drzejms-buond Re: Chamlety 2010 01.12.10, 17:23 przeoczyłem? kakże tak?... Artlety 2009/ 2010 9eyes.tumblr.com/ długo się moze ładowac bo duzo tam zdjeć ale warto! mój miszczu! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chamlety 2010 02.12.10, 10:23 to strona takiego pana co to jeździ po świecie samochodem z dziewięcioma aparatami na dachu auta i robi zdjecia dla góglóf. Dzieki temu mozemy sobie spacerować po Nowym Jorku albo i Barcelonie . Góglwju, to ten pomarańczowy chłopek na suwaku gólgmap. przeciągasz szanownego na mapę i już spacerujesz. ( jeszcze nie wszędzie) UWIELBIAM! Fajnie się chodzi po Amsterdamie, Boca Raton i koło Central Parku No i te zdjęcia, to są ujęcia z jego pracy, które on NIECHCĄCO uchwycił Zdziwiłem się gdy zobaczyłem jego prace w Muzeum, formatu 5metrów na 2- robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Dzięki! Dzięki! Dzięki! 02.12.10, 14:39 To jest genialne. Mój fotograficzny ideał ostatnio, to robot, taki, jaki wysyłają na Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Chamlety 2010 02.12.10, 14:28 E, Napieralski wygenerował już kiedyś jeszcze ciekawszą myśl, która szła tak: "PiS został znienawidzony przez część społeczeństwa za szerzenie nienawiści". A dziś w radio powtarzali odcinek "Fachowców", w którym padło słowo neonlogizm. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chamlety 2010 02.12.10, 16:19 to ja może przypomnę dla porządku... drzejms.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?252319 ;] na dole strony Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Chamlety 2010 02.12.10, 16:56 Mniemam, że ta francuska i angielska odzież z historią pochodzi z czasów wojny stuletniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Chamlety 2010 02.12.10, 16:59 W toalecie toruńskiego centrum sztuki nowoczesnej obok pisuarów wywieszono sentencje dwudziestowiecznych artystów celem kontemplowania w chwilach największego skupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Dla pana, panie Ab_extra 02.12.10, 18:57 Na pana Ulubiony Temat. Pewnie pan zna, ale akurat znalazlem to wrzuce: Edek: Postęp, proszę pana. Artur: Jak to należy rozumieć? Edek: No, w ogóle postęp... Artur: Ale jaki postęp? Edek: Postępowy. Do przodu. Artur: Znaczy się... naprzód? Edek: Tak jest. Przodem do przodu. Artur: A tył? Edek: Tył też do przodu. Artur: Ale wtedy przód będzie z tyłu? Edek: Zależy, jak popatrzeć. Jak od tyłu do przodu, to wtedy przód będzie z przodu, choć do tyłu. Artur: To jakieś mętne. Edek: Ale postępowe, proszę pana. Odpowiedz Link Zgłoś