Dodaj do ulubionych

testy psychologiczne

23.11.10, 09:28
Mam pytanie o testy psychologiczne, na czym one polegają?Czy mogą nas one zdyskwalifikować jako potencjalnych rodziców?Czasami mam dołki, jak każda kobieta,sama decyzja adopcyjna jest trudna i napawa różnymi obawami, czy to wszystko może wyjść na testach?Pozdrawiam wszystkie starające się o dzidziusia
Obserwuj wątek
    • bulinkaj Re: testy psychologiczne 27.11.10, 17:12
      Pewnie nie pomogę, ale napiszę coś, co powtarzał mi mąż: jesteśmy normalnymi ludźmi, więc testy wyjdą normalnie. Z testów panie psycholog wychwyciły nasze wady i zalety (nie tylko z testów, ale i z zajęć i rozmów). Testy psychologiczne to zwykłe pytania. A to, że mamy obawy i to, że "wyjdzie" to na testach, to OK. Jesteśmy ludźmi, a dziecko ma się wychowywać w normalnej rodzinie, nie w idealnej, ale normalnej, zwyczajnej rodzinie.
      • edziulek28 Re: testy psychologiczne 27.11.10, 20:48
        Ja powiem tak, piszcie prawdę, nie skupiajcie się na odpowiedziach, na pytaniach ,nie zastanawiajcie się czy takie pytanie już było. Każde pytanie traktujcie jak nowe, bo źle się zacznie jak będziecie się zastanawiać,że na tamto odpowiedziałam tak to jak na to powinnam.
        Pisząc prawdę będzie dobrze.
        A obawy związane z adopcją to rzecz normalna tak jak obawy związane z ciążąsmile
        Powodzenia,będzie dobrzesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka