jkl13 09.07.07, 09:26 Co u ciebie, wszystko ok.? Daj znać kobieto bo nie wiem, czy mam jeszcze trzymać za was kciuki, czy już mogę odrobinkę odpuścić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowinka Re: zajacowna!!!!!!!!! 10.07.07, 20:04 podnoszę.Mam nadzieje że wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
klusqa Re: zajacowna!!!!!!!!! 10.07.07, 22:13 Ja też jestem ciekawa wieści i myślę o Was. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: zajacowna!!!!!!!!! 11.07.07, 09:17 Coś mi się wydaje, że w tym przypadku brak wieści do dobre wieści!!! W końcu pojawienie się dziecka w domu to taki szok dla rodziców (nawet tych po ciąży), że nie ma czasu na foruma Odpowiedz Link Zgłoś
borowinka Re: zajacowna!!!!!!!!! 11.07.07, 09:46 a ja tak anie jestem tego pewna sorki za mój pesymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: zajacowna!!!!!!!!! 12.07.07, 21:28 przepraszam ze sie nie odzywalam ale nie mialam jak. Bylo tak: dziecko mielismy odebrac w piatek.. we czwartek po poludniu trafilo do szpitala w lublinie z zapaleniem oskrzeli. W sobote pojechalismy do niego.Byl smutny, rozzalony zaplakany.. lezał samiusienki na sali i plakal. W poniedzialek poszlismy do sadu lubelskiego o 8 rano i powiedzielismy ze nie wyjdziemy z tad dopuki nie wydadza decyzji o rodzinie zastepczej.O 12 h sad wydal decyzje o umieszczeniu dziecka w naszej rodzinie do czasu zakoczenia procesu prodzicow.Pojechalismy z decyzja do szpitala..Dziecko bylo juz prawie zdrowe, jedynie co sie przyplatalo to od smoczka , owrzodzenia w jamie ustnej.Wypisalismy malego na żadnie. O 14 wyjechalismy z lublina do krosna.Pierwsze 200 km dziecko bylo bardzo spokojne.. nic sie nie dzialo.Pozniej wymiotowac zaczal...o 21h bylismy w krosnie.Dzieco wymiotowalo cała droge.. co wypilo zwymiotowalo.Bylo jak ciasto...Wezwalam pogotowie.. o 24 h bylismy juz na odziale w szpitalu. Okazalo sie ze to roto wirus ze szpitala z lublinie.Na nastepny dzien juz nie wymiotowal.. ale zaczela sie biegunka woda!. dzis wyszlismy.. jest juz wszystko ok.. jedynie buzke musimy podleczyc...Pozatym mamy najukochansze dziecko na swiecie...16.07 konczy roczek!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamariusz7573 Re: zajacowna!!!!!!!!! 13.07.07, 00:39 Moja droga dobrze,że się odezwałaś-my tu zachodzimy w głowę co u ciebie i malenkiego szkrabeczka... Oj to przezyłaś-współczuję wam bardzo,emocje musiały być ogromne,ale wszystko skończyło się dobrze jak sobie radzisz w obowiązkach codziennych?Jak malutki się zaklimatyzował? Sciskam cię ciepło-trzymaj się,pierwsze dni to czasem zmaganie z samymym sobą. Ale dasz radę.! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
moniczynka1 Re: zajacowna!!!!!!!!! 13.07.07, 20:44 Gratulujemy!!!! Trzymajcie się zdrowo i cieplutko Szybkiego zaaklimatyzowania malutkiego z Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: zajacowna!!!!!!!!! 15.07.07, 21:55 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! A już się zaczynałam martwić, że coś poszło nie tak.... Sto lat, sto lat dla waszego synka!!!!!!!!!!!! Piękne będziecie mieli święto - jego urodziny będą zarazem dniem, w którym narodził się dla was. Odpowiedz Link Zgłoś