iwonapa 28.10.08, 10:31 alternatywa dla liposukcji, zastanawiam sie, chciałabym zrobić na brzuch. Macie jakieś doświadczenie w tej materii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonapa Re: lipoliza 01.11.08, 11:25 Nikt nie robił? Wiem, że są google, ale nie ma to jak czyjeś doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: lipoliza 02.11.08, 19:18 Moja sąsiadka robiła, są efekty, ale do tego musisz trzymac dietę i ćwiczyć. Przez 2 dni chodziła obolała /jak po całonocnej balandze - tak to nazwała/, miała siniaki na ciele, ale zeszły bez śladu. W Warszawie zapłaciłą 2000 PLN, ale cena nie ejst stała. Ja bym się na to wybrała, ale kasy brak. Odpowiedz Link Zgłoś
biankowamama Re: lipoliza 28.10.15, 15:09 Nie mam jeszcze doświadczenie ale to też dlatego, że cały czas zastanawiam się nad lipolizą. Zaczełam sie tym interesować w tamtym roku i tak jakoś ostatecznie się nie zdecydowałam. Tylko, teraz dowiedziałam się o takiej klinice szafirowa.com/ ,w pażdzierniku mają bezpłatne konsultacje to mogła bym z tego skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś