hilde 17.12.03, 18:16 czy cepan pomoze mi pozbyc sie choc czesciowo rozstepow?? urodzilam 2 mies temu a brzuch popekal mi miesiac przed porodem teraz wyglada jak poligon i jakos strasznie powoli widze zeby jakos bylo lepiej- polepszenie o jakies 0,1%..... pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina8 Re: rozstepy 18.12.03, 13:06 witaj.Ja zaczęłam smarować brzuch i już po kilku dniach zauważyłam różnicę w wyglądzie.Trzeba tylko smarować regularnie,ja używałam go 2 razy dziennie.Leczenie może potrwać nawet kilka miesięcy,choć nie wiem jeszcze czy można liczyć na całkowite pozbycie się rozstępów.Myślę jednak,że warto,przecież nie mamy nic do stracenia.Zawsze w jakimś stopniu napewno pomoże.Do zapachu też można się przyzwyczaić.Jak gdzieś mam wyjść to poprostu się nim nie smaruję.Życzę powodzenia i wytrwałości w walce z naszym odwiecznym wrogiem.pozdrowionka od mojego synka Wiktorka. pa Odpowiedz Link Zgłoś
brunusia Re: rozstepy 19.12.03, 19:50 Słuchajcie! Kupiłam w aptece koncentrat redukujacy rozstępy Elancyl firmy Galenic. Zacznę stosować i opowiem o rezultatach. Narazie tylko tyle. Znacie może ten preparat? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
hilde Re: rozstepy 08.01.04, 17:49 nie znam tego preparatu. ile kosztowal? dal jakies efekty?? ten krem cebulowy jest na prawde dobry ale powinno sie go stosowac regularnie a ja wciaz zapominam . Odpowiedz Link Zgłoś