beatrix_75 08.10.09, 15:22 www.swiat-zabawek.pl/index.php?p7537,fisher-price-edukacyjna-mata-do-tanczenia-r8 pytanie , czy któras z Was ma to cudo ? czy warto wydac tyle kasy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozanja Smart Fit Park 08.10.09, 17:14 Tak sie to-to nazywa. Amerykanie maja juz pewne doswiadczenia - raczej pozytywne z pewnymi "ale": www.amazon.com/Fisher-Price-P4494-Fisher-Price-Smart/product-reviews/B001W1UEK2/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1 www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3505886&siteID=GhMPo3mfXjE-32cpPhv8yryz7WcIDzQVcg#showReviews reviews.walmart.com/1336/11090814/reviews.htm Wydawalo mi sie, ze to takie Wii dla dzieci Ale nie kupilam, bo Wii Mala czasem niezle frustruje,a tu wyglada na to, ze czasem obsluga tez moze dziecku sprawiac trudnosc (bardzo pomocna jest opinia z amazona). Zastanawiam sie tez jaka jest dlugosc kabla, czyli odleglosc tv-mata - nie chcialabym, zeby Mala siedziala na ekranie... Ja jeszcze poczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_75 Re: Smart Fit Park 08.10.09, 17:33 no tez myslałam o tym kabelku , na zdjeciach wydaje sie dosyc krótki niestety .... moj ma 5 lat i na początku na pewno trzeba by z nim te gry "przerobic" Tez poczekam jak na moją kieszen to dużo pieniędzy i musze miec 100 % pewnosc do zakupu . PS .dziękuje za linki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś