kibaw 10.05.09, 22:31 Dziewczyny, kiedy najwcześniej zaczynałyście kręcić po cesarce? Czy są jakieś przeciwwskazania do kręcenia? Bo ja chciałabym już trochę poubijać mój brzusio, ale nie wiem czy mogę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widosna Re: hula hop a cesarka 16.08.09, 11:13 podbijam wątek bo też jestem zainteresowana. Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
akaksz Re: hula hop a cesarka 16.08.09, 21:17 To bardzo indywidualna sprawa. Są dziewczyny, które kręcą po 3-4 msc i jest ok. Ja do nich niestety nie należę . Od mojej cesarki minęło prawie 6 msc a jak pokręcę to nadal czuję jak mnie ciągnie i boli blizna. Nie mam też czucia na dolnej oponce. Byłam u lekarza i pytałam o to. Powiedział że ładnie się zabliźnia a ból mogę czuć nawet do roku. Tak więc póki nie spróbujesz po 4 msc to sie nie dowiedz czy będzie bolało Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: hula hop a cesarka 16.08.09, 22:18 ojjj, to chyba będę musiała jeszcze poczekać bo ja dopiero 2 miesiące po cc i to było moje 2 cc. Blizny nie czuję tak na co dzień ale fakt, że jeszcze nie ćwiczyłam. Zdarza mi się podnosić starsze około 13 kg dziecię i nosić przez chwilę ale to nie regularne ćwiczenia. Oponki też nie czuję - drętwa jest jakby. Muszę podpytać gina ale podejrzewam, że odpowiedź będzie - musi Pani czekać. A tak chciałabym już zacząć kręcić bo naczytałam się o spektakularnych efektach Odpowiedz Link Zgłoś
aaarwenaaa82 Re: hula hop a cesarka 26.08.09, 13:51 kiedy można to nie wiem wg wskazań lekarskich to pewnie każda inaczej,.. ja zaczełam kręcić jakieś 2 m-ce po cc. pomału najpierw by zobaczyc jak zareaguję, i tak zostało do dziś..kręcę cały czas.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boguszynka Re: hula hop a cesarka 26.08.09, 18:05 A napisz proszę jakie są efekty? Ile czasu kręcisz w ciągu dnia? Zwykłym hula-hop czy takim z tymi masującymi kulkami? Odpowiedz Link Zgłoś
aaarwenaaa82 Re: hula hop a cesarka 26.08.09, 21:30 jestem 5 m-cy po cc , wiec kręce prawie 3 m-ce. bliżej 2,5. dziennie po ok 30 min, jak mam po prostu czas. Efekty są oj są. na poczatku zgubiłam przez kręcenie ze 4 kg, potem juz raczej wyrabiały sie mięśnie i gubiłam boczki i brzuch. jeszcze nie jest idealnie ale dużo doooożo lepiej. sama skóra bardziej elastyczna się stała a nie taka zwiotczała, obecnie zaczyna byc widac mięśnie, talia sie pieknie wyrabia, moge tylko zachwalać kręcę takim z wypustkami do masażu.z allegro. szczerze polecam , lepsze niz brzuszki i frajda, dla mnie to już rytuał prawie. jeżeli chcesz poczytać więcej o efektach to np tutaj dziewczyny które kręca sie wypowiadaja. forum.gazeta.pl/forum/w,580,91832598,98374452,Re_Wasze_efekty_po_HULA_HOP.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boguszynka Re: hula hop a cesarka 27.08.09, 12:22 wielkie dzięki za odpowiedź - aż mi się uśmiech pojawił na twarzy lecę kupić i ja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś