Dodaj do ulubionych

Animator na urodziny - Warszawa

19.10.09, 16:25
czy macie namiary na sprawdzonego animatora na urodziny? A moze
jakas fajna salka - nieduza, z mozliwoscia takiej animacji? Mieszkam
na Tarchominie, chciałam Córce zrobić w salce niedaleko nas, ale
terminy sa wykupione na 1.5 miesiaca do przodu sad no i zaczelam sie
zastanawiac, czy nie zaprosic kogos takiego do domu - zorganizowal
by dzieciom zabawy, malowanie buziek, etc?
zupelnie nie wiem, gdzie moge kogos takiego szukac
z gory dzieki za pomoc!!
Obserwuj wątek
    • mamawaw Re: Animator na urodziny - Warszawa 19.10.09, 17:16
      moze zadzwoń do Malinowa na Kondratowicza(wiem ze urodziny tam wyprawiają)co do
      wynajęcia animatora to może jest taka możliwość.
      • loretta_pl Re: Animator na urodziny - Warszawa 15.04.13, 15:52
        zależy dla jakiego dziecka- wiek....
        jeśli starsze -od 6/7 lat powiedzmy to polecam kameleon na laurowej
        jeśli młodsze....to wszelkiego rodzaju tzw" kulki", na odkrytej(nie znam), mehoffera (znam-ok)....klub misia bio na światowida(znam -ok)......jest tego sporo
        chyba że absolutnie wszystkie zajęte.....
        • krowkamumu Re: Animator na urodziny - Warszawa 15.04.13, 17:43
          moje dzieci będą miały za dwa tygodnie urodziny w kameleonie na modlińskiej, jak byliśmy obejrzeć klub,to nie chciały stamtąd wychodzić, bardzo im się podobało, po imprezie dam znać jak było (goście będą w wieku 4-7 lat), jeśli chodzi o animatora, to swego czasu na forum Bródna ogłaszała się animatorka, która dojeżdża na imprezę do domu jubilata, może się przyda:
          forum.gazeta.pl/forum/w,16112,143165031,143165031,animator_urodzinowy.html
          • rafal3330 Re: Animator na urodziny - Warszawa 18.10.13, 20:27
            polecam nasze usługi. www.urodzinymarzen.pl

Zajmujemy się organizacją urodzin dla dzieci. Zapewniamy profesjonalnych animatorów w strojach klauna.

Nasi animatorzy w ramach usługi malują dzieciom buźki, robią zwierzątka z baloników, organizują gry i zabawy oraz robią pokaz dużych baniek mydlanych.

Posiadamy w swojej ofercie również wizyty Świętego Mikołaja, wynajem waty cukrowej, popcornu, tatuaże brokatowe, wynajem trampolin, małego dmuchańca, pokaz zamykania w bańce i wiele innych atrakcji.

Po szczegóły zapraszamy do kontaktu 696 21 34 34 lub mailowo biuro@urodzinymarzen.pl
    • mima-mima Re: Animator na urodziny - Warszawa 15.04.13, 18:05
      Jest taka firma "klaun polska" i u nich można zamówić sobie animatora. W necie pewnie znajdziesz telefon.
      • kappala1 Re: Animator na urodziny - Warszawa 16.04.13, 01:13
        ja zamówiłam pakiet urodzinowy tutaj: www.skakanka.com.pl/
        Pomysły fajne, cenowo chyba przyzwoicie, ale opinię jakąś mogę dać dopiero w połowie maja - urodziny jeszcze przed nami.
        • dopaminka78 do kappala1 16.04.13, 07:41
          Koniecznie daj znac jak wyszły urodziny , czy dzieciom sie podobało??Własnie ogladałam ich stronę i spodobało mi sie to co proponują. Ale moja córka ma dopiero w sierpniu urodziny, więc chętnie przeczytam Twoja opinia po imprezcesmile
    • kappala1 do dopaminka78 19.04.13, 00:50
      postaram się nie zapomnieć, w razie czego przypomnij mi smile Zaglądam na to forum prawie codziennie wink
      Urodziny córki obchodzimy 11 maja, więc niedługo smile
    • dopaminka78 kappala1 napisz jak po urodzinach? :-) 24.06.13, 13:42
      Jak w temacie , jak spisali się animatorzy ze Skakanki?
      • 77iwona Re: kappala1 napisz jak po urodzinach? :-) 24.06.13, 15:32
        U nas się spisali. To były 5 urodziny mojej córki w lasku na boernerowie. Przyjechały dwie Panie. Było śpiewanie piosenek, podchody, zabawy adekwatne do wieku dzieci ( cała grupa z przedszkola). Dzieciaki poszły w las z Paniami a my z rodzicami zrobiliśmy sobie grila. Był czas na rozmowy i chwila spokojusmile Po 1,5 godzinie dzieciaki wróciły mega zadowolone i głodne. Serdecznie polecam. Cenowo też była zadowolona bo zrobić urodziny w kolorado dla 25 osobowej grupy to bym zbankrutowała.
        Gorąco polecam - profesjonalnie i miło.
        • kappala1 Re: kappala1 napisz jak po urodzinach? :-) 25.06.13, 21:16
          u nas była jedna pani ze skakanki, bo impreza była na mniejszą grupę, czyli do dziewięciorga dzieci. Pogoda nie dopisała, więc impreza była w domu, ale było fajnie naprawdę, dzieci pomimo ze wszystkie się nie znały, bo część starych przyjaciół, część dzieci z przedszkola, potrafiły się zgrać i wspólnie bawić dzięki pani animatorce. U nas był scenariusz "kraina kucyków pony" tongue_out więc wydawałoby się że bardziej dla dziewczynek, ale i chłopcy świetnie się bawili, było rysowanie, szukanie skarbów, wcześniej zabawa przy tej okrągłej kolorowej chuście (nawet myślałam że to nuda dla 5-latków, ale wszyscy byli wniebowzięci; ) ). Malowanie buziek było też oczywiście - pani robiła to profesjonalnie i ładnie, widać że miała doświadczenie. Dla mnie fajna sprawa, bo choć po imprezie czekało mnie niemałe sprzątanie, a przed przygotowywanie przekąsek, to nie musiałam się zajmować małymi gośćmi, nie musiałam martwić się czy się dzieci zaakceptują, czy będą się wspólnie bawić. Były przypadki że ktoś odchodził, ale wtedy był przywowyłany przez animatorkę i resztę dzieci, to był taki wspólny okrzyk w stylu: Jasiu chodź, czekamy na Ciebie. I dziecko przychodziło choćby z ciekawości.
          Ja jestem zadowolona i biorę pod uwagę skakankę również w przyszłym roku - moja córka bardzo się cieszyła z imprezy, a dzieciaki fajnie się bawiły i wspólnie, a nie jak to często bywa na salach zabaw - każdy oddzielnie, lub w grupkach z jedynie wspólnym jedzeniem tortu.
          • dopaminka78 Re: kappala1 napisz jak po urodzinach? :-) 22.07.13, 18:34
            Dzieki wielkie za opinię. Zdecydowałam się na Skakankęsmile
    • rafal3330 Re: Animator na urodziny - Warszawa 18.10.13, 20:30
      polecam nasze usługi www.urodzinymarzen.pl

Zajmujemy się organizacją urodzin dla dzieci. Zapewniamy profesjonalnych animatorów w strojach klauna.

Nasi animatorzy w ramach usługi malują dzieciom buźki, robią zwierzątka z baloników, organizują gry i zabawy oraz robią pokaz dużych baniek mydlanych.

Posiadamy w swojej ofercie również wizyty Świętego Mikołaja, wynajem waty cukrowej, popcornu, tatuaże brokatowe, wynajem trampolin, małego dmuchańca, pokaz zamykania w bańce i wiele innych atrakcji.

Po szczegóły zapraszamy do kontaktu 696 21 34 34 lub mailowo biuro@urodzinymarzen.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka