Dodaj do ulubionych

Prezent dla dwulatka

01.10.09, 20:38
Proszę pomóżcie, co mozna kupić chłopcu na drugie urodzinki?
Obserwuj wątek
    • agar2208 Re: Prezent dla dwulatka 01.10.09, 20:57
      Ja w zeszłym roku, jak moja siostrzenica kończyła 2 latka kupiłam jej piaskolinę.
      Super sie tym do teraz bawi. Myslę, że chłopiec tez by sie tym bawił.
      • slonko1335 Re: Prezent dla dwulatka 01.10.09, 21:11
        Ciastolina, duplo, książeczka z naklejkami.
    • intuicja77 Re: Prezent dla dwulatka 01.10.09, 21:16
      samochody smile
    • semi-dolce Re: Prezent dla dwulatka 01.10.09, 21:22
      Duplo. Rower biegowy.
      • gdzie-idziesz Re: Prezent dla dwulatka 02.10.09, 09:32
        laufrad to super sprawa
    • elka791 Re: Prezent dla dwulatka 02.10.09, 21:32
      www.allegro.pl/item749014159_puzzle_dla_malucha_6_wzor_zwierzeta_pojazdy_itp.html
      mamy pojazdy i zwierzęta, polecam
    • epreis to co lubi 03.10.09, 00:50
      każdy dwulatek, bez względu na to czy to chłopczyk czy dziewczynka ma już jakieś zainteresowania..

mój synek w wieku 2 lat nie bawił sie samochodami ani innymi typowymi zabawkami dla dzieci w tym wieku, najlepszym prezentem byłakolorowa książka z obrazkami zwierząt- najlepiej encyklopedia żeby obrazki/zdjęcia pokazywały realny wygląd lub dinozaurów. i jakieś figurki zwierząt/dinozaurów

2letni synek znajomych jest za to maniakiem- straż pożarna, samochody z budowy-kopary i inne takie, no i vbajki "cars" i wszystkiego co z tym związane

2letnia cóka bratowej kocha żaby, prosiaczka i....samochody

moja..prawie 2letnia córeczka najczęścliwsza byłaby gdyby dostała wózek dla lalek, łóżeczko dla lalek, nocnik dla lalek smile lub nową parę butów (albo i dwie ;D)

córka kuzynki wtym wieku kochała lalki barbie (z bajek o wróżkach) i ozdoby do wlosów, książeczki.

córka drugiwej kuzynki - plastelinę, kredki, wycinanki itp "eczne robótki"

każdy lubi co innego. co byś pomyślała gdyby ktoś idąc do ciebie na imieniny wpisał na forum "co kupić x-letniej(tutaj twój wiek) kobiecie?"
    • 4zaj Re: Prezent dla dwulatka 03.10.09, 16:04
      Ja kupiłam synkowi zestaw do majsterkowania, aktualny już ponad pół
      roku, codziennie.
    • koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla dwulatka 03.10.09, 16:36
      Ostatnio byłam na drugich urodzinach siostrzenicy męża i powiem Ci co ona dostała:

Łoś do bujania z Ikei (od nas - na specjalne życzenie)
      Książeczki
      Klocki drewniane kolorowe Eichhorn
      Lalkę szmacianą i chyba jeszcze jakąś drugą zwykłą lalkę
      Znikopis
      Małą plasikową świnkę Peppę z Georgem i grillem
      Pociag firmy Wader z ludzikiem i klockami.
      No i to chyba wszystko.
      Podczas naszego pobytu wszystkim się bawiła oprócz lalek. Chyba jednak najlepsza
      zabawa była pociągiem Wadera. Wkładała do wagonów klocki i przewoziła je.

Tak od siebie to polecam zabawki z serii Little People. Moja córka szaleje na
      ich punkcie, a pierwszą zabawkę z tej serii dostała właśnie jak miała dwa lata.
      Mojemu 8-miesięczniakowi tak samo się te zabawki bardzo podobają. Polecam też
      odkrywczy domek Kiddieland. Moja córka dostała go chyba na drugie urodziny (albo
      na gwiazdkę miesiąc przed urodzinami) i do tej pory się nim bawi, a ma prawie 4
      lata. Jej brat też uwielbia tą zabawkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka