Dodaj do ulubionych

sznurki dziurki dla malucha

25.01.04, 07:59
Moja 21m córka uwielbia wkładać do dziurek to co znajdzie. Pomyślam, że mozna
tą jej pasje ucywilizwać i kipic jej grę Granny, tylko czy nie jest za mała
co wy na to?
Obserwuj wątek
    • ulala72 Re: sznurki dziurki dla malucha 25.01.04, 11:24
      Kupić koniecznie. Jak okaże się jeszcze na wyrost, to po prostu poczeka.
      Polecam.
      • edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 31.01.04, 22:02
        dzięki za radę gnam jutro do sklepu po sznurki i dziurki.
    • belciam Re: do Edytki! 31.01.04, 23:07
      Edytko,

Możesz mi napisać na czym polega ta gra "Granny" i jeśli jesteś z W-wy to może
      wiesz gdzie można ją kupić?

Z góry dzięki,

Belcia
    • kolorko Re: sznurki dziurki dla malucha 01.02.04, 18:12
      Cześc
      Sznurki i dziurki są ok, ale widzałam też fajne drewnianą zabawkę -postacie i
      ubranka z dziurkami i oczywiście sznurkami - bardzo pomysłowo to wygladało.
      pozdrawiam- Ania
      • edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 01.02.04, 23:33
        Poszukam też czegoś innedo ja miałam w dzieciństwie taki bucik co miał dziurki
        i sznurek i słuzył do nauki wiązania sznurowadeł. Niestety zginął. Sznurki
        dziurki są w Tesco kosztują 10 zł można tez kupić na stronach granny.
        • renatas4 Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 09:45
          Jaka jest strona granny?
      • edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 02:39
        kolorko napisała:

> Cześc
        > Sznurki i dziurki są ok, ale widzałam też fajne drewnianą zabawkę -postacie i
        > ubranka z dziurkami i oczywiście sznurkami - bardzo pomysłowo to wygladało.
        > pozdrawiam- Ania
        A gdzie to można kupić? W stolicy lub przez net.Moja sasiadka miała kiedyś
        kupionego za dolary!!!!!! Pajacyka co miał guziki do zapinania, but so
        wiążania, kurtkę jansową na suwak i czapkę na rzep ale teraz takich zabawk nie
        ma.
        • kurkitrzy Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 15:18
          sklepik internetowy granny

www.granna.pl

pozdr.
          Edyta
        • kolorko Re: sznurki dziurki dla malucha 02.02.04, 16:06
          Widziałam taka zabawkę w sklepie z zabawkami na bazarku przy pl.Szembeka. Jeśli
          czas mi pozwoli, to w tym tygodniu sprawdzę ,czy jest i ile kosztuje- może
          zreszta kupię mojej Juli???
          pozdrawiam- Ania
          • edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 03.02.04, 23:58
            kolorko napisała:

> Widziałam taka zabawkę w sklepie z zabawkami na bazarku przy pl.Szembeka.
            Jeśli
            >
            > czas mi pozwoli, to w tym tygodniu sprawdzę ,czy jest i ile kosztuje- może
            > zreszta kupię mojej Juli???
            > pozdrawiam- Ania
            Z numer pawilonu. Jak sie juz tam wybiore to po konkret i cena. To też ważne.
            • dewcia Re: sznurki dziurki dla malucha 04.02.04, 09:29
              Hej Edyta. Zapytaj swojego szefa, czy ma katalog Nowej Szkoły, tam są takie
              różne cudeńka, że aż dech zapiera i można zamawiać indywidualnie. Wydaje mi
              się, że mają stronę internetową, nie pamiętam adresu, ale wpisz w wyszukiwarkę
              ich nazwę to znajdziesz. Pozdrawiam
              • dewcia Re: sznurki dziurki dla malucha 04.02.04, 09:31
                A tu jest link do ich strony:
                www.nowaszkola.com.pl/index.php?cPath=10_17
            • kolorko Re: sznurki dziurki dla malucha 04.02.04, 21:56
              Cześć
              Byłam, obejrzałam i spieszę opisywać. Więc w wymienionym sklepie w tej chwili
              są 2 drewniane zabawki z dziurkami i sznurkami. 1- na duzym liściu kilka
              róznych kolorowych owadów, kazdy połączony z lisciem za pomoca sznurka
              przewleczonego przez owady i liść- cena 11zł; 2- słonik z ubrankami, w pudełku
              znajdują sie inne części( nie wiem jakie, bo pudełko zafoliowane)- cena 17 zł.
              To tyle, sklep znajduje sie na bazarku szembeka, w głębi, pawilon 316, w soboty
              czynny do 14. Ja nic nie kupiłam, bo nie mogłam sie zdecydować, ale chyba kupię
              słonikawink
              pozdrawiam- Ania
              • edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 05.02.04, 00:36
                Dziś były zakupy. Kupiłam sznurki dziurki i niestey będą musiały poczekać pójdą
                spać pod łóżko mała załozyła sobie sznurki na szyje i tyle było zabawy. Kupiłam
                też glizdeczkę z 7 części każda część to koskonalenie małych łapek jest guzi,
                zatrzaski, pasek, sznurówki i suwak. Lepek ma czapke na gumce a pupa majtasy w
                kropki. Sznurki dziurki kosztowały 9,90 a glizga 40zł Kupione w Jankach. Dla
                mojej małej glizda strzał w 10. Jak jutro nie będzie padać to może pojade na
                bazek po liścia choć ode mnie to wyprawa. Dzięki za rady. Pozdrowienia Edyta
                mama Karoliny. A nowa szkola dech zapiera... Dewciu my w nieświadomości żyliśmy.
                • dewcia Re: sznurki dziurki dla malucha 05.02.04, 09:01
                  edytek1 napisała:
                  "A nowa szkola dech zapiera... "
                  Niestety ich ceny też...
                  Edytko, a dokładnie w którym miejscu kupiłaś te cudeńka? W sobotę wybieramy
                  się do Janek więc chętnie byśmy obejrzeli, zwłaszcza tę gąsienicę. Pozdrawiam
                  • edytek1 Re: sznurki dziurki dla malucha 05.02.04, 23:13
                    W Geant. Pozdrowionka dla Zuzalka.
      • ewok Re: sznurki dziurki dla malucha 19.02.04, 10:04
        Hej właśnie dzisiaj kupiłam taką drewnianą postać ze sznurowanymi ubrankami
        w Lidlu za 9,99PLN. Są tam za tę samą cenę puzzle drewniane o różnym stopniu
        trudności. Nie mogłam się oprzeć i kupiłam jeszcze arkę Noego z tych puzzli.
        Ciekawe, czy spodobają się Antosiowi. Jak nie, to idą przeczekać pod łóżko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka