oluska167 01.10.09, 20:38 Proszę pomóżcie, co mozna kupić chłopcu na drugie urodzinki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agar2208 Re: Prezent dla dwulatka 01.10.09, 20:57 Ja w zeszłym roku, jak moja siostrzenica kończyła 2 latka kupiłam jej piaskolinę. Super sie tym do teraz bawi. Myslę, że chłopiec tez by sie tym bawił. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Prezent dla dwulatka 01.10.09, 21:11 Ciastolina, duplo, książeczka z naklejkami. Odpowiedz Link Zgłoś
elka791 Re: Prezent dla dwulatka 02.10.09, 21:32 www.allegro.pl/item749014159_puzzle_dla_malucha_6_wzor_zwierzeta_pojazdy_itp.html mamy pojazdy i zwierzęta, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
epreis to co lubi 03.10.09, 00:50 każdy dwulatek, bez względu na to czy to chłopczyk czy dziewczynka ma już jakieś zainteresowania.. mój synek w wieku 2 lat nie bawił sie samochodami ani innymi typowymi zabawkami dla dzieci w tym wieku, najlepszym prezentem byłakolorowa książka z obrazkami zwierząt- najlepiej encyklopedia żeby obrazki/zdjęcia pokazywały realny wygląd lub dinozaurów. i jakieś figurki zwierząt/dinozaurów 2letni synek znajomych jest za to maniakiem- straż pożarna, samochody z budowy-kopary i inne takie, no i vbajki "cars" i wszystkiego co z tym związane 2letnia cóka bratowej kocha żaby, prosiaczka i....samochody moja..prawie 2letnia córeczka najczęścliwsza byłaby gdyby dostała wózek dla lalek, łóżeczko dla lalek, nocnik dla lalek lub nową parę butów (albo i dwie ;D) córka kuzynki wtym wieku kochała lalki barbie (z bajek o wróżkach) i ozdoby do wlosów, książeczki. córka drugiwej kuzynki - plastelinę, kredki, wycinanki itp "eczne robótki" każdy lubi co innego. co byś pomyślała gdyby ktoś idąc do ciebie na imieniny wpisał na forum "co kupić x-letniej(tutaj twój wiek) kobiecie?" Odpowiedz Link Zgłoś
4zaj Re: Prezent dla dwulatka 03.10.09, 16:04 Ja kupiłam synkowi zestaw do majsterkowania, aktualny już ponad pół roku, codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla dwulatka 03.10.09, 16:36 Ostatnio byłam na drugich urodzinach siostrzenicy męża i powiem Ci co ona dostała: Łoś do bujania z Ikei (od nas - na specjalne życzenie) Książeczki Klocki drewniane kolorowe Eichhorn Lalkę szmacianą i chyba jeszcze jakąś drugą zwykłą lalkę Znikopis Małą plasikową świnkę Peppę z Georgem i grillem Pociag firmy Wader z ludzikiem i klockami. No i to chyba wszystko. Podczas naszego pobytu wszystkim się bawiła oprócz lalek. Chyba jednak najlepsza zabawa była pociągiem Wadera. Wkładała do wagonów klocki i przewoziła je. Tak od siebie to polecam zabawki z serii Little People. Moja córka szaleje na ich punkcie, a pierwszą zabawkę z tej serii dostała właśnie jak miała dwa lata. Mojemu 8-miesięczniakowi tak samo się te zabawki bardzo podobają. Polecam też odkrywczy domek Kiddieland. Moja córka dostała go chyba na drugie urodziny (albo na gwiazdkę miesiąc przed urodzinami) i do tej pory się nim bawi, a ma prawie 4 lata. Jej brat też uwielbia tą zabawkę. Odpowiedz Link Zgłoś