karolinka123 02.08.07, 13:15 No tak Wczoraj zrobiłam sobie test i od razu wyszly 2 kreski czerwone jak cholera, nawet bordowe Idę sie zapisac do lekarza Musialam sie pochwalic, jestesmy szczesliwi)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beniusia79 Re: Grrrrratuluję :)))))))))))))) 02.08.07, 13:19 gratuluje! a ktory to tydzien? ja tez wczoraj robilam test bo po okresie ani sladu... niestety pokazala sie tylko jedna kreska Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:18 No to masz fajnie.Gratuluje.A ktore dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:25 Dziekuje Nie wiem,ale ok.4 tydzien, ide dzis do gina sie zapisac dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:25 a mamy juz Synka Kubusia, ma rok i 9 mies Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:29 Gratulacje!!! Ja tez sie do rolo mamy przygotowuje.Juz udalo mi sie namowic meza na drugie dziecko (moja cora ma juz 2.5 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:30 No to naprawde cudnie...Ja urodzilam drugie,kiedy corka miala 1 rok i 8 miesiecy.Jeszcze raz gratuluje i wszystkiego dobrego)) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 13:41 ooo to rowniez gratuluje i dziekuje Wam wszystkim raz jeszcze Oby teraz byla cora, ale w sumie najwazniejsze, zeby bylo zdrowe dzieciatko juz sie stesknilam za taka malutka kruszynka, bo Synek jest duuzy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap118 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 14:10 Gratuluję. Ja dziś idę po test. Mam już córeczkę, ale drugiego dzidziusia nie planowałam, szczerze mówiąc jestem zdruzgotana, moje życie się wali, za miesiąc nie będę miała gdzie mieszkać, z mężem się nie dogaduję, wszystko jest na mojej głowie - praca, dom, dziecko. Nie wiem jak sobie dam radę z dwójką dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 14:44 ja bylam "rozczarowana". zabezpieczalismy sie ( prezerwatywa przez miesiac), mialam za kilka dni zakladac spiralke. wiec tez nie planowalismy, chcialam isc do szkoly i do pracy, ale kolezanka mi uswiadomila, ze przeciez zaocznie do szkoly chodzic moge, nst dziecko sie wychowa i po szkole pojde do pracy. lepiej teraz niz np.za 2 lata, bo skonczylabym wlasnie szkole a nie poszlabym do pracy, wiec znowu przerwa. a tak to nie pojde do pracy tylko, poleniuchuje sobie troszeczke Wiec gdy mi to uswadomila, zaczelam sie cieszyc. a maz? od razu, tez nie chcial teraz, ale gdy sie dowiedzial to powiedzial ze to dar od Boga i ze bardzo sie cieszy. teraz jak urodze 2 dziecko to sie moge "wykastrowac" powodzonka i daj znac jak zrobisz test Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 16:33 karolinka123 napisała: > a maz? od razu, tez nie chcial > teraz, ale gdy sie dowiedzial to powiedzial ze to dar od Boga i ze bardzo sie > cieszy. To fajnie, ze sie cieszy. Ale, hmm... Peknieta prezerwatywa darem od Boga? Ciekawy tok rozumowania Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 16:42 brak.polskich.liter napisała: > karolinka123 napisała: > > > a maz? od razu, tez nie chcial > > teraz, ale gdy sie dowiedzial to powiedzial ze to dar od Boga i ze bardzo > sie > > cieszy. > > To fajnie, ze sie cieszy. Ale, hmm... Peknieta prezerwatywa darem od Boga? > Ciekawy tok rozumowania twoj owszem, ciekawy dziecko ( ktore sie poczelo przez peknieta gume) jest darem od Boga. i co z tego ?smiejesz sie ze guma pekla? trudno Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 17:19 karolinka123 napisała: > ?smiejesz sie ze guma pekla? trudno Nie smieje sie, ze guma pekla, nie zartuj. Tzw. wypadki przy pracy zdarzaja sie i moglyby sie zdarzyc kazdemu. Ale dorabianie ideologii do kinder-niespodzianki, jak rowniez zestawienie: dar od Boga - peknieta prezerwatywa, wydaje mi sie ...ekhem... pompatyczno-komiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 17:23 pęknięta gumka + sytuacja Karolinki to faktycznie: trudno )))) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 18:00 No, to ja sie wylamie ze slodkiego choru gratulujacych. O ile pamietam z Twoich wczesniejszych postow: nie pracujesz, nie uczysz sie, Twoj maz zasuwa po nascie godzine dziennie na budowie, zeby utrzymac cala Wasza trojke, gniezdzicie sie w 4 dorosle osoby + male dziecko w 2-pokojowym mieszkaniu Twojej mamy... I w tej sytuacji strzeliliscie sobie kolejnego potomka. Coz, w takiej sytuacji gratuluje raczej odwagi i optymizmu, a nie dwoch kresek na tescie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 20:09 brak.polskich.liter napisała: > No, to ja sie wylamie ze slodkiego choru gratulujacych. > > O ile pamietam z Twoich wczesniejszych postow: nie pracujesz, nie uczysz sie, > Twoj maz zasuwa po nascie godzine dziennie na budowie, zeby utrzymac cala Wasza > trojke, gniezdzicie sie w 4 dorosle osoby + male dziecko w 2-pokojowym > mieszkaniu Twojej mamy... I w tej sytuacji strzeliliscie sobie kolejnego > potomka. Coz, w takiej sytuacji gratuluje raczej odwagi i optymizmu, a nie dwoc > h > kresek na tescie. kochana...u mnie duuzo sie zmienilo maz zmienil prace, jest kucharzem w renomowanej restauracji. niedawno zaczal, ale jest duza mozliwosc szybkiego awansu no oby poza tym: zmieniamy mieszkanie. a no i wybacz... nie strzelilismy "se" kolejnego potomka ot tak... zabezpieczenie zawiodlo, ale pogodzilismy sie z tym, bo teraz stac nas na 2gie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 20:29 Moja córcia miała rok i 6 m-cy jak 'wpadliśmy' z następną córcią (teraz 2,5 m-a). I też sobie myślę, że 'mogłabym dać się wykastrować' bo tylko o dwójce marzyłam. No i tak sobie też myślę, że nie ma na co czekać. Też mieszkamy w 2-pokojowym mieszkanku, więc dobrze, że mamy dwie dziewczynki, bo będą się chować w jednym pokoju. No i gdy my już jesteśmy 'po', większość z naszych znajomych jeszcze 'przed'. Gratuluję i życzę szczęśliwego rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:21 skoro masz już synka, to życzę ci jak najbardziej córy Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:22 gratulacje uwielbiam takie szczęśliwe wątki)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:24 a jak maz zupe w renomowanej restauracji przesoli albo suflet przypali i wyleci? nie bierzesz takiej opcji pod uwage? piniondze to nie wszystko ale wszytsko bez piniendzy to ch... Tylko ze wtedy nie bedziesz miala ani piniendzy ani szkoly ani pracy. Zostanie ch... Ewntualnie moze MOPS Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:46 A ja Ci zazdroszczę-chciałabym ale się waham... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 21:51 oxygen100 napisała: > a jak maz zupe w renomowanej restauracji przesoli albo suflet przypali i wyleci > ? > nie bierzesz takiej opcji pod uwage? > piniondze to nie wszystko ale wszytsko bez piniendzy to ch... > Tylko ze wtedy nie bedziesz miala ani piniendzy ani szkoly ani pracy. Zostanie > ch... Ewntualnie moze MOPS z twojego zycia wziete? gdyby kazdy myslal(majac dobra posade) ze wyleci z prracy itd to zadna kobieta nie decydowala sie na dziecko. ochlon kobieto jestes wielce bogata, wyksztalcona, z dobra praca i co? nie masz dzieci czy masz? bo jak masz to uwazaj bo pieniadze to ch... a jak nie masz to sie nigdy nie decyduj bo mozesz stracic posadke wiecej optymizmu, aaa... ide do szkoly od wrzesnia, zaocznie, ale ide i nic mi w tym nie przeszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Znowu będę Mamą:))) 05.08.07, 23:20 o matko! co za nastawienie!!gratuluję podejścia!!!!!!!!!!!(do oxygen) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 21:47 Zdałaś już do końca maturę przyszła bezrobotna matko dwójki dzieci? Ten kolo co przepił 5 tysięcy przeznaczone na dzieciaka i wystawał z łebkami pod blokiem sącząc browara i jarając trawkę dostał dobrą pracę? Przestaliście się gnieździć w 5 osób na dwóch pokojach? No, cud, miód i orzeszki po prostu. Interesuje mnie bardzo jak głośne echo trzeba mieć w puszce mózgowej, żeby tak beztrosko funkcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 21:53 triss_merigold6 napisała: > Zdałaś już do końca maturę przyszła bezrobotna matko dwójki dzieci? > Ten kolo co przepił 5 tysięcy przeznaczone na dzieciaka i wystawał z łebkami > pod blokiem sącząc browara i jarając trawkę dostał dobrą pracę? Przestaliście > się gnieździć w 5 osób na dwóch pokojach? No, cud, miód i orzeszki po prostu. > Interesuje mnie bardzo jak głośne echo trzeba mieć w puszce mózgowej, żeby tak > beztrosko funkcjonować. ulzylo ci? tak, zebys wiedziala ze sie zmienil- ludzie sie zmieniaja.ale ty chyba nidgy sie nie zmienisz. no coz- humorku mi nie popsujesz. jestesmy szczesliwi i mam w doopce twoje zbedne, zlosliwe i tandetne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 21:54 triss_merigold6 napisała: > Zdałaś już do końca maturę przyszła bezrobotna matko dwójki dzieci? > zdalam zdalam dziekuje ze pytasz jeszcze jakies qestions? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:00 Questions jesli już. Nie jestem złośliwa tylko życzliwie pytam, bo państwo ściąga ode mnie podatki a jako płatnik lubię wiedzieć na co idą. To wzruszające, że ludzie się pozytywnie zmieniają tylko ciekawe jakim cudem facet po zawodówce pracujący na budowie dostał bez długiej praktyki posadę kucharza w renomowanym hotelu... Mam Ci wkleić wątki Twojego autorstwa w których opisujesz ze szczegółami Wasze małżeńskie pożycie z uwzględnieniem lifestyle Twojego ślubnego? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:05 triss_merigold6 napisała: > Questions jesli już. op, przepraszam Nie jestem złośliwa tylko życzliwie pytam, taaa zyczliwie, heh. bo państwo > ściąga ode mnie podatki a jako płatnik lubię wiedzieć na co idą. nie boj sie, nie korzystam z MOPSU To > wzruszające, że ludzie się pozytywnie zmieniają tylko ciekawe jakim cudem facet > > po zawodówce pracujący na budowie dostał bez długiej praktyki posadę kucharza w > > renomowanym hotelu... nie hotelu, tylko restauracji...ps. boli cie to? poki co jest "pomocnikiem kucharza " droga pani wyksztalcona. Maz od roku chodzi do LU, w przyszlym roku mature robi. Jestesmy ambitni, on zrozumial, ja tez i chcemy cos zrobic ze swoim zyciem po prostu. czy to znaczy ze taka triss cos tam nie moze w to uwierzyc i zal jej doopke sciska? no to wspolczuje zylakow odbytu > Mam Ci wkleić wątki Twojego autorstwa w których opisujesz ze szczegółami Wasze > małżeńskie pożycie z uwzględnieniem lifestyle Twojego ślubnego? nie mecz sie kochana, pamietam. ale jak juz wspomnialam zmienil sie ,zrozumial, ze to rodzina jest najwazniejsza, ze to nie sa koledzy dla niego i skonczyl z ta freajna, przeprowadzamy sie i jestesmy szczesliwi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 03.08.07, 08:19 jakim cudem facet po zawodówce pracujący na budowie dostał bez długiej praktyki posadę kucharza w renomowanym hotelu... triss ale moze on na zmywaku te prace dostal? ale wiesz po co od razu ujawniac wszystkie szczegoly? ) Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 06.08.07, 17:30 z całym szacunkiem, oxygen, póki co, nawet gdyby, cieszy mnie, że facet moze za to rodzinę utrzymać. To znaczy, ze jednak w Polsce jest coraz lepiej. A co masz do zmywania talerzy, nie jeden intelygent Polak już na zmywaku robił... Jedni patrzą w próbki inni ważą zupki. Ale przez to człowieka oceniać? Nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:04 karolina nie tłumacz się im, naprawdę nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Ooo blokers się cudownie odmienił? 02.08.07, 22:06 renia1807 napisała: > karolina nie tłumacz się im, naprawdę nie warto racja, chce tylko udowodnic, powiedziec ze w moim zyciu wiele wiele sie zmienilo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:11 nie rozumiem ludzi którzy nie mając pracy ,własnego kąta ,decydują się na dzieci ,dziecko to nie przedmiot .Trzeba je ubrać,nakarmić,a z czego jesli nie ma pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:14 akurat teraz mamy za co ubrac, nakarmic itd. nie zdecydowalismy sie, tylko zabezpieczenie zawiodlo,ale nie uzalam sie nad tym, widocznie to bylo nam pisane i nie placzemy,bo wiemy, ze stac nas na 2 dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:29 Obyś miała rację , >akurat teraz mamy za co ubrać,nakarmić itd. a co póżniej ,bo teraz masz ,dziecko nie jest na chwilę ,tylko na zawszei nie ważne czy planowane czy "wpadka" . Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 23:09 anka.76 napisała: > Obyś miała rację , > > >akurat teraz mamy za co ubrać,nakarmić itd. a co póżniej ,bo teraz > masz ,dziecko nie jest na chwilę ,tylko na zawszei nie ważne czy planowane > czy "wpadka" . a przepraszam, czy ja w ktorymkolwiek poscie napisalam badz dalam do zrozumienia ze dziecko jest dla mnie zabawka? zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 08:21 nie uzalam sie nad tym, widocznie to bylo nam pisane a gdzie? w szklanej kuli? w kartach tarota czy w gwiazdach??) Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 22:32 No cóż, nie bardzo widzę powody do radości...Pomocnik kucharza bez matury i matka polka ledwo po maturze za to z zerowym doświadczeniem zawodowym.....Faktycznie świetlana przyszłość przed Wami.... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 02.08.07, 23:08 ekhm...przepraszam, czy wy pobieracie prowizje za "pocieszanie" ciezarnych? co chcecie mi udowodnic? ze sie do niczego nie nadaje? przynajmniej mam mature i plany na przyszlosc. ambicje! maz takze! i co? kucharz twoim zdniem nie potrafi utrzymac rodziny? no sorry, moze ty potrzebujesz miesiecznie 20 tys na lebka na miesiac, mnie wystarcza spokojnie kilkanascie tys mniej. i mi nie mow ze za to nie ubiore dziecka,no prosze cie. bo to zalosne. i nie mierz innych swoja miara. koniec dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
tat1234 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 01:57 Witaj karolinka123, gratuluję. Czytam i oczom nie dowierzam, przyszłam matka broni się jak lwica przed innymi matkami (płatniczkami podatków, ekonomistkami jasnowidzkami...) które próbują dokopać. Tylko kobieta kobiecie umie i potrafi dowalić. Brawo. Nie znam autorki wątku ani jej wcześniejszych wpisów i nie mam zamiaru latać po wyszukiwarce. Jej życie, jej przeszłość, a niektórym nic do tego. Nie ma jednej recepty na życie i całe szczęście. Grzeczność nakazuje, że albo składamy gratulacje, albo milcz jak się nie podoba. Oczywiście można wyrazić swoje zdanie trochę delikatniej i kulturalniej. Wszystkie wiemy że pierwsze tygodnie ciąży są najważniejsze i nie denerwujcie, nie atakujcie . Przynajmniej dziecko będzie miało młodą mamę a nie nadzianą, znerwicowaną matko-babkę. Trzymaj się karolinka123. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 09:54 ja tez sie dziwię chamstwu wypowiadających się tu kobiet, dziewczyna cieszy się z ciąży i jej mąż także, kto was upoważnił do takich komentarzy, najchętniej byścię ją wykastrowały, opanujcie się. Wasz styl na życie nie jest jedynym, a naprawdę wasze komentarze są niestosowne. I nieprawda że młoda dziewczyna po maturze i mąż - kucharz nie będą potrafili utrzymać siebie i dwójki dzieci! Bez przesady, wy już się tak o nich nie martwcie, poradzą sobie jeśli tylko będą chcieli. Chyba was drażni to że robią to inaczej niż wy, pewnie 40 na karku, samochody i mieszkania, domy i potem może dzieci prawda? Wasza sprawa, a oni robią to inaczej i już. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:15 Bez przesady, wy już się tak o nich nie martwcie, ja sie nie martwie, ja sie relaksuje) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:53 oxygen100 napisała: > Bez przesady, wy już się tak o nich nie martwcie, > > ja sie nie martwie, ja sie relaksuje) odprezasz sie przy probowaniu zdolowania ciezarnych? hmmm bardzo interesujace zajecie. jak juz powiedzialam "probowaniu" bo jakos mam w doopie twoje slowa. tylko stwierdzam ze to zalosne i mam nadzieje ze kiedys znajdziesz sie w takiej sytuacji jak ja kiedys. i ciekawe czy bedziesz potrafila z tego wybrnac. i dowiesz sie co to za uczucie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:16 Dziekuje Wam Kochane z calego serca ale zrozumcie tez ze te "panie" ( takie panie to miom pradziadkom buty czyscily) maja podejscie do zycia takie samo jak "EXgwiazda " ardnaa badz mike2005 - TYLKO PIENIAZKI. pewnie cale zyci uslane rozami, zero problemow, no po prostu miodzik i sielanka. zalosne podejscie do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
tula4u [...] 03.08.07, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:33 Potem ich dzieci będą pisać żałosne posty o tym jak starzy obiecali im mieszkanie i nie dali etc. Karolinka zapomniała jak pisała o własnej matce po rozwodzie, że na mieszkanie harował jej tatuś a mamusia niesprawiedliwą decyzją sądu otrzymała połowę chaty. Bo mamusia, jak Karolinka obecnie, była gospodynią domową na utrzymaniu męża. Powiedz Karolinko, pierwsza matura w rodzinie? Bo tak przeżywasz jakbyś pierwsza ten ambitny szczyt naukowych mozliwości osiągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
tat1234 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:38 tula4u, przeczytaj i zastanów się co wypisujesz. forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Zwróć uwagę na punkt: >Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Dotyczy to także innych forumowiczek. Miłego dnia bez jadowitej złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunka82 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:32 Wiecie co, jak czasem czytam te debilne komentarze, tą nienawiść, obrażanie innych itd to mnie ciarki przechodzą, ale jak poczytałam tą nagonkę na ciężarną, to mnie zatkało.Czepiacie się jej życia, jej męża, a co wy kurde macie do tego, dziewczyna się pochwaliła a tu takie teksty SZOK SZOK SZOK SZOK Nie wiem jak Wy ale choćby przez wzgląd na to, że dziewczyna jest w ciaży oszczędziłabym tych głupich pytań i komentarzy, widac po odpowiedziach karoliny, że się wkurza, odpisuje taki BABSZTYLOM, choć sama nie wiem po co się jeszcze nakręca, dokładnie, jak lwica się broni, tłumaczy.......a one mają uciechę i brną dalej. Z takich postów jak te chamskie widać kto co ma w głowie, chyba te mądre i wykształcone mają tyle pustego w głowie!!! Pamiętaj Karolino, nie dawaj sie takim wciągać w gadkę, Twoje życie, Twoja sprawa, ja Ci z całego serca gratuluję i wierzę i sama wiem, że nie pieniądze, nie posada, nie wykształcenie najważniejsze dla dziecka a miłość rodziców, jeśli tego jest dużo to dziecko szczęśliwe, a znam młode matki "bez przyszłości" i wiem, że sobie odejmą od ust żeby dziecko miało! poza tym jak człowiek się zmienia to należy się cieszyć, a nie dołować i go zadeptać! Powiem Ci jeszcze coś, co u mnie w życiu się sprawdza i mocno w to wierzę: Jak Pan Bóg daje dziecko to da i NA DZIECKO! Głowa do góry przyszła Mamuśko!!!!!!!! Całujemy Monika z Amelcią. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:36 Jasne, cała patologia tak myśli, że jak Bóg da dziecko to da i na dziecko a potem wiszą na MOPSIE, dożywianiu w szkołach, Caritasie, Pajacyku i dobrych ludziach. Miłością dzieciaka nie nakarmisz ani nie kupisz książek do szkoły. Interesujące, że ja muszę płacić za przedszkole pełną stawkę a patologia jest zwolniona. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 10:58 triss_merigold6 napisała: > Jasne, cała patologia tak myśli, że jak Bóg da dziecko to da i na dziecko a > potem wiszą na MOPSIE, dożywianiu w szkołach, Caritasie, Pajacyku i dobrych > ludziach. > Miłością dzieciaka nie nakarmisz ani nie kupisz książek do szkoły. > Interesujące, że ja muszę płacić za przedszkole pełną stawkę a patologia jest > zwolniona. kogo nazywasz patologia? spojrz na swoje zycie. taka przesycona jadem intrygantka, przepelniona nienawiscia do ludzi a milosci do pieniedzy. to jest patologia umyslu Wybacz ze moje dziecko jest szczesliwe, ma co jesc, super ubranka itd. na drugie tez mnie stac. zreszta pisz sobie co chcesz, masz mozg jak ardnaa, nie zna do konca szczegolow, a wypowiada sie jakbys miala ze mna do czynienia na codzien. pisz sobie pisz baw mnie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 11:26 Ale powiedz Karolinka, pierwsza matura w rodzinie? To żaden wstyd, ba nawet powód do dumy, że się awansowało nieco poza krąg ludzi z podstawowym i zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 11:34 no niestety nie pierwsza a jak u ciebie? wiesz, pisz sobie dalej, ja ci juz nawet odpisywac nie bede babiszonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: proszę się nie nabijać z jezuska 3d!!! 03.08.07, 11:42 Mój ex jak skończył studia, jako pierwszy w rodzinie bliższej, dalszej, oraz wśród wszystkich znajomych (nie pytajcie czemu ja z nim byłam:/) to jego dyplom stał na środkowej półce regału model:najwyższy z wysokich połysków, wśród słodkich bukiecików z plastikowych kwiatków, jezuska3d i matki boskiej cierpiącej. Istny ołtarzyk! A każdy kto przekroczył próg tego naznaczonego inteligencją domu był prowadzony przez exniedoszłąteściową do owego regału, gdzie urządzali minutę ciszy napawając się i kontemplując ten nieznany wcześniej nikomu dokument Babciom zdarzało się nawet do niego przeżegnać. Więc wara od jezuska 3D! Odpowiedz Link Zgłoś
anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:44 mylisz się panienko ,ponieważ ja mam co prawda własne 3 pokojowe mieszkanie ,pracę ,męża dobrze zarabiającego ale samochodu jeszcze się nie dorobiłam bo utrzymanie trójki dzieci trochę kosztuje a to jest ważniejsze niż luksusy które tu wypisałaś i nie mam 40 lat tylko 30.Ale czy wy niemyślące młode mamusie czym kolwiek się przejmujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:17 Gratuluje !!!Ciesz sie i nie przejmuj sie tymi reakcjami. Nie czytalam twoich wczesniejszych wpisow, ale i tak to nie usprawiedliwia ataku na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:36 Normalnie jestem przerażona, i to piszą niby wykształcone kobiety. Aż strach się bać odbiegać od jakiejś określonej normy, jak nie masz wyższego wykształcenia to jesteś zerem, już nie raz przekonałam się, ze jednak papierek o niczym nie świadczy, że studia nie nauczą jak być dobrym człowiekiem, jak być kulturalnym i sympatycznym, przeraża mnie to. Karolino – nie znam wcześniejszych Twoich postów, ale nawet jeśli bym znała, nigdy bym na Ciebie nie napadła, bo mieć i móc kochać dziecko to najpiękniejsza rzecz w życiu człowieka. Bardzo Ci gratuluję. I zazdroszczę. Nie przejmuj się opiniami na forum, bo tak naprawdę nie wiemy kto się za nimi kryje. Życzę dla Ciebie i Twoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lutowa.2007 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:39 masz racje, kultury brakuje tym wyksztalciuchom. daly plame na calej lini. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 21:58 lutowa.2007 napisał(a): > masz racje, kultury brakuje tym wyksztalciuchom. daly plame na calej lini. a kto powiedział, że one wykształcone? internet, tak jak czysta kartka papieru, każde ble, ble przyjmie)) każdy tu może być magistrem, profesorem itd... tylko kto w to uwierzy? chyba naiwniak)) Odpowiedz Link Zgłoś
lutowa.2007 Re: Znowu będę Mamą:))) 04.08.07, 09:45 mozna wywnioskowac z innych postow co po niektorych czym sie zajmuja. a z reszta to kulture z domu sie wynosi, studia nie sa jej miara. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:46 Może jestem pracownikiem MOPS i takie Karolinki widuję regularnie? Jeśli ktoś sądzi, że istnieje korelacja między poziomem wykształcenia a posiadaniem dobrego serduszka to grzeszy naiwnością.Na studiach można nauczyć się mnóstwa pożytecznych rzeczy, użalanie się nad młodzieżą z patologicznych środowisk niekoniecznie do nich należy. Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 12:58 triss_merigold6 napisała: > Może jestem pracownikiem MOPS i takie Karolinki widuję regularnie? > > Jeśli ktoś sądzi, że istnieje korelacja między poziomem wykształcenia a > posiadaniem dobrego serduszka to grzeszy naiwnością.Na studiach można nauczyć > się mnóstwa pożytecznych rzeczy, użalanie się nad młodzieżą z patologicznych > środowisk niekoniecznie do nich należy. jasne, ale po studiach człowiek powinien wykazywać trochę kultury podczas rozmowy, a z tą kulturą nie do końca wyszło w tym wątku. I nikt nie mówi, ze trzeba sie użalać nad patologią, tak naprawdę nie znamy Karoliny do końca - i nie mnie oceniać czy jest patologią czy nie. Natomiast skoro napisała, ze sie cieszy że jesst w ciąży, to należało jej pogratulować, albo przemilczeć, a nie najeżdżać na dziewczynę. I chyba lepiej, ze jak już wpadli, ze urodzą to dziecko niż miałaby usunąć ciążę - to robi ją odpowiedzialną. Niestety żaden środek antykoncepcyjny nie jest w 100% pewny, jest jeden - zamiast seksu zimna woda. Odpowiedz Link Zgłoś
lutowa.2007 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:00 nie znasz karoliny i z gory wsadzasz ja w ramki patologii. dziewczyna cieszy sie ze bedzie mama i dobrze, radza sobie i zycze im wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:02 Dziekuje ot co! nie zabijam tego dziecka, ciesze sie ze bedzie z nami, ze moj syn bedzie mial rodzenstwo. ale takie sieroty tego nie zrozumieja, bo one pałaja tylko miloscia do pieniadza i to je kiedys zgubi! Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Karolinko 03.08.07, 13:33 nie chce mi się czytać całości, ale to co przeczytałąm wystarczy.. Dziewczyny sobie jaja z Ciebie robią, podpuszczają a Ty się sama w g..no pakujesz. Odpuść sobie ten wątek, poziomem intelektu im niestety nie dorównasz. A mi ciśnienie to najbardziej w tym wątku podnosi język jakim operujesz, aż mnie skręca, że można się tak wyrażać, do tego będąc matką. Wstyd. I nie stoję po stronie ani Twojej ani tych co Cię atakują. Po prostu przerażające są epitety jakimi tu rzucasz, ja rozumiem, że Cię nerwy ponoszą, ale.. trochę kultury. A życzę wszystkiego dobrego, szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Och świetnie znam! 03.08.07, 13:34 Opisywała szczegółowo swoje warunki lokalowe, relacje z rodziną i osobę tatusia dzecięcia z podkreśleniem jego lifestyle, znaczy chłoptaś po zawodówce wystający pod blokiem z innymi łebkami, z browarem i ziołem. Jeszcze przed porodem zadążył przebalować kasę na dzidzię przeznaczoną. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.76 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:41 to teraz powinna siedziec cicho a nie rozpisywac sie jak to ma wspaniale w zyciu,skoro przedtem rozpowiadała jak jej zle. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:47 Ale podobno wszystko się zmieniło... A ja, cholera jasna, jestem na tyle zgorzkniała, stara i cyniczna, żeby w to nie uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:48 ja bronie tylko swoich racji. wiem najlepiej jaka mam sytuacje i zadnej z Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:53 Trzeba było wcześniej nie obnażać się na forum publicznym. Teraz za późno na 'wara od mojego życia'. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Och świetnie znam! 03.08.07, 13:44 > znaczy chłoptaś po zawodówce > wystający pod blokiem z innymi łebkami, z browarem i ziołem. to moze on teraz z tymi lebkami tez i "kucharzy" na gotowaniu amfy dobrze sie zarabia, wiec nie czepiajcie sie bo na pewno do mopsu isc w takim razie nie musza! Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 23:38 oj dużo się dziewczyny na jej temat naczytały, więc mają solidne podstawy do tego typu postów. Odpowiedz Link Zgłoś
pikum Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:43 Normalnie po przeczytaniu kilku pierwszych postów włosy stanęły mi dęba.Kobiety! może zaszczepcie się na wścieklizne.Atakujecie niewinną dziewczyne za to,że zaszła przypadkowo w ciąże.Wasz podział społeczny mnie normalnie rozwala.Czy mężczyzna po zawodówce jest jakiś "trędowaty"?Dobrze,że pracuje i stara się utrzymywać rodzine.Widze,że dla was to tylko super biznesmeni z wypasionymi portfelami,super brykami,ekstra domem z 15 pokojami i pensją 20.000 nadają się jako kandydaci do utrzymania rodziny.Reszta to patologia.Oczywiście ,zaraz zostają wyciągnięte wątki sprzed tysięcy lat,żeby tylko coś wytknąć,jakąś niedoskonałośc bądz sytuacje rodzinną. Jako patologia,gratuluje Ci karolino drugiego dzidziusia.I nie martw się niczym,wszystko się ułoży. Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 13:54 jezuu dziewczyny normalnie przypominacie takie baby co stanęły kupką na chodniku przed domem i mordę na siebię drą trzymając się pod boki. A przodują tu widzę te "wyksztalcone". Odpowiedz Link Zgłoś
anka.76 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:03 a ty pewnie z tych niewykształconych 40 stek. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 kopara mi zjechała 03.08.07, 14:10 jak mozecie byc takie podłe????jakim prawem wypisujecie takie bzdety pod adresem karoliny i jej rodziny.alez wy jestescie niedowartosciowane.a juz najbardziej mnie smieszy jak na temat macierzynastwa z wielkim zapałem wypowiadaja sie te ktore matkami nie sa.naprawde odpusucie sobie wredne sfrustrowane babiszony bo jestescie żałosne w swoich pseudo światłych opiniach:- ////masakra jak dla mnie.jestem chyba najbardziej zniesmaczona od czasu jak jestem na emamie;-/// Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:18 Karolinka sama podała mnóstwo informacji na własny temat więc nie powinna być zaskoczona, że zostały przywołane w kontekście radosnego info o ciąży i odłożeniu decyzji o pojściu do pracy. Powiedz cherie, czemu opinie krytyczne mają być wyrazem frustracji? Wolałabym odgryźć sobie głowę niż mieć taką sytuację życiową jak Karolinka i naprawdę nie ma jej czego zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 kopara mi zjechała 03.08.07, 14:20 ale czy nie zazdroszczenie jest powodem do wypisywania takich podłych inwektyw???? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:23 OK to w takim razie czego można Karolince zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:24 np optymizmu.z reszta ja nie wnikam w sytuacje Karoliny ja z przerazeniem czytam styl niektórych wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:27 Toż to li i tylko dane z postów Karolinki. "Inwektywy" mają nieco inne znaczenie, słowników w domciu zabrakło? Mogła Karolinka nie fukać i nie parskać a tak sama sprowokowała kopy. Cóż, jak ktoś jest bezdennie głupi i zajadły to z przyjemnością go zglanuję.D Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:29 > np optymizmu. ja bym to nazwała inaczej, ale niech będzie nijak nie zazdroszczę widzisz, całej tej dyskusji nie da się rozpatrywać w oderwaniu od tego, co Karolinka z siebie wyrzuciła w różnych wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: kopara mi zjechała 03.08.07, 14:31 Sama się podłożyła. Głupotę należy tępic, to z pożytkiem dla przyszłych pokoleń będzie. Taki streetworkerski dzień mam dziś.P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 nawet nie zaglądam w te linki 03.08.07, 14:35 tego co mysle one nie zmienia,tez nie przepadam kosheen za toba ale jak ci kiedys chyba juz pisałam wydawałas mi sie babka z klasa.szkoda// Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: nawet nie zaglądam w te linki 03.08.07, 14:42 joanna266 napisała: > tego co mysle one nie zmienia,tez nie przepadam kosheen za toba ale jak ci > kiedys chyba juz pisałam wydawałas mi sie babka z klasa.szkoda// a szkoda że nie zaglądasz, bo dowiedziałabyś się z nich między innymi, że dziewczyna której tak zaciekle bronisz przed inwektywami swą mlekodajną piersią, nazywa partnera swojej matki mendą i ch..em. i że wraz z mężem i dzieckiem mieszkają w jednym pokoju a w drugim mieszka z matką siostra, a pan menda to rzeczywiście menda która śmie buntować matkę przeciwko zaistniałej sytuacji. no faktycznie, jest kogo bronić tylko dlatego, że oto za kilka miesięcy wydarzy się cud macierzyństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: kopara mi zjechała 04.08.07, 10:15 joanna266 napisała: > jak mozecie byc takie podłe????jakim prawem wypisujecie takie bzdety pod > adresem karoliny i jej rodziny.alez wy jestescie niedowartosciowane.a juz > najbardziej mnie smieszy jak na temat macierzynastwa z wielkim zapałem > wypowiadaja sie te ktore matkami nie sa. A mnie na przykład śmieszy, jak na temat czyjegoś wykształcenia wypowiadają się te, które wykształcone nie są Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: kopara mi zjechała 04.08.07, 11:41 brak magistra nie jest równy z brakiem wykształcenia.na studiach szło mi swietnie a przerwałam poniewaz wolałam zajmowac sie synkiem.i dobrze zrobilam bo na guzik by mi sie to teraz przydało)) Odpowiedz Link Zgłoś
dulska7 Re: kopara mi zjechała 04.08.07, 18:25 A dla mnie zadziwiajace jest jak takie dzieweczki chelpia sie, ze powodzi im sie super, studiow nie skonczyly, bo ciaza i zeszta "na co by mi to bylo teraz?" A nie pomysla te dzieweczki, ze w zyciu roznie sie uklada, nie zawsze musi byc tak rozowo, a nie zawsze terazniejszosc = przyszlosc. Ze wymienie chociazby bankructwo, rozwod, smierc malzonka. Naprawde trzeba byc b.naiwnym zeby tego nie rozumiec.... Technologia pojdzie naprzod, klimy zostana zastapione czyms innym, nowoczesniejszym... I salon pieknosci moze nie wyzywic rodzinki, bo wlascicielka jest wizytowka firmy i z tego tez powodu ze strachu przed plastikiem i tandetna sztucznoscia nie stalabym sie Twoja klientka. A podkreslanie swojego statusu materialnego w co drugim poscie jest juz niesmaczne i takie.....nudne. Bo ilez mozna o tym sluchac. Mniej chwalipiectwa i wiecej pokory Joanno. Pozdrawiam D. P.S. A tak na marginesie przegladajac historie Twoich wypowiedzi nieciekawy jawi sie obraz kobiety- mamy, zasiedzialej w domu i zyjacej kupami i zupami. I seksem....ale coz to w sumie wszystko powiazane jest Odpowiedz Link Zgłoś
fale_dunaju dulska 04.08.07, 19:04 wg twojej teorii to mozna założyć że bedzie kataklizm albo chociażby koniec świata i na co ci wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 dulka wiecj pokory to tobie by sie przydało:-))) 05.08.07, 12:00 oj zazdrosc... zazdrosc to nieladne uczucie))a firma byc moze padnie jak ludzie przestana jezdzic samochodami bo serwis klimy to tylko jedna z naszych usług))a jesli kiedys tam dosiegnie nas totalne bankructwow co szczerze wątpie to ja juz wtedy o chleb raczej martwic sie nie bede.acha kosmetyka itp to tylko moje hobby nie jest to mój zawód choc bardzo to lubie))a i jeszcze tandetaą to ty i podobne tobie mi zajezdzacie bo zazwyczaj negatywnie na temat czyjegos wygladu wypowiadaja sie osoby które same uroda nie grzeszą Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: dulka wiecj pokory to tobie by sie przydało:- 05.08.07, 15:04 joanna266 napisała: ))a i > jeszcze tandetaą to ty i podobne tobie mi zajezdzacie bo zazwyczaj negatywnie > na temat czyjegos wygladu wypowiadaja sie osoby które same uroda nie grzeszą:- też to miałam ochotę napisać krytykują te, co same z odrazą patrzą na siebie w lustro)) podejrzewam, że tobie Joanno niejedna z nich zazdrości urody i przede wszystkim pogody ducha Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: kopara mi zjechała 05.08.07, 15:54 przerwałam poniewaz wolałam zajmowac sie synkiem.i dobrze zrobilam > bo na guzik by mi sie to teraz przydało)) teraz.. a za lat 10? Wyksztalcenia sie nie straci, niezaleznie od koniunktury... Odpowiedz Link Zgłoś
ii.zaa Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:07 uśmiałam się porządnie. A z gotownia na przykład kompotu, to można mieć niezłą kasę, własny biznes otworzyć.. Trzeba mieć ambicje... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:09 > A z gotownia na przykład kompotu, to można mieć niezłą kasę, własny biznes > otworzyć.. Trzeba mieć ambicje... kompot to przezytek i bardzo niszczy organizm - amfa jest zdrowsza Odpowiedz Link Zgłoś
pacia811 Re: Znowu będę Mamą:))) 03.08.07, 14:10 przeczytałam wszystko i jestem w szoku... czy korzystanie z MOPSu jest wstydem?? czy jak ktoś nie ma doktoratu to ma sobie od razu w łeb strzelić, czy jak ktoś jest niewykształcony, po zawodówce to jest gorszym człowiekiem, i od razu powinien zafundować sobie sterylizacje?? wogóle, przy jakich miesięcznych dochodach można się starać o dziecko?? czy wy wykształcone osoby macie takich wykształconych rodziców i dziadków?? bo jak nie to może od razu z nimi na stos??? mam wykształcenie wyższe i korzystam z pieniędzy otrzymanych z MOPSu gratuluje przyszłej mamie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 pikum przywracasz mi wiare ze są tu normalne osoby 03.08.07, 14:13 odpadam;-/// Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 ja nie mam magistra moj mąz tez 03.08.07, 14:14 a z cała pewnoscia wiedzie nam sie lepiej niz niejednej z was na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:16 ze mozna i bez tytułow z zyciu sobie super poradzic???)) Odpowiedz Link Zgłoś
ii.zaa Re: wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:20 ..bez tytułów można, bez inteligencji nie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:23 fajne zestawienie:inteligentny cham// Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: wiec moze to jest jakis dowód na to.... 03.08.07, 14:27 joanna266 napisała: > ze mozna i bez tytułow z zyciu sobie super poradzic???)) czym innym nie mieć magistra a czym innym prezentować taki oto rozkoszny światopogląd i takie oto mieć przemyślenia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=50340393&a=50340393 taka postawa jest według mnie do cna patologiczna i zła. wisisz z czwórką dzieci i małżonkiem na rodzicach i sadzisz podpie.rdolki konkubentowi matki? z całym szacunkiem joanna, ale chociaż momentami mam o twoim intelekcie różne zdanie, to chyba aż taka durna nie jesteś i nie przyjmowałabyś za oczywizm takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 To cudnie 03.08.07, 14:30 Tylko widzisz, można być matką a jednocześnie część czasu w życiu poświęcić nie tylko na rozród. Studia potrafią być bardzo interesujące, wierz na słowo. Ale z perspektywy nocnika i pieluch przez całe dorosłe życie pewnie świat wygląda inaczej... cóż nie mam takiego porownania. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 pojechałas teraz:-)))) 03.08.07, 14:33 wiem z własnego doswiadczenia jakim błogosławienstwem sa studiawiem tez ze niestety z chama pana czesto nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: To cudnie 03.08.07, 14:46 Ale z perspektywy nocnika i pieluch przez całe dorosłe życie pewnie świat wygląda inaczej jak sie nia ma co sie lubi....) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 oj oxy 03.08.07, 14:49 chciałoby sie miec taka perspektywe choc troche co???zmartwie cie bo moje zycie to nie tylko nocnik i pieluchy ale tak naprawde to co tylko chce)))ty tez tak mozesz powiedziec o swoim zyciu co??? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: oj oxy 03.08.07, 14:53 Nie sure, że nie wszystko, jeszcze opisujesz uroki pożycia małżeńskiego i swoje walory estetyczno-erotyczne.P Jakoś w wątkach dotyczących literatury, polityki, historii czy zagadnień społecznych nie występujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: oj oxy 03.08.07, 14:57 robisz za nas dwie.wystarczy))dla mnie forum to okazja do posmiania sie a nie do prawienia dysput w kwestiach polityki czy tez historii))kumasz czy nie pani erudytko??? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: oj oxy 03.08.07, 15:01 Ależ kumam, oczywiście. Również traktuję to forum w kategoriach rozrywkowych vide ten właśnie wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: to niewiele do szczescia ci potrzeba:-/ 03.08.07, 15:04 Na dzień dzisiejszy niewiele.P To takie malutkie dopełnienie, wisienka na torciku. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Powiedz Triss, pomaga ci wirtualne kopanie 03.08.07, 18:26 karolinki na samopoczucie po tym, jak już drugi małżonek puścił cię w trąbę? Takie metody odreagowania też można leczyć terapią, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:33 nio..długo na forum nie jestem,ale też zdążyłam się zorientować że pani triss została spuszczona ze smyczy.Nic dziwnego,że atakuje guuuupiom laskę co to się z matury cieszy(bo nie dość że guuuupio to jeszcze faceta przy sobie ma)- oczywiście to tylko durny pomocnik kucharza po zawodówce...ale;P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 jak zwykle takie to wszystko proste;-( 03.08.07, 18:35 dowalic zeby ulzyc sobie.a juz myslałam ze one faktycznie tak jadą bo ta Karolina im cos osobistego zrobiła.a to zawiśc...;-//// Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:36 twojasasiadka napisała: > nio..długo na forum nie jestem,ale też zdążyłam się zorientować że pani triss > została spuszczona ze smyczy.Nic dziwnego,że atakuje guuuupiom laskę co to się > z matury cieszy(bo nie dość że guuuupio to jeszcze faceta przy sobie ma)- > oczywiście to tylko durny pomocnik kucharza po zawodówce...ale;P heheh tez przypuszczalam tyle ze ja nie jestem na tyle chamska i znerwicowana zeby szperac po czyis watkach sprzed lat a szkoda bo juz dawno bym sie posmiala jak widzisz triss... pieniadze szczescia nie daja. w sumie nie dziwie sie tym "twoim" chlopom skoro taka zolza jestes na codzien to naaaaprawde sie nie dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: wiedziałam... 04.08.07, 07:36 Zaraz wyjaśnij mi prosze czy ty uważasz że brak spodni w domu i brudnych skarpet w pralce to powód do odreagowania???????? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:34 joanna266 napisała: > ze kryje sie pod tym jakies drugie dno o prosze czyzby idealna, prowdzaca sielankowe zycie triss miala taki problem? no nie wierze. triss zycie to nie jebajka Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka I nawet matura w drugim pokoleniu nie pomoże 03.08.07, 18:36 kto by pomyślał, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: I nawet matura w drugim pokoleniu nie pomoże 03.08.07, 18:37 DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: wiedziałam... 03.08.07, 18:50 A skąd wiesz, że to prawda? Nie dziwi Cie natomiast skąd ktoś, kto ewidentnie na forum pojawia się tylko po to, aby siac zamęt, i przyjacielem dziewczyn raczej nie jest, mógłby znac takie szczegóły z życia innych? Załózmy, że to prawda- ktos więc musi posługiwac się nieczystymi sposobami na wejście w posiadanie takich informacji. Jeśli natomiast to kłamstwo- to chyba wrózkę Triss i Oxy ostro kiedys musiały zglanowac, że tak sie rzuca. P.S. Ciekawe czy jej chamskie wypowiedzi zostana usunięte???? No, moderatorki czekamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka monia 03.08.07, 18:53 sorry... to jednym wolno a drugim nie? co robiła triss w tym wątku? czy nie jeździła po karolince i nie pisała chamskich rzeczy? ach...zapomniałam...to Twoje kumpelki z forum,więc inną miarę je mierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: monia 03.08.07, 18:54 twojasasiadka napisała: > sorry... > to jednym wolno a drugim nie? > co robiła triss w tym wątku? > czy nie jeździła po karolince i nie pisała chamskich rzeczy? > ach...zapomniałam...to Twoje kumpelki z forum,więc inną miarę je mierzysz dokladnie!!! ale czego sie nie robi dla "kumpelek" nie Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: monia 03.08.07, 19:02 Owszem różnicę widzę- wypowiedz wróżki to czysta prywata, chamska zagrywka, próbująca zmanipulować opinią- nie można po prostu mieć takiego zdania o Karolince i jej życiu, na pewno ukrywa sie za tym niezaspokojenie i zazdrośćP Mnie też przeraża jej sposób na zycie a matka jestem i mąz jeszcze kantem mnie nie puścił, dziwne nie? jakie to proste, aż prostackie.... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: monia 03.08.07, 19:02 monia145 napisała: > Owszem różnicę widzę- wypowiedz wróżki to czysta prywata, chamska zagrywka, > próbująca zmanipulować opinią- nie można po prostu mieć takiego zdania o > Karolince i jej życiu, na pewno ukrywa sie za tym niezaspokojenie i zazdrośćP > Mnie też przeraża jej sposób na zycie a matka jestem i mąz jeszcze kantem mnie > nie puścił, dziwne nie? > JESZCZE :p > jakie to proste, aż prostackie.... > > Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 no bardzo prostackie;-/// 03.08.07, 19:04 a wypowiedzi oxy i trisówki to samo miodzio.))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: no bardzo prostackie;-/// 03.08.07, 19:06 joanna266 napisała: > a wypowiedzi oxy i trisówki to samo miodzio.)))))))))))) Nie pozostajesz w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:12 > Owszem różnicę widzę- wypowiedz wróżki to czysta prywata, chamska zagrywka, > próbująca zmanipulować opinią A wypowiedzi triss i oxy to w ogóle nie prywata, nie chamska zagrywka, nie próba manipulacji opinią, tak? Na temat się panie wypowiedziały w wątku kobiety pod hasłem "jestem w ciąży, cieszymy się z mężem" Obiektywnie, życzliwie i kulturalnie nazywają karolinkę patologią, jej męża żulem - a wszystko oczywiście z troski o to, by ktoś na forum nie przeoczył wątku sprzed miesięcy, tak? No wzruszające normalnie... W moich wypowiedziach przynajmniej nie ma określeń, które mi się na owe dwie panie nasuwają, a jednak najchętniej usunęłabyś moje wypowiedzi, a tamtych nie. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 o tak, to jest sztuka! 03.08.07, 19:20 założyć białe rękawiczki i tak dopieprzyć, żeby nikt się nie przypieprzył mój ty słodziaku Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:28 Widzisz to, co Ty napisałaś mogła napisać każda mierna mózgownica, która dorwałaby się do zakazanych, a jakże interesujących informacji. Bo zbyt sprawnego umysłu nie trzeba mieć, aby napisać o kimś, że jego zycie seksualne wpływa na poziom i treść jego wypowiedzi.....natomiast droga wrózko, w odwrotna strone to nie działa, nie każdy potrafi pisać tak jak one. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:31 monia145 napisała: > nie każdy potrafi pisać tak jak one. monia, pogrążasz się. każdym słowem udowadniasz, że masz i kohasz idolki. straszne, prawda? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Widzisz różnicę? Naprawdę? 03.08.07, 19:34 Już dawno się pogrążyłam Odpowiedz Link Zgłoś