trusia2002 15.08.03, 21:00 Czołem, mam pytanie czy ktoś stosował Herbalifa i jakie były efekty. Pozdrowienia Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: Herbalife??? 16.08.03, 20:55 Nie stosowalam, ale znam ich jako firme zatrudniajaca udzi. Potworni naciagacze. Odpowiedz Link Zgłoś
maga102 Re: Herbalife??? 18.08.03, 09:31 Moja koleżanka stosowała. Nie powiem Ci dokładnie które produkty, ale z tego co pamiętam to rano i wieczorem piła lekko mulące drinki na mleku, obiad normalny, poza tym łykała tabletki neutralizujące tłuszcz i jeszcze piła jakąś herbatkę. I efekt był taki, że schudła i to sporo koło 10 kg. Ale co z tego, kiedy przestała stosować te środki i mimo pilnowania się, jej waga znów drastycznie skoczyła do góry. Nie była w stanie nad nią zapanować. Teraz po drugiej ciąży znów przytyła i nie zamierza już stosować herbalifu. Ale wybór należy do Ciebie. Może inni mają jakieś lepsze doświadczenia z produktami tej firmy. Magda mama Filipa Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Herbalife??? 18.08.03, 10:19 Moja kolezanka przed ciążą była przy kosci, w ciąży zrobił sie z niej mały słonik, stosowala herbalife niestety nie wiem jakie produkty bo nie pyta lam ale efekty były imponujące.Co prawda baaaardzo schudła powiem ze nawet za bardzo bo wyglądala jak anorektyczka i przy silnijeszym wietrze wyglądala jak chorągiewka ale teraz przybrała troche na wadze i wyglada noramlnie.Z tego co wiem to produkty tej firmy są skuteczne nie wiem jak z efektami po i ceny pewbnie tez są nie zaciekawe dla przeciętnej matki polki. Odpowiedz Link Zgłoś