asiulka1976 17.11.09, 15:47 Czy gdzies mozna kupic na sztuki ?? nagminnie kupije Latte ale chcialabym zobaczyc inne np Aroma, Lungo a moze ktos moze odsparzedc 3 szt ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: kapsułki Dolce Gusto - kawa 17.11.09, 19:10 na sztuki to raczej nie da rady - chyba że mają na allegro ....... Lungo - taka zwykła kawa z expresu ) jak lubisz coś w stylu latte to kup sobie tą Ice - powinno się ją pic na zimno ( z zimna wodą robić w expresie ) ale ja nastawiam expres na gorącą i wychodzi pycha ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: kapsułki Dolce Gusto - kawa 17.11.09, 19:16 Ice robisz na cieplo ?? latem kupilam cale opakowanie i do niczego byla, chodz znajomi mowili ze pyszna (moze z grzecznosci?) Ja wlasnei lubie z mlekiem, chodz wiekszosc znajomych lubi bez mleka i to dla nich chce kupic, masz moze ta Lungo ?? ona jest lagodna czy lepiej espresso kupic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: kapsułki Dolce Gusto - kawa 17.11.09, 21:13 Ice może być również na ciepło. Mieliśmy już ciocciolino, lungo, cappucino, espresso, ice, latte. Teraz kupiłam aroma - jest bardziej łagodna niż lungo. Na święta kupię jeszcze espresso intenso. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: kapsułki Dolce Gusto - kawa 17.11.09, 22:44 Jest też Espresso Ristretto, Latte bez cukru i Latte odtłuszczone. Mocha jest pycha. Ale to wszystko tylko na Allegro i to całe pudełka. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: kapsułki Dolce Gusto - kawa 17.11.09, 22:46 ja kupuje w Euro AGD ;P ale doopa wlasnie cale opakowania nie chce ktos odsprzedac 3 szt ?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 caffe crema GRANDE 17.11.09, 22:51 ktos mial ?? CAFFE CREMA GRANDE to kawa z mlekiem 2w1 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: caffe crema GRANDE 17.11.09, 23:03 To Aroma, tylko lepsza, bo niemiecka Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Pudełko kawy Gratis (16 szt) 19.11.09, 19:55 kup 4 opakowania kawy a Latte cale opakowanie dostaniesz gratis www.dolce-gusto.pl/PL/Pages/default.aspx ja sie zarejestrowalam to dodali mi 2 szt szkalnek do latte Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Pudełko kawy Gratis (16 szt) 28.11.09, 20:09 a ta espresso to musi byc w takim maciupkim naczynku pita czy jak sie ja zrobi w normalnej filizance to bedzie sama woda? ja jestem posiadaczka tego ekspresu od 3 dni i na razie dopiero testuje Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Pudełko kawy Gratis (16 szt) 28.11.09, 21:28 Przecież to zależy od Ciebie...jak lubisz prawdziwe mocne espresso to robisz wg przepisu a jak nie to nalewasz więcej wody... Odpowiedz Link Zgłoś
drakuss1 Re: kapsułki Dolce Gusto - kawa 19.01.17, 08:48 Sprawdź sobie kapsułki dolce gusto najtaniej od ręki. Ja stamtąd kupuję i jestem zadowolony. Maja najlepsze ceny jakie kiedykolwiek widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś