rafewa 22.06.03, 20:36 Czy ktoś używał balsamu lub żelu na rozstępy firmy Oriflame? Jeżeli tak to czy jest on skuteczny? A może znacie jakąś inną firmę, która ma skuteczne działanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meme1 Re: Rozstępy na piersiach 23.06.03, 16:56 stosowalam wiele specyfikow.najlepszy okazal soe z mustelli na rozstepy ktore juz sa.ale nie nastawiaj sie na cuda.u mnie rezultaty sa po kwasach jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Rozstępy na piersiach 23.06.03, 17:27 a co to sa te kwasy i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaw Re: Rozstępy na piersiach 23.06.03, 18:49 Sowa_hu_hu Ty jestes chyba takim samym maniakiem netu i tego super forum jak ja, bo gdzie zagladam tam i Ty!!! pa pa A co do rozstepow, to ja mialamkiedys zel z Avonu- byl fajny, ale czy rozstepy znikly???Chyba nie-ale moze cos niecos sie ujedrnillo Wiem, ze to nie na temat, ale nie moglam sie oprzec... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Rozstępy na piersiach 24.06.03, 18:28 Marzenka hehe no lubie lubieeeeeeeee sbie na forum posiedzieć ale tak naprawdemało mnie tutaj - przez mojego chłopa - bo albo pracuje albo gra w ten swój głupi samolocik ale jak tylko mam chwilke czasu to wskakuje i przeglądam posty - w wielu chciłabym zabrać głos ale niestety nie moge , wlasnie z braku czasu buuuuuuuuuuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś