ibor20 28.09.09, 18:16 Czy kupował ktoś nowość firmy Gerber - parówki w słoiku? Pytam, bo zakupiłam dwa słoiczki i w każdym z nich pływa coś białego. Zastanawiam się czy jest to ścięte białko, przyprawa czy może jendak coś z nimi nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Parówki Gerbera 28.09.09, 20:11 obstawiłabym tłuszcz. Na słoikach czasem są opisy np. rozwarstwienie jest naturalne i nie wpływa na jakość, poszukaj czegoś podobnego na etykiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pati1707 Re: Parówki Gerbera 30.09.09, 08:31 Kupiłam te parówki dla synka 2,5 roku i dostał je nasz huskynie dlatego,że coś z nimi nie tak tylko,że mały nie chciał ich nawet spróbować.Wydaje mi się,że przyzwyczaił się już do winerek i te mu nie podeszły Odpowiedz Link Zgłoś
marjari Re: Parówki Gerbera 30.09.09, 14:42 mojemu smykowi też nie smakują. Faktycznie nie są dobre w smaku. Kupiłam od razu trzy słoiki i wszystkie parówki zjadł nasz pies. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusia Re: Parówki Gerbera 30.09.09, 14:46 Przynajmniej pies miał ucztę jak się patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Parówki Gerbera 30.09.09, 15:04 Ja nie mam psa, więc parówki wylądowały w koszu. Większego świństwa dawno nie miałam w domu Synek też tak uważa, bo choć niemal wszystkożerny, to parówkami pluł na kilometr... Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Parówki Gerbera 30.09.09, 15:13 Na szczęście tylko jedne kupiłam - również wylądowały w koszu. Odpowiedz Link Zgłoś