emma_me 29.09.09, 12:49 czy ktoś oglądał najnowsza kolekcję na żywo, ja widziałam w katalogu i fajnie sie to wszystko prezentuję ale nie wiem jak jakościowo i czy faktycznie te kolory sa takie jak w katalogu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milen7 Re: czapki wójcika 29.09.09, 13:54 kupiłam córce komplet z melodii i szalonego pinwinka są śliczne a synkowi ulica nr 40 tez fajny komplet. dla dziewczynki widziałam tez komplet mój błyszczący skarb i małą królową - tez polecam. ostatnio na allegro pojawilo się kilka nowych kompletów z najnowszej kolekcji w atrakcyjnych cenach, ale głównie dla dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
i-feel-you KUPIĘ Mój błyszczący Skarb (czapka + szalik) :) 15.10.09, 20:31 Witam... Bardzo chętnie KUPIĘ komplet zimowy (czapka + szalik) firmy Wójcik z serii "Mój błyszczący Skarb"... Może ktoś chce odsprzedać? Pasuje mi rozmiar 74, 80 lub 86 Bardzo mi zależy, więc proszę każdą cenną informację zostawić TU lub na e-mail: i-feel-you@tlen.pl BARDZO DZIĘKUJĘ i pozdrawiam! Czekam na wieści... Odpowiedz Link Zgłoś