czarna_maruda Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 12.10.09, 18:32 We Wrocławiu otwarcie dopiero 22 października Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 12.10.09, 20:42 To wiem, bo ja właśnie z Wrocławia, ale gdzieś już w Polsce otwarli, myślałam, że ktoś może był. Bo nie wiem, czy to w ogóle mój zasięg portfelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 12.10.09, 20:44 17 września otworzyli w Czeladzi - licho wie, gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
papapulka Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 12.10.09, 21:09 TKMaxx jest obok Katowic .Sklep jest duży, rzeczy raczej w pojedynczych egzemplarzach. Ceny bardzo przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 12.10.09, 21:44 A możesz podać jakiś przykład - na przykład widełki cenowe dżinsów albo T-shirtów? Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 12.10.09, 21:50 Tu masz trochę opinii na temat sklepu w Czeladzi forum.gazeta.pl/forum/w,264,99807471,99807471,Sklep_tkmaxx_w_Czeladzi_.html Mnie ten sklep wcale a wcale nie zachwycił, czułam się gorzej niż w lumpeksie, niby mnóstwo rzeczy a nie byłam w stanie nic wybrać. W ubraniach dziecięcych dla starszych dzieci wybór żaden, po pół wieszaka w jednym rozmiarze. Ceny moim zdaniem wysokie, przynajmniej te na które zwróciłam uwagę. Byłam tam chyba następnego dnia po otwarciu, nie wiem jak wygląda teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
papapulka Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 13.10.09, 18:01 ubranka dla dzieci w cenach dość wysokich jeśli porównasz z 5-10-15 czy reserved, ale biorąc pod uwagę że to firmy takie jak carter's, vitamins,pumpkin patch to o wiele taniej niz na allegro.Buty superfit z goretex dla dzieci 89-109 zł. Kupiłam sobie spodnie i kurtke na deskę Roxy Kurtka ok 260 (na allegro ceny od 400-600) i spodnie za ok 200 (na allegro ok 350). Kupiłam też maskotkę nici za 25 zł( w sklepie ponad 100).Mnie osobiście bardzo przypadł do gustu ten sklep, ale raczej nie nastawiaj sie że kupisz cos za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 13.10.09, 21:46 papapulka napisała: > ubranka dla dzieci w cenach dość wysokich jeśli porównasz z 5-10-15 czy > reserved, ale biorąc pod uwagę że to firmy takie jak carter's, vitamins,pumpkin > patch to o wiele taniej niz na allegro. Co z tego, ze te ubrania mają firmową metkę skoro są brzydkie? Może na malutkie dzieci faktycznie było coś fajnego, ja potrzebuję większe rozmiary i naprawdę nie było w czym wybrać. Porównuję raczej do Coccodrillo, Wójcika czy H&M,w 5-10-15 czy reserved nie kupuję prawie wcale. Buty superfit z goretex dla dzieci 89-10 > 9 zł. A wiesz może w jakich rozmiarach były te buty? Odpowiedz Link Zgłoś
papapulka Re: Czy ktoś był w polskim TK Maxxie - jakie ceny 13.10.09, 22:39 Mnie się spodobało kilka rzeczy na dziale dziecięcym, nawet bardzo. Buty były w różnych rozmiarach więcej dla dziewczynek, ale jak byłam dwa dni temu po buty dla syna to została tylko jedna para 35 Zdecydowanie więcej było butów do 30 Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec tk maxx Bielsko-Biała... 17.10.09, 21:41 Byłam na otwarciu TK Maxx w Bielku Białej (15.10) i udalo mi sie kupic śpiworek do spania firmy Grobag za 55zl i to w rozmiarze 18- 36miesiecy, 2,5tog! Bardzo sie ciesze bo dzien wczesniej szukalam na stronach angielskich takiego i mialam zamiar prosic kolezanke aby mi tam kupila i wyslala do Polski. Jednak nie udaloby sie za taka cene! Uwage moja przykuly buciki dzieciece np kozaczki z goretexem Superfit za 79zl! Gdyby nie fakt ze kupilam juz ecco to kto wie, moze bym sie skusila. Jesli chodzi o ubranka dzieciece to sa ladne sweterki i komplety bluzeczki ze spodniczkami w cenie okolo 50zl, jeansy te ktore mi sie spodobaly kosztowaly 69 Poza tym spory wybor odziezy narciarskiej dla dzieci i doroslych. Fajne rzeczy do domu. Ogolnie wrazenia pozytywne choc rzeczywiscie mialam wrazenie ze jestem w lumpexie ze wzgledu na pojedyncze sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: tk maxx Bielsko-Biała... 18.10.09, 16:42 i ja byłam... w Czeladzi towaru sporo, hala duża. Moje wrażenia: - buty fasonem takie se. - w torebkach wybór średniawy, wręcz kiepsko - dział sportowo/narciarski- sporo Tresspassa po ok. 290zł, trochę Burtona i Roxy'ego - kolekcje ofkors starawe, ale trafic można na fajną kurtkę. - sporo bielizny, piżam - ładniutkie, drogie - art domowe - dużo innych i niebanalnych rzeczy - reszta odzieży - sporo tego, nie angażowałam się w wieszaki - dział dziecięcy - zabawki drogie i nie warte zakupu, ciuszki - sporo fajnych, innych i nieoklepanych jak z sieciówek dostępnych w PL. Ceny raczej wyższe. Dla niemowląt również można coś ładnego kupic. Generalnie - najatrakcyjniej wypadł dział narciarski, ale też w nim sporo czasu spędziałam. Ceny ogólnie spore, wieszaki faktycznie poprzez galimatias ogląda się średnio wygodnie. Zapewne można wyszukac coś niebanalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 TK maxx Wrocław 23.10.09, 17:54 Ktos byl? Warto sie wybrac? Wiecej ludzi czy towaru? Duzo rzeczy dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: TK maxx Wrocław 23.10.09, 22:28 Byłam dzisiaj. Towaru więcej niż ludzi, ceny bardzo różne. W damskich zbytnio nie pogrzebałam, ale w oczy rzuciły mi się dwa działy warte odwiedzenia - damskie torebki, niespecjalnie tanie (od 90 zł wzwyż, najwięcej w okolicach 120-170), ale w pełnej jesiennej gamie kolorów - dawno nie widziałam tylu ładnych torebek w jednym miejscu. I drugi dział - dziecięcy - raczej nie opłaca się tam kupować bluzek (35-50 zł) czy pajacyków dla niemowląt (widziałam zwykły bawełniany za 75 zł), ale swetry są w cenach zbliżonych do H&M, na pewno tańsze od Zary. Były w cenach od 45 do 75, najwięcej między 50 a 65 zł, a naprawdę przepiękne - haftowane albo w norweskie wzory, jeden nawet na podszewce, część tunikowata. Najwięcej w rozmiarach przedszkolnych. Dosyć tanie dżinsy dziecięce (znowu cenowe okolice H&M - ja widziałam takie za niespełna 50 zł) i zaskakująco tanie kurtki i płaszczyki dziecięce (od 60 zł - czyli ceny jak w Tesco). Czerwone wełniane płaszczyki, takie klasyczne, były po 100 zł (trzy sztuki wisiały na ścianie). Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: TK maxx Poznań 14.01.10, 14:34 Aktualnie sezon wyprzedaży, czyli jeszcze niższe ceny Dużo przecen na dziale dziecięcym, ale mimo to ceny nienajniższe. Bluzki z długim rękawem widziałam od 25zł, dżinsy od 35zł. Być może można wyszukać coś taniej, ale potrzeba na to nieco więcej czasu, bo jak dla mnie panuje tam zbyt duży bałagan.. Jest też trochę przecenionych zabawek, z ciekawszych duży samochód poczta z Little People za 50zł, tyle, że w wersji niemieckiej, tzn. on po niemiecku mówi alfabet czy coś. Część butów dla dzieci jest przecenionych, co prawda pojedyncze pary, ale ceny fajne. Widziałam całe skórzane dla chłopca na wiosnę za coś ok. 50zł! Generalnie w Poznaniu ten sklep jest bardzo duży (piętrowy) i trzebaby naprawdę sporo czasu poświęcić, żeby wszystko przejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: TK maxx Poznań 14.01.10, 15:25 Ja to uwielbiam w tym sklepie rzeczy do domu i świece zapachowe, niebanalne ramki do zdjęć i rożne takie...ale to w Berlinie Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: TK maxx wroclaw 14.01.10, 15:38 Ten sklep to moje finansowe "przeklenstwo" . Kupilam tam swietna skorzana torbe dla meza, sporo ciuszkow dla synkow, reweleacyje buty (ostatnio nawet dla siebie), sporo bielizny (ale tylko majtki, bo staniki maja koszmarna, czyt. tradycyjna rozmiarowke, choc moze bedzie lepiej bo ponoc pojawia sie juz Panache i Fauve...), spodnie dresowe, etc, etc. Swiece tez kupuje i dobrej jakosci foremki do ciast. Jestem tam chyba srednio raz w tygodniu i nigdy nie wychodze z pustymi rekami. Czaje sie jeszcze na pizamy, choc zdecydowanie bardziej potrzebuje rozpinanych koszul. Ale np. prosta pizamka od Donny Karan jest absolutnie fantastyczna, wiec chyba w koncu bedzie moja a - widzialam ostatnio genialny kombinezon narciarski dla malego chlopca (na 92 chyba i 104) shredz za 120 zl! (na allegro taki sam zostal sprzedany za 350, a cena wyjsciowa to cos kolo 500) Odpowiedz Link Zgłoś