odpisywac nie bede babiszonie.
                      • kalina81 Re: proszę się nie nabijać z jezuska 3d!!! 03.08.07, 11:42
                        Mój ex jak skończył studia, jako pierwszy w rodzinie bliższej, dalszej, oraz
                        wśród wszystkich znajomych (nie pytajcie czemu ja z nim byłam:/) to jego dyplom
                        stał na środkowej półce regału model:najwyższy z wysokich połysków, wśród
                        słodkich bukiecików z plastikowych kwiatków, jezuska3d i matki boskiej
                        cierpiącej. Istny ołtarzyk! A każdy kto przekroczył próg tego naznaczonego
                        inteligencją domu był prowadzony przez exniedoszłąteściową do owego regału,
                        gdzie urządzali minutę ciszy napawając się i kontemplując ten nieznany wcześniej
                        nikomu dokumentbig_grin Babciom zdarzało się nawet do niego przeżegnać.
                        Więc wara od jezuska 3D!
            • anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:44
              mylisz się panienko ,ponieważ ja mam co prawda własne 3 pokojowe
              mieszkanie ,pracę ,męża dobrze zarabiającego ale samochodu jeszcze się nie
              dorobiłam bo utrzymanie trójki dzieci trochę kosztuje a to jest ważniejsze niż
              luksusy które tu wypisałaś i nie mam 40 lat tylko 30.Ale czy wy niemyślące
              młode mamusie czym kolwiek się przejmujecie.
    • oleesiaa Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 11:40
      Gratuluję i zdrowia życzęwink
      • haga78 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:17
        Gratuluje !!!Ciesz sie i nie przejmuj sie tymi reakcjami.

Nie czytalam twoich wczesniejszych wpisow, ale i tak to nie usprawiedliwia
        ataku na ciebie.

• chimba Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:36
      Normalnie jestem przerażona, i to piszą niby wykształcone kobiety. Aż strach
      się bać odbiegać od jakiejś określonej normy, jak nie masz wyższego
      wykształcenia to jesteś zerem, już nie raz przekonałam się, ze jednak papierek
      o niczym nie świadczy, że studia nie nauczą jak być dobrym człowiekiem, jak być
      kulturalnym i sympatycznym, przeraża mnie to.
      Karolino – nie znam wcześniejszych Twoich postów, ale nawet jeśli bym znała,
      nigdy bym na Ciebie nie napadła, bo mieć i móc kochać dziecko to najpiękniejsza
      rzecz w życiu człowieka. Bardzo Ci gratuluję. I zazdroszczę. Nie przejmuj się
      opiniami na forum, bo tak naprawdę nie wiemy kto się za nimi kryje. Życzę dla
      Ciebie i Twoich dzieci.
      • lutowa.2007 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:39
        masz racje, kultury brakuje tym wyksztalciuchom. daly plame na calej lini.
        • renia1807 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 21:58
          lutowa.2007 napisał(a):

> masz racje, kultury brakuje tym wyksztalciuchom. daly plame na calej lini.

a kto powiedział, że one wykształcone?
          internet, tak jak czysta kartka papieru, każde ble, ble przyjmiesmile))
          każdy tu może być magistrem, profesorem itd... tylko kto w to uwierzy?
          chyba naiwniaksmile))

• lutowa.2007 Re: Znowu będę Mamą:))) 04.08.07, 09:45
            mozna wywnioskowac z innych postow co po niektorych czym sie zajmuja.
            a z reszta to kulture z domu sie wynosi, studia nie sa jej miara.
      • triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:46
        Może jestem pracownikiem MOPS i takie Karolinki widuję regularnie?

Jeśli ktoś sądzi, że istnieje korelacja między poziomem wykształcenia a
        posiadaniem dobrego serduszka to grzeszy naiwnością.Na studiach można nauczyć
        się mnóstwa pożytecznych rzeczy, użalanie się nad młodzieżą z patologicznych
        środowisk niekoniecznie do nich należy.
        • chimba Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:58

> Może jestem pracownikiem MOPS i takie Karolinki widuję regularnie?
          >
          > Jeśli ktoś sądzi, że istnieje korelacja między poziomem wykształcenia a
          > posiadaniem dobrego serduszka to grzeszy naiwnością.Na studiach można nauczyć
          > się mnóstwa pożytecznych rzeczy, użalanie się nad młodzieżą z patologicznych
          > środowisk niekoniecznie do nich należy.

jasne, ale po studiach człowiek powinien wykazywać trochę kultury podczas
          rozmowy, a z tą kulturą nie do końca wyszło w tym wątku.
          I nikt nie mówi, ze trzeba sie użalać nad patologią, tak naprawdę nie znamy
          Karoliny do końca - i nie mnie oceniać czy jest patologią czy nie. Natomiast
          skoro napisała, ze sie cieszy że jesst w ciąży, to należało jej pogratulować,
          albo przemilczeć, a nie najeżdżać na dziewczynę. I chyba lepiej, ze jak już
          wpadli, ze urodzą to dziecko niż miałaby usunąć ciążę - to robi ją
          odpowiedzialną. Niestety żaden środek antykoncepcyjny nie jest w 100% pewny,
          jest jeden - zamiast seksu zimna woda.
        • lutowa.2007 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:00
          nie znasz karoliny i z gory wsadzasz ja w ramki patologii. dziewczyna cieszy
          sie ze bedzie mama i dobrze, radza sobie i zycze im wszystkiego dobrego.
          • karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:02
            Dziekujesmile
            ot co! nie zabijam tego dziecka, ciesze sie ze bedzie z nami, ze moj syn bedzie
            mial rodzenstwo.
            ale takie sieroty tego nie zrozumieja, bo one pałaja tylko miloscia do pieniadza
            i to je kiedys zgubi!
            • sebaga Karolinko 03.08.07, 13:33
              nie chce mi się czytać całości, ale to co przeczytałąm wystarczy.. Dziewczyny
              sobie jaja z Ciebie robią, podpuszczają a Ty się sama w g..no pakujesz. Odpuść
              sobie ten wątek, poziomem intelektu im niestety nie dorównasz. A mi ciśnienie to
              najbardziej w tym wątku podnosi język jakim operujesz, aż mnie skręca, że można
              się tak wyrażać, do tego będąc matką. Wstyd. I nie stoję po stronie ani Twojej
              ani tych co Cię atakują. Po prostu przerażające są epitety jakimi tu rzucasz, ja
              rozumiem, że Cię nerwy ponoszą, ale.. trochę kultury.

A życzę wszystkiego dobrego, szczerze.
          • triss_merigold6 Och świetnie znam! 03.08.07, 13:34
            Opisywała szczegółowo swoje warunki lokalowe, relacje z rodziną i osobę tatusia
            dzecięcia z podkreśleniem jego lifestyle, znaczy chłoptaś po zawodówce
            wystający pod blokiem z innymi łebkami, z browarem i ziołem. Jeszcze przed
            porodem zadążył przebalować kasę na dzidzię przeznaczoną.wink
            • anka.76 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:41
              to teraz powinna siedziec cicho a nie rozpisywac sie jak to ma wspaniale w
              zyciu,skoro przedtem rozpowiadała jak jej zle.
              • kawka74 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:47
                Ale podobno wszystko się zmieniło...
                A ja, cholera jasna, jestem na tyle zgorzkniała, stara i cyniczna, żeby w to nie
                uwierzyć.
              • karolinka123 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:48
                ja bronie tylko swoich racji. wiem najlepiej jaka mam sytuacje i zadnej z
                • kawka74 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:53
                  Trzeba było wcześniej nie obnażać się na forum publicznym.
                  Teraz za późno na 'wara od mojego życia'.
            • mlody_zonkos Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:44
              > znaczy chłoptaś po zawodówce
              > wystający pod blokiem z innymi łebkami, z browarem i ziołem.

to moze on teraz z tymi lebkami tez i "kucharzy"
              na gotowaniu amfy dobrze sie zarabia, wiec nie czepiajcie sie bo na pewno do
              mopsu isc w takim razie nie musza!
          • laminja Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 23:38
            oj dużo się dziewczyny na jej temat naczytały, więc mają solidne podstawy do
            tego typu postów.
    • pikum Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:43
      Normalnie po przeczytaniu kilku pierwszych postów włosy stanęły mi
      dęba.Kobiety! może zaszczepcie się na wścieklizne.Atakujecie niewinną
      dziewczyne za to,że zaszła przypadkowo w ciąże.Wasz podział społeczny mnie
      normalnie rozwala.Czy mężczyzna po zawodówce jest jakiś "trędowaty"?Dobrze,że
      pracuje i stara się utrzymywać rodzine.Widze,że dla was to tylko super
      biznesmeni z wypasionymi portfelami,super brykami,ekstra domem z 15 pokojami i
      pensją 20.000 nadają się jako kandydaci do utrzymania rodziny.Reszta to
      patologia.Oczywiście ,zaraz zostają wyciągnięte wątki sprzed tysięcy lat,żeby
      tylko coś wytknąć,jakąś niedoskonałośc bądz sytuacje rodzinną.
      Jako patologia,gratuluje Ci karolino drugiego dzidziusia.I nie martw się
      niczym,wszystko się ułoży.
      • annka78 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:54
        jezuu dziewczyny normalnie przypominacie takie baby co stanęły kupką na
        chodniku przed domem i mordę na siebię drą trzymając się pod boki. A przodują
        tu widzę te "wyksztalcone".
        • anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:03
          a ty pewnie z tych niewykształconych 40 stek.
          • joanna266 kopara mi zjechała 03.08.07, 14:10
            jak mozecie byc takie podłe????jakim prawem wypisujecie takie bzdety pod
            adresem karoliny i jej rodziny.alez wy jestescie niedowartosciowane.a juz
            najbardziej mnie smieszy jak na temat macierzynastwa z wielkim zapałem
            wypowiadaja sie te ktore matkami nie sa.naprawde odpusucie sobie wredne
            sfrustrowane babiszony bo jestescie żałosne w swoich pseudo światłych opiniach:-
            ////masakra jak dla mnie.jestem chyba najbardziej zniesmaczona od czasu jak
            jestem na emamie;-///
            • triss_merigold6 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:18
              Karolinka sama podała mnóstwo informacji na własny temat więc nie powinna być
              zaskoczona, że zostały przywołane w kontekście radosnego info o ciąży i
              odłożeniu decyzji o pojściu do pracy.wink
              Powiedz cherie, czemu opinie krytyczne mają być wyrazem frustracji?
              Wolałabym odgryźć sobie głowę niż mieć taką sytuację życiową jak Karolinka i
              naprawdę nie ma jej czego zazdrościć.
              • joanna266 kopara mi zjechała 03.08.07, 14:20
                ale czy nie zazdroszczenie jest powodem do wypisywania takich podłych
                inwektyw????
                • kawka74 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:23
                  OK
                  to w takim razie czego można Karolince zazdrościć?
                  • joanna266 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:24
                    np optymizmu.z reszta ja nie wnikam w sytuacje Karoliny ja z przerazeniem
                    czytam styl niektórych wypowiedzi
                    • triss_merigold6 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:27
                      Toż to li i tylko dane z postów Karolinki. "Inwektywy" mają nieco inne
                      znaczenie, słowników w domciu zabrakło?
                      Mogła Karolinka nie fukać i nie parskać a tak sama sprowokowała kopy. Cóż, jak
                      ktoś jest bezdennie głupi i zajadły to z przyjemnością go zglanuję.D
                    • kawka74 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:29
                      > np optymizmu.
                      ja bym to nazwała inaczej, ale niech będzie
                      nijak nie zazdroszczę
                      widzisz, całej tej dyskusji nie da się rozpatrywać w oderwaniu od tego, co
                      Karolinka z siebie wyrzuciła w różnych wątkach
                      • triss_merigold6 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:31
                        Sama się podłożyła. Głupotę należy tępic, to z pożytkiem dla przyszłych pokoleń
                        będzie. Taki streetworkerski dzień mam dziś.P
                        • joanna266 nawet nie zaglądam w te linki 03.08.07, 14:35
                          tego co mysle one nie zmienia,tez nie przepadam kosheen za toba ale jak ci
                          kiedys chyba juz pisałam wydawałas mi sie babka z klasa.szkodauncertain//
                          • kosheen4 Re: nawet nie zaglądam w te linki 03.08.07, 14:42
                            joanna266 napisała:

> tego co mysle one nie zmienia,tez nie przepadam kosheen za toba ale jak ci
                            > kiedys chyba juz pisałam wydawałas mi sie babka z klasa.szkodauncertain//

a szkoda że nie zaglądasz, bo dowiedziałabyś się z nich między innymi, że
                            dziewczyna której tak zaciekle bronisz przed inwektywami swą mlekodajną piersią,
                            nazywa partnera swojej matki mendą i ch..em.
                            i że wraz z mężem i dzieckiem mieszkają w jednym pokoju a w drugim mieszka z
                            matką siostra, a pan menda to rzeczywiście menda która śmie buntować matkę
                            przeciwko zaistniałej sytuacji.
                            no faktycznie, jest kogo bronić tylko dlatego, że oto za kilka miesięcy wydarzy
                            się cud macierzyństwa.
            • chicarica Re: kopara mi zjechała 04.08.07, 10:15
              joanna266 napisała:

> jak mozecie byc takie podłe????jakim prawem wypisujecie takie bzdety pod
              > adresem karoliny i jej rodziny.alez wy jestescie niedowartosciowane.a juz
              > najbardziej mnie smieszy jak na temat macierzynastwa z wielkim zapałem
              > wypowiadaja sie te ktore matkami nie sa.

A mnie na przykład śmieszy, jak na temat czyjegoś wykształcenia wypowiadają się
              te, które wykształcone nie są wink
              • joanna266 Re: kopara mi zjechała 04.08.07, 11:41
                brak magistra nie jest równy z brakiem wykształcenia.na studiach szło mi
                swietnie a przerwałam poniewaz wolałam zajmowac sie synkiem.i dobrze zrobilam
                bo na guzik by mi sie to teraz przydałowink))
                • dulska7 Re: kopara mi zjechała 04.08.07, 18:25
                  A dla mnie zadziwiajace jest jak takie dzieweczki chelpia sie, ze powodzi im
                  sie super, studiow nie skonczyly, bo ciaza i zeszta "na co by mi to bylo teraz?"
                  A nie pomysla te dzieweczki, ze w zyciu roznie sie uklada, nie zawsze musi byc
                  tak rozowo, a nie zawsze terazniejszosc = przyszlosc.
                  Ze wymienie chociazby bankructwo, rozwod, smierc malzonka.
                  Naprawde trzeba byc b.naiwnym zeby tego nie rozumiec....
                  Technologia pojdzie naprzod, klimy zostana zastapione czyms innym,
                  nowoczesniejszym...
                  I salon pieknosci moze nie wyzywic rodzinki, bo wlascicielka jest wizytowka
                  firmy i z tego tez powodu ze strachu przed plastikiem i tandetna sztucznoscia
                  nie stalabym sie Twoja klientka.
                  A podkreslanie swojego statusu materialnego w co drugim poscie jest juz
                  niesmaczne i takie.....nudne.
                  Bo ilez mozna o tym sluchac.
                  Mniej chwalipiectwa i wiecej pokory Joanno.
                  Pozdrawiam
                  D.
                  P.S. A tak na marginesie przegladajac historie Twoich wypowiedzi nieciekawy
                  jawi sie obraz kobiety- mamy, zasiedzialej w domu i zyjacej kupami i zupami.
                  I seksem....ale coz to w sumie wszystko powiazane jestwink
                  • fale_dunaju dulska 04.08.07, 19:04
                    wg twojej teorii to mozna założyć że bedzie kataklizm albo chociażby koniec
                    świata i na co ci wykształcenie?smilesmile
                  • joanna266 dulka wiecj pokory to tobie by sie przydało:-))) 05.08.07, 12:00
                    oj zazdrosc... zazdrosc to nieladne uczuciesmile))a firma byc moze padnie jak
                    ludzie przestana jezdzic samochodami bo serwis klimy to tylko jedna z naszych
                    usługwink))a jesli kiedys tam dosiegnie nas totalne bankructwow co szczerze
                    wątpiewink to ja juz wtedy o chleb raczej martwic sie nie bede.acha kosmetyka
                    itp to tylko moje hobby nie jest to mój zawód choc bardzo to lubiewink))a i
                    jeszcze tandetaą to ty i podobne tobie mi zajezdzacie bo zazwyczaj negatywnie
                    na temat czyjegos wygladu wypowiadaja sie osoby które same uroda nie grzesząsmile
                    • renia1807 Re: dulka wiecj pokory to tobie by sie przydało:- 05.08.07, 15:04
                      joanna266 napisała: ))a i
                      > jeszcze tandetaą to ty i podobne tobie mi zajezdzacie bo zazwyczaj negatywnie
                      > na temat czyjegos wygladu wypowiadaja sie osoby które same uroda nie grzeszą:-

też to miałam ochotę napisaćsmile
                      krytykują te, co same z odrazą patrzą na siebie w lustrosmile))
                      podejrzewam, że tobie Joanno niejedna z nich zazdrości urody i przede wszystkim
                      pogody duchasmile
                • rita75 Re: kopara mi zjechała 05.08.07, 15:54
                  przerwałam poniewaz wolałam zajmowac sie synkiem.i dobrze zrobilam
                  > bo na guzik by mi sie to teraz przydałowink))

teraz.. a za lat 10?
                  Wyksztalcenia sie nie straci, niezaleznie od koniunktury...
              • joanna266 wyzej do chicarica:-) 04.08.07, 11:42

• ii.zaa Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:07
          uśmiałam się porządnie.

A z gotownia na przykład kompotu, to można mieć niezłą kasę, własny biznes
          otworzyć.. Trzeba mieć ambicje...tongue_out
          • mlody_zonkos Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:09
            > A z gotownia na przykład kompotu, to można mieć niezłą kasę, własny biznes
            > otworzyć.. Trzeba mieć ambicje...tongue_out

kompot to przezytek i bardzo niszczy organizm - amfa jest zdrowsza wink
        • pacia811 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:10
          przeczytałam wszystko i jestem w szoku...
          czy korzystanie z MOPSu jest wstydem??
          czy jak ktoś nie ma doktoratu to ma sobie od razu w łeb strzelić, czy jak ktoś
          jest niewykształcony, po zawodówce to jest gorszym człowiekiem, i od razu
          powinien zafundować sobie sterylizacje??
          wogóle, przy jakich miesięcznych dochodach można się starać o dziecko??
          czy wy wykształcone osoby macie takich wykształconych rodziców i dziadków?? bo
          jak nie to może od razu z nimi na stos???

mam wykształcenie wyższe i korzystam z pieniędzy otrzymanych z MOPSusmile

gratuluje przyszłej mamiesmile
      • joanna266 pikum przywracasz mi wiare ze są tu normalne osoby 03.08.07, 14:13
        odpadam;-///
        • joanna266 ja nie mam magistra moj mąz tez 03.08.07, 14:14
          a z cała pewnoscia wiedzie nam sie lepiej niz niejednej z was na tym forum
          • joanna266 wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:16
            ze mozna i bez tytułow z zyciu sobie super poradzic???smile))
            • ii.zaa Re: wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:20
              ..bez tytułów można, bez inteligencji nie
              • joanna266 Re: wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:23
                fajne zestawienie:inteligentny chamuncertain//
            • kosheen4 Re: wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:27
              joanna266 napisała:

> ze mozna i bez tytułow z zyciu sobie super poradzic???smile))

czym innym nie mieć magistra a czym innym prezentować taki oto rozkoszny
              światopogląd i takie oto mieć przemyślenia:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=50340393&a=50340393
              taka postawa jest według mnie do cna patologiczna i zła. wisisz z czwórką dzieci
              i małżonkiem na rodzicach i sadzisz podpie.rdolki konkubentowi matki? z całym
              szacunkiem joanna, ale chociaż momentami mam o twoim intelekcie różne zdanie, to
              chyba aż taka durna nie jesteś i nie przyjmowałabyś za oczywizm takiej sytuacji?
          • triss_merigold6 To cudnie 03.08.07, 14:30
            Tylko widzisz, można być matką a jednocześnie część czasu w życiu poświęcić nie
            tylko na rozród. Studia potrafią być bardzo interesujące, wierz na słowo. Ale z
            perspektywy nocnika i pieluch przez całe dorosłe życie pewnie świat wygląda
            inaczej... cóż nie mam takiego porownania.
            • joanna266 pojechałas teraz:-)))) 03.08.07, 14:33
              wiem z własnego doswiadczenia jakim błogosławienstwem sa studiasmilewiem tez ze
              niestety z chama pana czesto nie robia.
            • oxygen100 Re: To cudnie 03.08.07, 14:46
              Ale z perspektywy nocnika i pieluch przez całe dorosłe życie pewnie świat
              wygląda inaczej

jak sie nia ma co sie lubi....smile)
              • joanna266 oj oxy 03.08.07, 14:49
                chciałoby sie miec taka perspektywe choc troche co???zmartwie cie bo moje zycie
                to nie tylko nocnik i pieluchy ale tak naprawde to co tylko chcesmile)))ty tez
                tak mozesz powiedziec o swoim zyciu co???
                • triss_merigold6 Re: oj oxy 03.08.07, 14:53
                  Nie sure, że nie wszystko, jeszcze opisujesz uroki pożycia małżeńskiego i swoje
                  walory estetyczno-erotyczne.P Jakoś w wątkach dotyczących literatury, polityki,
                  historii czy zagadnień społecznych nie występujesz.
                  • joanna266 Re: oj oxy 03.08.07, 14:57
                    robisz za nas dwie.wystarczywink))dla mnie forum to okazja do posmiania sie a
                    nie do prawienia dysput w kwestiach polityki czy tez historiismile))kumasz czy
                    nie pani erudytko???
                    • joanna266 wyzej to pani ;-)triss meri ..... 03.08.07, 14:57

• triss_merigold6 Re: oj oxy 03.08.07, 15:01
                      Ależ kumam, oczywiście. Również traktuję to forum w kategoriach rozrywkowych
                      vide ten właśnie wątek.
                      • joanna266 to niewiele do szczescia ci potrzeba:-/ 03.08.07, 15:02

• triss_merigold6 Re: to niewiele do szczescia ci potrzeba:-/ 03.08.07, 15:04
                          Na dzień dzisiejszy niewiele.P To takie malutkie dopełnienie, wisienka na
                          torciku.wink
                          • wrozka.zebuszka Powiedz Triss, pomaga ci wirtualne kopanie 03.08.07, 18:26
                            karolinki na samopoczucie po tym, jak już drugi małżonek puścił cię w trąbę?
                            Takie metody odreagowania też można leczyć terapią, wiesz?
                            • joanna266 wiedziałam... 03.08.07, 18:30
                              ze kryje sie pod tym jakies drugie dnowink
                              • twojasasiadka Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:33
                                nio..długo na forum nie jestem,ale też zdążyłam się zorientować że pani triss
                                została spuszczona ze smyczy.Nic dziwnego,że atakuje guuuupiom laskę co to się
                                z matury cieszy(bo nie dość że guuuupio to jeszcze faceta przy sobie ma)wink-
                                oczywiście to tylko durny pomocnik kucharza po zawodówce...ale;P
                                • joanna266 jak zwykle takie to wszystko proste;-( 03.08.07, 18:35
                                  dowalic zeby ulzyc sobie.a juz myslałam ze one faktycznie tak jadą bo ta
                                  Karolina im cos osobistego zrobiła.a to zawiśc...;-////
                                • karolinka123 Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:36
                                  twojasasiadka napisała:

> nio..długo na forum nie jestem,ale też zdążyłam się zorientować że pani triss
                                  > została spuszczona ze smyczy.Nic dziwnego,że atakuje guuuupiom laskę co to się
                                  > z matury cieszy(bo nie dość że guuuupio to jeszcze faceta przy sobie ma)wink-
                                  > oczywiście to tylko durny pomocnik kucharza po zawodówce...ale;P

heheh tez przypuszczalamsmile
                                  tyle ze ja nie jestem na tyle chamska i znerwicowana zeby szperac po czyis
                                  watkach sprzed latsmile a szkoda bo juz dawno bym sie posmialasmile
                                  jak widzisz triss... pieniadze szczescia nie daja. w sumie nie dziwie sie tym
                                  "twoim" chlopom skoro taka zolza jestes na codzien to naaaaprawde sie nie dziwiesmile
                                • mkolaczynska Re: wiedziałam... 04.08.07, 07:36
                                  Zaraz wyjaśnij mi prosze czy ty uważasz że brak spodni w domu i brudnych
                                  skarpet w pralce to powód do odreagowania????????
                              • karolinka123 Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:34
                                joanna266 napisała:

> ze kryje sie pod tym jakies drugie dnowink

o proszesmile czyzby idealna, prowdzaca sielankowe zycie triss miala taki problem?
                                no nie wierze.
                                triss zycie to nie jebajka big_grin
                                • wrozka.zebuszka I nawet matura w drugim pokoleniu nie pomoże 03.08.07, 18:36
                                  kto by pomyślał, nie?
                                  • karolinka123 Re: I nawet matura w drugim pokoleniu nie pomoże 03.08.07, 18:37
                                    big_grinDDDD
                              • monia145 Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:50
                                A skąd wiesz, że to prawda?
                                Nie dziwi Cie natomiast skąd ktoś, kto ewidentnie na forum pojawia się tylko po
                                to, aby siac zamęt, i przyjacielem dziewczyn raczej nie jest, mógłby znac takie
                                szczegóły z życia innych?
                                Załózmy, że to prawda- ktos więc musi posługiwac się nieczystymi sposobami na
                                wejście w posiadanie takich informacji.
                                Jeśli natomiast to kłamstwo- to chyba wrózkę Triss i Oxy ostro kiedys musiały
                                zglanowac, że tak sie rzuca.

P.S. Ciekawe czy jej chamskie wypowiedzi zostana usunięte????
                                No, moderatorki czekamy.....
                                • twojasasiadka monia 03.08.07, 18:53
                                  sorry...
                                  to jednym wolno a drugim nie?
                                  co robiła triss w tym wątku?
                                  czy nie jeździła po karolince i nie pisała chamskich rzeczy?
                                  ach...zapomniałam...to Twoje kumpelki z forum,więc inną miarę je mierzysz
                                  • karolinka123 Re: monia 03.08.07, 18:54
                                    twojasasiadka napisała:

> sorry...
                                    > to jednym wolno a drugim nie?
                                    > co robiła triss w tym wątku?
                                    > czy nie jeździła po karolince i nie pisała chamskich rzeczy?
                                    > ach...zapomniałam...to Twoje kumpelki z forum,więc inną miarę je mierzysz

dokladnie!!! ale czego sie nie robi dla "kumpelek" nie tongue_out
                                  • monia145 Re: monia 03.08.07, 19:02
                                    Owszem różnicę widzę- wypowiedz wróżki to czysta prywata, chamska zagrywka,
                                    próbująca zmanipulować opinią- nie można po prostu mieć takiego zdania o
                                    Karolince i jej życiu, na pewno ukrywa sie za tym niezaspokojenie i zazdrośćwinkP
                                    Mnie też przeraża jej sposób na zycie a matka jestem i mąz jeszcze kantem mnie
                                    nie puścił, dziwne nie?

jakie to proste, aż prostackie....
                                    • karolinka123 Re: monia 03.08.07, 19:02
                                      monia145 napisała:

> Owszem różnicę widzę- wypowiedz wróżki to czysta prywata, chamska zagrywka,
                                      > próbująca zmanipulować opinią- nie można po prostu mieć takiego zdania o
                                      > Karolince i jej życiu, na pewno ukrywa sie za tym niezaspokojenie i zazdrośćwinkP
                                      > Mnie też przeraża jej sposób na zycie a matka jestem i mąz jeszcze kantem mnie
                                      > nie puścił, dziwne nie?
                                      >
                                      JESZCZE :p
                                      > jakie to proste, aż prostackie....
                                      >
                                      >
                                    • joanna266 no bardzo prostackie;-/// 03.08.07, 19:04
                                      a wypowiedzi oxy i trisówki to samo miodzio.wink))))))))))))0
                                      • gryzelda71 Re: no bardzo prostackie;-/// 03.08.07, 19:06
                                        joanna266 napisała:

> a wypowiedzi oxy i trisówki to samo miodzio.wink))))))))))))

Nie pozostajesz w tyle.
                                    • wrozka.zebuszka Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:12
                                      > Owszem różnicę widzę- wypowiedz wróżki to czysta prywata, chamska zagrywka,
                                      > próbująca zmanipulować opinią

A wypowiedzi triss i oxy to w ogóle nie prywata, nie chamska zagrywka, nie próba
                                      manipulacji opinią, tak? Na temat się panie wypowiedziały w wątku kobiety pod
                                      hasłem "jestem w ciąży, cieszymy się z mężem" Obiektywnie, życzliwie i
                                      kulturalnie nazywają karolinkę patologią, jej męża żulem - a wszystko oczywiście
                                      z troski o to, by ktoś na forum nie przeoczył wątku sprzed miesięcy, tak? No
                                      wzruszające normalnie...
                                      W moich wypowiedziach przynajmniej nie ma określeń, które mi się na owe dwie
                                      panie nasuwają, a jednak najchętniej usunęłabyś moje wypowiedzi, a tamtych nie.
                                      Ciekawe...

• kosheen4 o tak, to jest sztuka! 03.08.07, 19:20
                                        założyć białe rękawiczki i tak dopieprzyć, żeby nikt się nie przypieprzył
                                        mój ty słodziaku kiss
                                      • monia145 Re: Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:28
                                        Widzisz to, co Ty napisałaś mogła napisać każda mierna mózgownica, która
                                        dorwałaby się do zakazanych, a jakże interesujących informacji. Bo zbyt
                                        sprawnego umysłu nie trzeba mieć, aby napisać o kimś, że jego zycie seksualne
                                        wpływa na poziom i treść jego wypowiedzi.....natomiast droga wrózko, w odwrotna
                                        strone to nie działa, nie każdy potrafi pisać tak jak one.
                                        • kosheen4 Re: Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:31
                                          monia145 napisała:

> nie każdy potrafi pisać tak jak one.

monia, pogrążasz się. każdym słowem udowadniasz, że masz i kohasz idolki.
                                          straszne, prawda? ;P
                                          • monia145 Re: Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:34
                                            Już dawno się pogrążyłamsmile
                                        • wrozka.zebuszka Re: Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:34