Dodaj do ulubionych

Koszulki The Mountain

08.12.09, 21:11

Kto miał, kupił w USA lub tu w Polsce te koszulki? Jak ocenicie bawełnę i nadruk?
Obserwuj wątek
    • chiarella Re: Koszulki The Mountain 09.12.09, 11:09
      up, nikt nie miał?
    • eo_wina Re: Koszulki The Mountain 02.03.14, 11:53
      Ja mam dwie z kotami.
      Trzeba je kilka razy uprać, żeby nie były sztywne - to pierwsza rzecz.
      Dwa - dla mnie dekolt jest dość mały, wręcz dusi mnie pod szyją sad
      No i trzecia rzecz - rozmiar. One są dość duże. Normalnie noszę rozmiar L, mam M, a i tak jest dość spora. Nadruk jest ok, nie spiera się, a co do jakości bawełny ...hm...chyba taka ma być, taka trochę siermiężna smile
      • eo_wina Re: Koszulki The Mountain 02.03.14, 11:55
        Aha....zapomniałam dodać, że ich wzornictwo jest wprost obłędne smile
      • zuantanecho Re: Koszulki The Mountain 14.03.14, 16:32
        Niby bawełna 200g to raczej powinna być grubsza niż tania chińszczyzna.
        • joan_gina Re: Koszulki The Mountain 04.04.14, 09:53
          200g to faktycznie gruba bawełna, mój syn ma z takiej dresy i bluzki i są nie do zdarcia, ale oprócz gramatury wazne jeszcze jest, czy z domieszkami. A nadruki to już w ogóle inna para kaloszy, dla mnie najważniejsze, żeby nadruk był fajny i pasował do osoby, która go nosi.
    • natalek79 Re: Koszulki The Mountain 02.03.14, 15:22
      Mąż ma jakieś militarne, już dobrą chwilę i nic się nie dzieje z nadrukiem. Na rozmiarówkę też narzekał, że zawyżona, ale na jego chudy grzbiet przy nie najmniejszym wzroście to odwieczne lamenty w temacie wink Osobiście podobają mi się te koszulki, szkoda że ich cena jest dość wysoka uncertain
    • eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 21.02.16, 19:00
      Podbijam. Jak koszulki wyglądają po kilku(dziesięciu) praniach? Warto wydać na nie te 120zł?
    • verika Re: Koszulki The Mountain 21.02.16, 19:48
      Syn ma 3 T-shirty, faktycznie bawełna gruba, moim zdaniem ciut za gruba na ciepłe dni. Nadruki fajne, ale zdecydowanie ładniejsze on-line niż w realu, niestety.
      • eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 21.02.16, 19:58
        Ale jest efekt 3D na żywo, czy one wyglądają jak zwykłe koszulki z oryginalnym obrazkiem? Tzn na zdjęciach to wygląda jakby prawdziwe zwierzaki wyjrzały spod koszulki - czy na żywo też jest taki efekt czy to znika?
        • verika Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 07:54
          Syn ma np. T-shirt z kameleonem, on-line wygląda fenomenalnie, w rzeczywistości jak normalna koszulka z nadrukiem kameleona, żadnego 3D tu nie ma jak to jest opisywane, mamy też z samolotami i podobnie, super wrażenie na stronce, w realu normalny nadruk, z wilkiem też podobna sytuacja. Kolory bledsze, te ze zdjęć katalogowych wyostrzone, wyraziste, w rzeczywistości takie nie są, niestety. Kupiłam 3 i więcej kupować nie będziemy.
          • verika Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 07:55
            Mogę Wam podstawić jakieś zdjęcie z "reala" i porównanie z katalogiem wink
            • szurkas Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:41
              poprosze o zdjecie smile
              • verika Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:46
                postaram się po południu smile
        • enut Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:49
          Efektu 3D nie ma, bawelna rzeczywiscie taka grubsza. Na poczatku obchodzilam sie delikatnie z koszulka, tak jak w instrukcji prania, teraz piore normalnie i nic sie nie zmienilo. Kupilam ze wzgledu na nadruk i nieco sie zawiodlam...
          • eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:56
            Dzięki dziewczyny za opinie.
            Verika, ja również bardzo chętnie zobaczyłabym zdjęcie smile
            • verika Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 18:12
              Oto dwie, mamy jeszcze z wilkiem, ale nie mogę się jej doszukać, póki co w szafach rzeczy zimowe, letnie w kartonach wink

http://files.tinypic.pl/i/00758
/vw9ll81t8rtc_t.jpg

http://images.tinypic.pl/i/00758/r8h6nh4o4lvk_t.jpg

http://pics.tinypic.pl/i/00758/7ztdcej5uags_t.jpg
              http://images.tinypic.pl/i/00758/yuue2cr83vvy_t.jpg
              • szurkas Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 20:23
                Dziekuje!wzory bardzo fajne
              • eesti_2005 Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 20:54
                Dzięki bardzo! smile
                Ten kameleon kolorki oczywiście ma nie takie wyraźne, ale i tak wygląda fajnie (przynajmniej na zdjęciu).
    • szurkas Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:37
      zamowilam takie koszulki dla meza na allposter czesto tam sa przeceny ja kupilam -45% ale ostatnio byla czesto taka promocja
      www.allposters.pl/-st/Pies-koszulki-z-krotkim-rekawem-plakaty_c121752_.htm

warto zapisac sie do newsletter weszlam na strone The mountain i tam wybieralam wzory,kopiowalam nazwe i tak szukalam na allposters bo u nich jakos dziwnie sie szuka na stronie

Koszulki ida do mnie z USA
    • szurkas Re: Koszulki The Mountain 22.02.16, 09:55
      na allposters zamailam wczesniej kalendarze,ktore wyslali z Holandii i wszystko do mnie dotarlo.Teraz czekam na te koszulki 3 szt meskie z przesylka calkowity koszt 202 zl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka