maja11-25 13.10.09, 11:58 uzywalyscie tych pieluch co o nich myslicie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma2ma Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 12:52 uzywam ich juz od narodzin chlopcow. Uwazam, ze sa bdb. Nie sa az takie sztywne, jak np. Huggies, maja rozciagane boczki, super trzymaja, nieprzelatuje z nich nic...a cena ok. czsami nawet trafi sie lepsza, gdy jest promocja. na samym poczatku uzywalam pampersy oryginale( ale cena mnie powala, nawet na promocjach, bo przy bliznakach paka pieluch jest na tydzien, moze poltora) , potem zadko huggiesow i przy nich mialam wrazenie, ze szybko sa pelne i trzeba wymienic, a przy dadach tak nie jest. ja je sobie bardzo chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 13:02 moja starsza miała delikatny tyłek i te pieluchy ją odparzały. Młodsza ma pancerny i może mieć każde bez uszczerbku dla zdrowia, a więc wszystko zależy od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 13:07 U nas to samo. Nie polecam. odparzały + sztywne + tyłek stale mokry. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 14:10 używałam ich do synka i teraz do corki i są super, wcześniej kosztowały 29,99, w tej chwili 26,99, fajne są też chusteczki dada po 3,99 Odpowiedz Link Zgłoś
agulag76 Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 13:32 Jak dla nas ok - np. po belli miała mega odparzenia, a po dada wszystko ok ! No i w miarę tanie bo wychodzi ok. 35-40 gr za sztukę a za huggiesy czy pampersy 50-60 gr za sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
chopinka super są tesco fioletowe po 32,99 13.10.09, 13:40 Moja córka niestety ma uczulenie na pampki, więc poszukiwałam czegoś innego i tak trafiłam ne te tescowe. Są rewelacyjne nie uczulają mojego dziecka i są dużo chłonniejsze niz oryginalne pampersy. Jedynym minusem jest to, że nie są tak miękkie jak pampki, ale nie robi się zbity glut, jak pielucha jest zasikana. Naprawdę z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mam.dwa.skarby Re: super są tesco fioletowe po 32,99 13.10.09, 13:51 Ja te biedronkowe z czystym sumieniem mogę polecić. Jak pielucha jest pełna to nie wisi tak jak Pamp. Zresztą te tescowe też fajne. Jestem też zadowolona z Huggies pieluchomajtki (ale te kupuję tylko z promocji, bo cena ich jest dość wysoka) Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 13:52 moj synek ich używał, moje odczucia, to dość sztywne, chyba najsztywniejsze od dostępnych na rynku, mega chłonne,rozciągliwe rzepy dopasowujące, bardziej poleciłabym jak juz te z Lidla Toujursy czy jakos tak, a Dada to polecam chusteczki, super nawilżone i tanie, tylko radzę powąchać, bo nie każdemu odpowiada nuta zapachowa tych perfumowanych, lub dla bezpieczeństwa wybrać sensitiv, za tę cenę można buźkę i rączki non stop maluchowi wycierać, no pupkę też oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 14:39 jak moje dziecko było mniejsze to nawet nie były najgorsze - może trochę za sztywne w porównaniu z Huggisami SF czy Pampkami. Powyżej roku założone na noc były regularnie przesikane. Z fajnych pieluch sprawdziły się jeszcze fioletowe Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
milen7 Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 14:48 ja też bardziej polecam te z Lidla... te z Biedronki jak dla nas były za sztywne. Odpowiedz Link Zgłoś
monikawbj Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 14:49 Dada używałam na początku 1,2 rozmiary, były też tescowe troszkę dłużej, ale nie bardzo służyły córce - pupa była czerwona. Na noc z reguły zakładałam pampersy. Teraz już nie mam problemu córa ma 2 lata i 3 miesiące i od kiedy pokazały się pieluchomajtki pampersa z Pony to je używamy - teraz mogę sobie pozwolić bo używamy dwóch pieluch dziennie - tylko do spania Odpowiedz Link Zgłoś
chopinka Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 14:53 a te zlidla niestety dla mnie porażka robi się skorupa jak dziecko raz siknie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: pieluszki dada z biedronki 13.10.09, 19:18 te z lidla najlepsze-nie przeciekają,z biedronki też b. dobre Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: pieluszki dada z biedronki 14.10.09, 13:12 Nie jestem wierna żadnej firmie i moje dzieci testowały naprawdę bardzo dużą ilość pieluszek przeróżnych firm. Na żadne uczuleń nigdy nie miały. Dada są okej. Jak dla mnie trochę za sztywne, ale ogólnie są w porządku. Dla mnie wszystkie pieluszki, które nie są ceratkowe są w porządku, w każdym razie nigdy z żadnymi nie miałam problemów. Dada akurat nie są moimi ulubionymi pieluchami, ale czasem je kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: pieluszki dada z biedronki 16.10.09, 12:59 dziewczyny czy te pieluszki dada sa w duzych opakowaniach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: pieluszki dada z biedronki 16.10.09, 13:53 maja, pieluszki dada są w dużych opakowaniach (ok 40-50 szt.) , nie mozna przetestować na mniejszej ilości Odpowiedz Link Zgłoś
agulag76 Re: pieluszki dada z biedronki 16.10.09, 14:05 opakowania 1 - 76 szt., 2 - 64 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: pieluszki dada z biedronki 19.10.09, 11:12 dziewczyny kupilam te pieluszki tesco fioletowe ale byly takie jeszcze z mama i z dzieckiem na rysunku ciekawe czy sa dobre Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: pieluszki dada z biedronki 19.10.09, 18:09 z ekonomicznych najbardziej lubimy rossmanna i tesco fioletowe. dada jest b. gruba. Odpowiedz Link Zgłoś