ma.malina 05.01.10, 16:00 Gdzie kupujecie ? Zmieniam pracę i kompletuję wyprawkę potrzebuje kilku koszul , poszukuję też sukienki na koszulę tzw princeski ... Gdzie szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: Koszule do pracy 05.01.10, 18:08 Simple, solar. Koszule takze w benettonie, niestety najtansze nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: Koszule do pracy 05.01.10, 18:41 z ładnymi prostymi koszulami to może być problem. Prznajmniej ja takich nadal szukam. Teraz jest moda na princeski wiec w kazdy sklepie jest wybór (zwłaszcza tych nie firmowych). Dziś byłam w 3 i w każdym były. Kiedyś w Orsey były takie sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Koszule do pracy 05.01.10, 22:10 Koszule kupuję zazwyczaj w Zarze, Benettonie, Solarze, Mango. Nie kupue w Reserved i Orsayu bo jakość mają bardzo kiepską. Princeskę śliczną i dobrą jakościową kupiłam ostatnio w Sisleyu, cena też nawet fajna 220zł ( na wyprzedaży) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Koszule do pracy 05.01.10, 22:19 Benetton - ja ostatnio " odkryłam" body - koszule, świetnie leżą (zwłaszcza pod sukienką). W Benettonie jest duży wybór i chyba niedługo zaczną się, albo już zaczęły przeceny... Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: Koszule do pracy 05.01.10, 23:11 Te z body są super , ostatnio tez na nie wpadłam , tak więc polecam te z benetton-a Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Koszule do pracy 06.01.10, 08:03 Koszule z Tatuum polecam-super leżą, nie gniotą się. Ale ceny dosć wysokie. Jednak ostatnio -również w związku ze zmianą pracy szukałam gładkich prostych koszul w kolorze- żeby rozświetlić czymś garnitury i kostiumy i z głupoty kupiłam koszulę w GRREN POINT. Rewelacja!! Nie mną się, można prać, prasować i nic się z nimi nie dzieje..no i ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
mgoralska2 Re: Koszule do pracy 06.01.10, 08:18 w H&M są świetne koszule w róznych kolorach, prosty fason, z nie gniotącego się materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Koszule do pracy 06.01.10, 12:07 Ja tez polecam h&m. Jeśli chodzisz w koszulach codziennie i zakładasz pod żakiet, sukienkę itp, to są idealne. Moim zdaniem jakości b. dobrej. No i tanie, co tez ma znaczenie, bo biała koszula wystarcza na b.krótko, więc nie żal po kilku miesiącach wyrzucić. Gdy noszę odsłoniętą, tylko do spódnicy lub spodni, zakładam "lepszą", bo "wyglądowo" te z h&m są średnie. Koszule w paseczki kupuję w benettonie i w royal collection (RC). Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: Koszule do pracy 06.01.10, 12:10 www.allegro.pl/item846033539_wdzieczne_klasyczne_slodkie_kolory34_do_46_tu_36.html kupowałam w kolorze srebrnym ( w opisie aukcji), a jest taki jak na zdjęciu, ładny stalowy. Bluzki ze świetnego materiału, lekko rozciągliwego. Krój z zaszewkami, klasyczny, prosty.Miałam ubraną na Wigilię właśnie do princeski i idealnie się czułam. Teraz jak będę szukać jakiś koszul, to tylko z rozciągliwego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś