chiarella 08.12.09, 21:11 Kto miał, kupił w USA lub tu w Polsce te koszulki? Jak ocenicie bawełnę i nadruk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_wina Re: Koszulki The Mountain 02.03.14, 11:53 Ja mam dwie z kotami. Trzeba je kilka razy uprać, żeby nie były sztywne - to pierwsza rzecz. Dwa - dla mnie dekolt jest dość mały, wręcz dusi mnie pod szyją No i trzecia rzecz - rozmiar. One są dość duże. Normalnie noszę rozmiar L, mam M, a i tak jest dość spora. Nadruk jest ok, nie spiera się, a co do jakości bawełny ...hm...chyba taka ma być, taka trochę siermiężna Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Koszulki The Mountain 02.03.14, 11:55 Aha....zapomniałam dodać, że ich wzornictwo jest wprost obłędne Odpowiedz Link Zgłoś
zuantanecho Re: Koszulki The Mountain 14.03.14, 16:32 Niby bawełna 200g to raczej powinna być grubsza niż tania chińszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
joan_gina Re: Koszulki The Mountain 04.04.14, 09:53 200g to faktycznie gruba bawełna, mój syn ma z takiej dresy i bluzki i są nie do zdarcia, ale oprócz gramatury wazne jeszcze jest, czy z domieszkami. A nadruki to już w ogóle inna para kaloszy, dla mnie najważniejsze, żeby nadruk był fajny i pasował do osoby, która go nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Koszulki The Mountain 02.03.14, 15:22 Mąż ma jakieś militarne, już dobrą chwilę i nic się nie dzieje z nadrukiem. Na rozmiarówkę też narzekał, że zawyżona, ale na jego chudy grzbiet przy nie najmniejszym wzroście to odwieczne lamenty w temacie Osobiście podobają mi się te koszulki, szkoda że ich cena jest dość wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 21.02.16, 19:00 Podbijam. Jak koszulki wyglądają po kilku(dziesięciu) praniach? Warto wydać na nie te 120zł? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Koszulki The Mountain 21.02.16, 19:48 Syn ma 3 T-shirty, faktycznie bawełna gruba, moim zdaniem ciut za gruba na ciepłe dni. Nadruki fajne, ale zdecydowanie ładniejsze on-line niż w realu, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 21.02.16, 19:58 Ale jest efekt 3D na żywo, czy one wyglądają jak zwykłe koszulki z oryginalnym obrazkiem? Tzn na zdjęciach to wygląda jakby prawdziwe zwierzaki wyjrzały spod koszulki - czy na żywo też jest taki efekt czy to znika? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 07:54 Syn ma np. T-shirt z kameleonem, on-line wygląda fenomenalnie, w rzeczywistości jak normalna koszulka z nadrukiem kameleona, żadnego 3D tu nie ma jak to jest opisywane, mamy też z samolotami i podobnie, super wrażenie na stronce, w realu normalny nadruk, z wilkiem też podobna sytuacja. Kolory bledsze, te ze zdjęć katalogowych wyostrzone, wyraziste, w rzeczywistości takie nie są, niestety. Kupiłam 3 i więcej kupować nie będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 07:55 Mogę Wam podstawić jakieś zdjęcie z "reala" i porównanie z katalogiem Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:49 Efektu 3D nie ma, bawelna rzeczywiscie taka grubsza. Na poczatku obchodzilam sie delikatnie z koszulka, tak jak w instrukcji prania, teraz piore normalnie i nic sie nie zmienilo. Kupilam ze wzgledu na nadruk i nieco sie zawiodlam... Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:56 Dzięki dziewczyny za opinie. Verika, ja również bardzo chętnie zobaczyłabym zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 18:12 Oto dwie, mamy jeszcze z wilkiem, ale nie mogę się jej doszukać, póki co w szafach rzeczy zimowe, letnie w kartonach Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 20:54 Dzięki bardzo! Ten kameleon kolorki oczywiście ma nie takie wyraźne, ale i tak wygląda fajnie (przynajmniej na zdjęciu). Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:37 zamowilam takie koszulki dla meza na allposter czesto tam sa przeceny ja kupilam -45% ale ostatnio byla czesto taka promocja www.allposters.pl/-st/Pies-koszulki-z-krotkim-rekawem-plakaty_c121752_.htm warto zapisac sie do newsletter weszlam na strone The mountain i tam wybieralam wzory,kopiowalam nazwe i tak szukalam na allposters bo u nich jakos dziwnie sie szuka na stronie Koszulki ida do mnie z USA Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:55 na allposters zamailam wczesniej kalendarze,ktore wyslali z Holandii i wszystko do mnie dotarlo.Teraz czekam na te koszulki 3 szt meskie z przesylka calkowity koszt 202 zl Odpowiedz Link Zgłoś