smeagoul 20.10.09, 18:38 co prawda chcę kupić używkę bo na nówikę szkoda mi kasy- warto inwestować w używany? wogóle jak się (nowe, używane) sprawdzają u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirszy Re: astrolabio- AST kombinezony- warto? 20.10.09, 18:46 Ja mam AST dla męża i synów, ale my kupowaliśmy w BRUGI w Bielsku, nie wiem czy o to Ci chodziło. Bardzo dobrze się sprawują, nie przemakają i są ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: astrolabio- AST kombinezony- warto? 20.10.09, 18:56 chodzi mi o to czt są ciepłę i wytrzymałe nie mam za bardzo kasy by kupic nowy dlatego ważna jest dla mnie jakość - wtedy wiem ze nawet używane warto kupić bo spokojnie psłuży kolejnemu dziecku Czyli co warto? Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: astrolabio- AST kombinezony- warto? 20.10.09, 19:22 Ja wprawdzie kupuję zawsze nowe kombinezony synowi i ostatnio córce, ale nawet po dwóch sezonach wyglądają jak nowe, ciepłe, używane są również na nartach, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: astrolabio- AST kombinezony- warto? 20.10.09, 21:14 ja wlasnie w tym roku odkupilam od kolezanki prawie nowke i...okazalo sie, ze rozm nie pasuje pewnie bedzie dobry latem, wiec moja osobista opinia bedzie spozniona na all chyba juz za pozno wrzucac wyglada fajnie - niezbyt gruby, miekki - tzn nie jest sztywny kolezanka ma dwoch synow i od kilku lat kupuje im wlasnie ast lub spider i jest zachwycona, dzieciaki tez... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka do kr.kr 21.10.09, 14:10 a jaki masz kolor i rozmiar- zainteresowana jestem rozmiarem 116 Odpowiedz Link Zgłoś
mirszy Re: astrolabio- AST kombinezony- warto? 20.10.09, 23:16 Jeżeli ktoś dba, towarto. Dziecko przez jeden czy dwa sezony nie jest w stanie zniszczyć kurtki czy spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: astrolabio- AST kombinezony- warto? 21.10.09, 16:46 Miałam, fajny był Nie jakiś mega gruby, typowy kombinezon narciarski. Odpowiedz Link Zgłoś