edytek1 25.01.04, 07:59 Moja 21m córka uwielbia wkładać do dziurek to co znajdzie. Pomyślam, że mozna tą jej pasje ucywilizwać i kipic jej grę Granny, tylko czy nie jest za mała co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulala72 Re: sznurki dziurki dla malucha 25.01.04, 11:24 Kupić koniecznie. Jak okaże się jeszcze na wyrost, to po prostu poczeka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 31.01.04, 22:02 dzięki za radę gnam jutro do sklepu po sznurki i dziurki. Odpowiedz Link Zgłoś
belciam Re: do Edytki! 31.01.04, 23:07 Edytko, Możesz mi napisać na czym polega ta gra "Granny" i jeśli jesteś z W-wy to może wiesz gdzie można ją kupić? Z góry dzięki, Belcia Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: sznurki dziurki dla malucha 01.02.04, 18:12 Cześc Sznurki i dziurki są ok, ale widzałam też fajne drewnianą zabawkę -postacie i ubranka z dziurkami i oczywiście sznurkami - bardzo pomysłowo to wygladało. pozdrawiam- Ania Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 01.02.04, 23:33 Poszukam też czegoś innedo ja miałam w dzieciństwie taki bucik co miał dziurki i sznurek i słuzył do nauki wiązania sznurowadeł. Niestety zginął. Sznurki dziurki są w Tesco kosztują 10 zł można tez kupić na stronach granny. Odpowiedz Link Zgłoś
renatas4 Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 09:45 Jaka jest strona granny? Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 02:39 kolorko napisała: > Cześc > Sznurki i dziurki są ok, ale widzałam też fajne drewnianą zabawkę -postacie i > ubranka z dziurkami i oczywiście sznurkami - bardzo pomysłowo to wygladało. > pozdrawiam- Ania A gdzie to można kupić? W stolicy lub przez net.Moja sasiadka miała kiedyś kupionego za dolary!!!!!! Pajacyka co miał guziki do zapinania, but so wiążania, kurtkę jansową na suwak i czapkę na rzep ale teraz takich zabawk nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kurkitrzy Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 15:18 sklepik internetowy granny www.granna.pl pozdr. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 16:06 Widziałam taka zabawkę w sklepie z zabawkami na bazarku przy pl.Szembeka. Jeśli czas mi pozwoli, to w tym tygodniu sprawdzę ,czy jest i ile kosztuje- może zreszta kupię mojej Juli??? pozdrawiam- Ania Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 03.02.04, 23:58 kolorko napisała: > Widziałam taka zabawkę w sklepie z zabawkami na bazarku przy pl.Szembeka. Jeśli > > czas mi pozwoli, to w tym tygodniu sprawdzę ,czy jest i ile kosztuje- może > zreszta kupię mojej Juli??? > pozdrawiam- Ania Z numer pawilonu. Jak sie juz tam wybiore to po konkret i cena. To też ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: sznurki dziurki dla malucha 04.02.04, 09:29 Hej Edyta. Zapytaj swojego szefa, czy ma katalog Nowej Szkoły, tam są takie różne cudeńka, że aż dech zapiera i można zamawiać indywidualnie. Wydaje mi się, że mają stronę internetową, nie pamiętam adresu, ale wpisz w wyszukiwarkę ich nazwę to znajdziesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: sznurki dziurki dla malucha 04.02.04, 09:31 A tu jest link do ich strony: www.nowaszkola.com.pl/index.php?cPath=10_17 Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: sznurki dziurki dla malucha 04.02.04, 21:56 Cześć Byłam, obejrzałam i spieszę opisywać. Więc w wymienionym sklepie w tej chwili są 2 drewniane zabawki z dziurkami i sznurkami. 1- na duzym liściu kilka róznych kolorowych owadów, kazdy połączony z lisciem za pomoca sznurka przewleczonego przez owady i liść- cena 11zł; 2- słonik z ubrankami, w pudełku znajdują sie inne części( nie wiem jakie, bo pudełko zafoliowane)- cena 17 zł. To tyle, sklep znajduje sie na bazarku szembeka, w głębi, pawilon 316, w soboty czynny do 14. Ja nic nie kupiłam, bo nie mogłam sie zdecydować, ale chyba kupię słonika pozdrawiam- Ania Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 05.02.04, 00:36 Dziś były zakupy. Kupiłam sznurki dziurki i niestey będą musiały poczekać pójdą spać pod łóżko mała załozyła sobie sznurki na szyje i tyle było zabawy. Kupiłam też glizdeczkę z 7 części każda część to koskonalenie małych łapek jest guzi, zatrzaski, pasek, sznurówki i suwak. Lepek ma czapke na gumce a pupa majtasy w kropki. Sznurki dziurki kosztowały 9,90 a glizga 40zł Kupione w Jankach. Dla mojej małej glizda strzał w 10. Jak jutro nie będzie padać to może pojade na bazek po liścia choć ode mnie to wyprawa. Dzięki za rady. Pozdrowienia Edyta mama Karoliny. A nowa szkola dech zapiera... Dewciu my w nieświadomości żyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: sznurki dziurki dla malucha 05.02.04, 09:01 edytek1 napisała: "A nowa szkola dech zapiera... " Niestety ich ceny też... Edytko, a dokładnie w którym miejscu kupiłaś te cudeńka? W sobotę wybieramy się do Janek więc chętnie byśmy obejrzeli, zwłaszcza tę gąsienicę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 05.02.04, 23:13 W Geant. Pozdrowionka dla Zuzalka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewok Re: sznurki dziurki dla malucha 19.02.04, 10:04 Hej właśnie dzisiaj kupiłam taką drewnianą postać ze sznurowanymi ubrankami w Lidlu za 9,99PLN. Są tam za tę samą cenę puzzle drewniane o różnym stopniu trudności. Nie mogłam się oprzeć i kupiłam jeszcze arkę Noego z tych puzzli. Ciekawe, czy spodobają się Antosiowi. Jak nie, to idą przeczekać pod łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś