adelle 22.01.04, 14:12 Moi drodzy, napiszcie jeśli macie pomysł na prezent na pierwsze urodzinki dla małej dziewczynki) Cena 100-200zł. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_i_werka Re: co na roczek dla chrześnicy?? 22.01.04, 17:39 Hej! Ja miałam ten sam problem i w końcu zdecydowałam się na piękną książkę Kupiłam w Empiku Powiastki Beatrix Potter-przepięknie wydana książka z bajkami, sztywne okładki,gładki papier itp.Mam nadzieje,że bedzie do niej często wracać oczywiście to zakup nieco na wyrost ale ile można zabawek Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: co na roczek dla chrześnicy?? 22.01.04, 21:28 hej! Moj synek ma za dwa tygodnie pierwsze urodzinki i kupilismy dla niego taki samochod (one sa przeznaczone dla dzieci od roczku i bardzo duzo takich widze u nas na osiedlu) cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3170604147&category=22143&rd=1 To jest model Volkswagena, wiec cena byla troche wyzsza, ale nie markowe mozna juz dostac o wiele taniej (czasem wielofuncyjne: bujaczek, auto itd. w jednym). Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
adelle Re: co na roczek dla chrześnicy?? 22.01.04, 22:15 cześć, wielkie dzięki za (p)odpowiedź. Kupiliście ten samochodzik przez internet, czy w sklepie? Ja jestem z Łodzi, i wiem, że jest dość duży sklep dla dzieci - Smyk, nie pamiętam jednak, żebym wiedziała takie autko (wygląda naprawdę fajnie). Czy dobrze widzę, że nie siada się na niego tzw. "okrakiem" (to podobno niezdrowe - słyszeliście podobną opinię?), tylko dzidzia ma nóżki w środku? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: co na roczek dla chrześnicy?? 22.01.04, 23:29 hej! ja tez pochodze z Lodzi, ale juz od 14-tu lat mieszkam w Niemczech... Ale pozdrawiam Lodzianke I samochodzik kupilam u volkswagena w Niemczech. Najpopularniejszym tu autkiem jest tzw. Bobby car, ktory ma chyba kazde dziecko w tym kraju (jest tego strasznie duzo na ebayu). Na tej stronie tez on jest (nawet w specjalnej wersji, bo klasyczny jest czerwony i bez naklejek). I jest tez taki tanszy z wersjami "przebudowy": www.baby-walz.de/SyShop?Act=67940&Do=67851&SESSID=a14860af701609e324e1bfe38fb027e1&_SSL=0&pHauptgruppe=6 10244 Wazne w takich autkach, zeby kola byly chociaz ogumowane, bo jak sa z samego plastiku, to te pojazdy sa strasznie glosne. W tym moim autku (i chyba we wszystkich tego typu) siedzi sie okrakiem. I nie slyszalam tu negatywnych opini. Przeciez dziecko nie siedzi na tym dzien i noc. Mysle, ze jesli to by bylo takie szkodliwe, to nie byloby takie popularne w Niemczech. Taki samochod to wielka frajda dla maluchow i duzy ladny prezent! fajnie jest go pooklejac (np. zrobic mu rejestracje z imieniem dziecka, albo okleic go pod jakims haslem: gwiazdkami, zwierzatkami itd.). Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: do adelle 22.01.04, 23:50 Hej! Skoro chciałabys takie jeździdełko(zgadzam się,że to fajna rzecz ale myslałam,że może już ma) to można je kupić w różnych miejscach. Nie wiem jak w łodzkim Smyku bo ja jestem z W-wy ale akurat u nas jakiś fajnych nie ma- raczej takie sobie. Natomiast w internecie masz juz dużo większe możliwości.Np na Allegro sprzedaje rózne nowe oczywiście jakiś facet.I ma fajne(wiem bo jak ja szukałam to nawet przysyłał mi zdjęcia) Zobacz na www.tanimarket.pl www.baby- com.pl(ale tam Chicco dość drogie) chyba że są jeszce te z promocji świątecznej bo były super po 170zł ew www.bobomarket.pl i innych Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
abudz Re: co na roczek dla chrześnicy?? 23.01.04, 07:22 Ja chrzesniaczce na urodziny kupilem zabezpieczenie na schoy (moze teraz tego nie doceni ale w przyszlosci), na nim powieszone zostaly zabawki edukacyjne Fisher Price i dziecko jest szczesliwe a mama sie nie martwi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adelle Re: co na roczek dla chrześnicy?? 23.01.04, 12:21 dzięki wielkie za wszystkie Wasze odpowiedzi. Idę niebawem na zakupy.. Pozdrawiam wszystkich, uściski dla łodzianki na obczyźnie! Odpowiedz Link Zgłoś