persa1 17.11.09, 20:48 Gdzie można kupić ładny kostium na bal dla dziewczynki,np. królewnę Aurorę, czy Bellę , generalnie ma być królewna, obserwuje oczywiście allegro, ale czy gdzieś poza nim jest coś fajnego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Kostiumy na bal 17.11.09, 21:06 Bella i Śnieżka były w Tesco. Ale generalnie najbardziej polecam allegro, teraz fajny jest kostium książniczka Tiana oraz Giselle. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Kostiumy na bal 17.11.09, 21:13 Oglądałam ostatnio kostiumy w Tesco. Jakość według mnie naprawdę fatalna. Szczególnie interesował mnie kostium aniołka, a ten wyglądał koszmarnie, natomiast jego cena - 55 zł. stanowczo za wysoka jak na taką jakość. W ostateczności i tak wybrałam allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Kostiumy na bal 17.11.09, 22:27 My mamy Bellę z tesco. Sukienka jest sliczna Jakośc super - młoda chodzi wniej codziennie po przedszkolu przez kilka godzin i jeszcze nic się z sukienką nie stało. Mozna zobaczyć tutaj, choć zdjęcie nie oddaje jej uroku, bo nie widać dobrze detali i dołu: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2049947,2,1,Bella.html Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kostiumy na bal 17.11.09, 22:52 Kostium aniołka na żywo rzeczywiście fatalny, choć na zdjęciach cudny. Natomiast spodobał mi się kostium króla - choć chłopca ubrałabym w niego tylko na jasełka, bo wg mnie to kostium bardzo dziewczęcy i naprawdę ładny (te żywe kolorki i "drogie kamienie") www.odziezwtesco.pl/dynamic/images/products/pl/details_20.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: Kostiumy na bal 18.11.09, 11:46 na allegro z pewnoscią najwiekszy wybór!! ja dzis będę wystawiac wieczorem, gisellez zaczarowanej kostium dwustronny, kopciuszka,baletnice, dzwoneczka, i moze syrenke ariel (zobacze co na to córka -fanka H2O) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kostiumy na bal 18.11.09, 12:04 He, he, no to macie niezła kolekcję. U córki, w szafie wisi kostium Hinduski, Hiszpanki (włącznie z butami na obcasie-przedmiotu zazdrości wszystkich koleżanek) oraz nowy nabytek - złoto-różowy strój dziewczyny Supermana. Ale kusi mnie jeszcze królewska szata z Tesco, gdyby dali jakąś zniżkę na zakupy, to moze szybciej bym się na nią zdecydowała Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Kostiumy na bal 18.11.09, 12:41 zobacz czy w tym sklepie czegoś nie znajdziesz. www.godan.com.pl/index.php?mode=sklep&action=stroje&per=32&podkat=bajka Jakoś ok. Ceny w wiekszości korzystniejsze niż w marketach Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Kostiumy na bal 18.11.09, 15:11 a jakie ma Pani rozmiary tych kostiumow?Ja poszukuje kopciuszka dla 4 latki Odpowiedz Link Zgłoś