sebaga 06.08.07, 23:16 bardzo ładnie proszę. Po ciąży, porodzie i karmieniu mam koszmarną cerę, włosy, paznokcie. Możecie coś polecić sprawdzonego? Jakiś zestaw witamin co ze mnie piękną uczyni znów D Zielona jestem w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia1807 Re: polećcie mi witaminy 06.08.07, 23:33 bodymax z żeńszeniem nie wiem czy akurat uroda ci się po nich poprawi, ale na pewno poczujesz po nich kopa tzn. nowy zastrzyk energii nie są tanie Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: polećcie mi witaminy 06.08.07, 23:50 ja brałam falvit typowo dla kobiet, były stosunkowo niedrogie i bardzo mi służyły, co mi przypomniało, żeby się do nich z powrotem uśmiechnąć, bo choć są tylko dla kobiet i szczególnie po ciąży to można się nimi posiłkować i w takich zwykłych niedoborach babskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: polećcie mi witaminy 07.08.07, 08:19 silica, merc special- z z naturalnych sposobów: drożdże w tabletkach lub zalane wrzatkiem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
1anlevy Re: polećcie mi witaminy 26.07.14, 08:54 Po ciąży postanowiłam wrócić do formy i zaczęłam ćwiczyć. Biorę te witaminy www.g-supplements.pl/pl/p/Optimum-OptiWomen-60-kap/3853. Czuję się lepiej, mam więcej siły, poprawiła mi się cera, włosy, są świetne Odpowiedz Link Zgłoś