Dodaj do ulubionych

domy małego dziecka

IP: *.* 12.03.03, 17:36
Drogie mamy,Mam nadzieję, że Wy będziecie mogły mi udzielić najlepszej odpowiedzi. Gdzie w Warszawie lub okolicach są domy małego dziecka.Moja przyjaciółka w Stanach jest czlonkiem Koła Pomocy czy czegoś takiego. Panie z tego koła postanowiły przesłać pomoc rzeczową dla domu małego dziecka w Polsce. Mam nadzieję, że jeżeli pierwszy kontakt byłby udany to może przerodzi się on w stałą pomoc. Muszę tylko znaleźć dom małego dziecka i zorientować się jakie są jego potrzeby. Pozdrawiam Gośka
Obserwuj wątek
    • Gość: Anula Re: domy małego dziecka IP: *.* 12.03.03, 17:53
      GosiuWiem, że jeden jest na Nowogrodzkiej (oddawałam tam ciuszki po moich dzieciach) a drugi, chyba, w Laskach prowadzony przez siostry.PozdrawiamAnia
    • Gość: Anula Re: domy małego dziecka IP: *.* 12.03.03, 17:58
      GosiuSprawdziłam w Panoramie Firm: Nowogrodzka 75. Powodzenia dla całej sprawy.Ania
    • Gość: siwaczka Re: domy małego dziecka IP: *.* 12.03.03, 22:34
      Znam bardzo potrzebujący pomocy Dom Małego Dziecka w Rafałówce w woj. łódzkim.Pozdrawiam ...
    • agao_z Re: domy małego dziecka 21.05.03, 13:25
      Ja osobiście znam Dom Małego Dziecka na Nowogrodzkiej. Jest duży i z racji
      tego, że znajduje się w centrum miasta i w stolicy ma dość dużą grupę
      sponsorów. Jeśli mogę coś doradzić, to sugerowałabym znalezienie jakiegoś
      bardzo potrzebującego Domu Dziecka na prowincji.
      Pozdrawiam

Oczywiście to wcale nie oznacza, że Nowogrodzka nie jest potrzebująca...
    • galliano Re: domy małego dziecka 22.05.03, 10:30
      Znam Dom Dziecka w KOzienicach. To dom dla dzieci 0-5 lat. Dyrektorka staje na
      glowie, zeby jej starczylo i na jedzenie i jakies atrakcje dla maluchow. Ciagle
      szuka osob chetnych do pomocy rzeczowej i finansowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka