gloria-victis 14.09.09, 12:06 cytat: Teraz w KappAhl Fashion Sale! i obnizka nawet do 1/2 pelnej ceny na wybrane artykuly oraz 25% znizki na dowolny artykul w pelnej cenie do 21/9 za okazaniem SMSa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: sms z KappAhl 14.09.09, 12:16 Też dostałam sms-a i tak się zastanawiam jakie rzeczy przecenili o połowę? Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Poznań 14.09.09, 12:57 W Starym Browarze kiepsko z tą przeceną Fashion Sale. Dla dzieci do 86 rozmiaru jakieś komplety, nie wiem czy to pidżamki czy cienkie dresiki z Disneyem po 34,9zł. Dla dziewczynek jeszczer jakaś rózowa sukienka bodajże z Miki. DLa dzieci od 86 rozmiaru wzwyż widziałam tylko jakieś mało ciekawe bluzki z dł. rękawem, nie pamiętam ceny. Acha i te wszystkie rzeczy były przecenione do 50% a nie o 50%. Ogólnie u nas nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
jj555 Re: sms z KappAhl 14.09.09, 12:58 no też się zastanawiam, co to jest to pół ceny bo czekam z niecirpliwością na 50% od już obniżonej... Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: sms z KappAhl 14.09.09, 13:08 a ja nie dostałam smsa, ale to nic bo się na razie do sklepu nie wybieram - byłam wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: sms z KappAhl 14.09.09, 17:20 W owej promocji Fashion Sale dla dzieci były rzeczy typowo letnie, natomiast dla kobiet są rzeczy z wczesnojesiennej kolekcji - kilka tunik, jeansy z cekinami, jakieś swetry, dodatki biżuteryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: sms z KappAhl 14.09.09, 17:43 Kupiłam dla siebie dwie sukienki, materiał jak wiskoza,cimniejszy, rekaw 3/4 - beda dobre na wierzch na bluzke, albo pod sweter za niecałe 100 i 75 zł. Dożo trójpaków skarpetek od 9 zł, bokserki chłopięce - te w psychodelicznych wzorach tez 9. Dla córeczki kupilam rajstopy z kucykami o 25 % taniej, z SMSem. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: sms z KappAhl 14.09.09, 21:31 W Krakowie bardzo mało fajnych rzeczy, nie było w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 prosba 14.09.09, 22:58 a czy ktos moglby mi przeslac tego sms-a? dzis dostalam, ale jak chce odczytac, to mam info... "nieobslugiwana wiadomosc" pierwszy raz cos takiego mi sie zdarza. Dostalam wprawdzie jeszcze jakies kupony rabatowe, ale jak na zlosc dwa na artykuly meskie i jeden na damski, a na dzieciowe nic (a ja tam glownie synka obkupuje) Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: prosba 14.09.09, 23:03 Przeslij numer komórki na priv gazeta to przesle Ci Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko a w Szczecinie? 14.09.09, 23:06 Jest cos na 104 dla dziewczynek w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś