asiula1306 23.09.09, 20:03 Czy ktoraś z was miała już wcześniej , a może kupiłyście jak były teraz w biedronce, widziałam że u nas jest jeszcze parę sztuk, nie są drogie, warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggaemama Re: kurtki z biedronki??!! 23.09.09, 20:43 kupiłam córci w zeszłym roku ,sprawowała się bez zarzutu - więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: kurtki z biedronki??!! 23.09.09, 21:00 Ja kupiłam w zeszłym roku córce kurtkę za pupę. W tym roku jak się pojawiły kupiłam brązową rozmiar większą . Są dokładnie z tej samej firmy i ten sam fason co rok temu. Po pranu nic się nie dzieje łatwe do zapinania. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: kurtki z biedronki??!! 23.09.09, 21:10 kupiłam dla chłopca---dla dziewczynek troche tak jakby gorsze jakosciowo były i bardzo mało ich było i po południu juz nie było (kolezanka szukałą w 3 biedronklach i nigdzie juz nie ma.Jedyne co to chyba bedzie sie w niej pocił--sztuczny ten polar w srodku.Ja mam dwie kurtki z biedronka dla siebie wszystko spoko---prócz tego ze sie ''one poca'' Odpowiedz Link Zgłoś
mam.dwa.skarby Re: kurtki z biedronki??!! 24.09.09, 19:19 Myślę, że będziesz zadowolona. Ja miałam - super. Odpowiedz Link Zgłoś
agik82 Re: kurtki z biedronki??!! 24.09.09, 19:30 koleżanka kupowała w zeszłym roku dla córki i była bardzo zadowolona, ja się skusiłam i zobaczymy, ale wygląda przyzwoicie, mąż też sobie kupił zresztą sama mam kilka ciuchów z biedronki, zwłaszcza polary i są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: kurtki z biedronki??!! 24.09.09, 19:40 jak wyglądaja te kurtki? na stronie nie mogę ich znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: kurtki z biedronki??!! 24.09.09, 23:13 na stronie już ich nie ma bo były tydzień temu, w niektorych sklepach pewnie jeszcze się jakieś znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
kora-liczek Re: kurtki z biedronki??!! 29.09.09, 19:42 A ile kosztują i czy są na rozmiar 86? Odpowiedz Link Zgłoś