ania_kryszcz 01.10.09, 12:20 Dziewczyny dojżalam na allegro czapke dla mojej 3 latki ale chcialbym wiedziec co o niej sadzicie,a moze ktoras widziala na zywo cos takiego albo miała i moze cos powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_kryszcz Re: Czapka 01.10.09, 12:20 allegro.pl/item747273080_zimowa_czapka_uszatka_2_4_lata_hit_sezonu_48_52.html Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Czapka 01.10.09, 13:13 Szalenie modna czapa w tym sezonie (np. na stronie GAP takie bardzo podobne: www.gap.com/browse/product.do?cid=50292&vid=1&pid=683457, ale chyba dobra na Syberię. No i niepraktyczna bo ogranicza pole widzenia, a z takich niemarkowych kudłaczy strasznie wyłazi tez zwykle włosie, ja osobiście nie lubię włosów w buzi dziecka ani swojej Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Czapka 01.10.09, 13:39 Link do czapki GAP działa bez przecinka na końcu, sorki Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Czapka 01.10.09, 13:29 kwestia gustu, mi się nie podoba, ja bym takiej córce nie kupiła dla mnie maksimum misiowatosci na głowie, jakie mogę zniesc to ten komplet: www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X44&p=2640&s=6&n=Childrenswear Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kryszcz Re: Czapka 01.10.09, 13:31 Hmmm no własnie dlatego pytałam bo jedyne co mi jakos nie odpowiada to że task bardzo zaslania mocno twarz a jesli chodzi o to że gruba to zależy już od czesci Polski u nas blisko Suwałk taka czapka czestos ie przydaje bo ciensza córka ma z tamtego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Czapka 01.10.09, 23:14 Ciepła to może i jest ale te fruwaj ące włosie wokół buźki doprowadziłoby mnie di szału, więc dziecku bym nie kupiła. Jest masę czapek, grubych które świetnie kryją uszy czoło itp Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Czapka 01.10.09, 23:29 Ja też nie zdecydowałabym się na zakup takiej czapki, poza tym po pierwszych opadach śniegu pewnie będzie cała zmechacona i ciekawe czy to włosie nie wypada __________________________________ nasz CUD Mateuszek urodzony 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Czapka 02.10.09, 14:12 dla swojej corki tez nie kupilabym tej czapy, istna czapa nie czapka MOje dzieci sa bardzo kaprysne jezeli chodzi o czapki, ostaniego sezonu synkowi kupilam czapke na baranku, za swiata nie zalozyl, twierdzil ze nic w niej nie slyszy. Corka to juz wogole zrywa wszystko z glowy, wczoraj mierzylam jej uroczy czerwony kapleusik w sklepie , zaraz wyladowal na podlodze Odpowiedz Link Zgłoś