Dodaj do ulubionych

Koszule do pracy

05.01.10, 16:00
Gdzie kupujecie ?
Zmieniam pracę i kompletuję wyprawkę wink
potrzebuje kilku koszul , poszukuję też sukienki na koszulę tzw
princeski ... Gdzie szukać ?
Obserwuj wątek
    • aniaop Re: Koszule do pracy 05.01.10, 18:08
      Simple, solar. Koszule takze w benettonie, niestety najtansze nie
      sauncertain
      • tanika01 Re: Koszule do pracy 05.01.10, 18:41
        z ładnymi prostymi koszulami to może być problem. Prznajmniej ja takich nadal
        szukam. Teraz jest moda na princeski wiec w kazdy sklepie jest wybór (zwłaszcza
        tych nie firmowych). Dziś byłam w 3 i w każdym były. Kiedyś w Orsey były takie
        sukienki.
        • malwina79 Re: Koszule do pracy 05.01.10, 22:10
          Koszule kupuję zazwyczaj w Zarze, Benettonie, Solarze, Mango. Nie
          kupue w Reserved i Orsayu bo jakość mają bardzo kiepską. Princeskę
          śliczną i dobrą jakościową kupiłam ostatnio w Sisleyu, cena też
          nawet fajna 220zł ( na wyprzedaży) smile
          • sylwina76 Re: Koszule do pracy 05.01.10, 22:19
            Benetton - ja ostatnio " odkryłam" body - koszule, świetnie leżą (zwłaszcza pod
            sukienką). W Benettonie jest duży wybór i chyba niedługo zaczną się, albo już
            zaczęły przeceny... smile
            • constanta Re: Koszule do pracy 05.01.10, 23:11
              Te z body są super , ostatnio tez na nie wpadłam , tak więc polecam
              te z benetton-a
              • puellae_2007 Re: Koszule do pracy 06.01.10, 08:03
                Koszule z Tatuum polecam-super leżą, nie gniotą się. Ale ceny dosć wysokie.
                Jednak ostatnio -również w związku ze zmianą pracy szukałam gładkich prostych
                koszul w kolorze- żeby rozświetlić czymś garnitury i kostiumy i z głupoty
                kupiłam koszulę w GRREN POINT. Rewelacja!! Nie mną się, można prać, prasować i
                nic się z nimi nie dzieje..no i ta cenasmile
                • mgoralska2 Re: Koszule do pracy 06.01.10, 08:18
                  w H&M są świetne koszule w róznych kolorach, prosty fason, z nie
                  gniotącego się materiału.
                  • leigh4 Re: Koszule do pracy 06.01.10, 12:07
                    Ja tez polecam h&m. Jeśli chodzisz w koszulach codziennie i
                    zakładasz pod żakiet, sukienkę itp, to są idealne. Moim zdaniem
                    jakości b. dobrej. No i tanie, co tez ma znaczenie, bo biała koszula
                    wystarcza na b.krótko, więc nie żal po kilku miesiącach wyrzucić.
                    Gdy noszę odsłoniętą, tylko do spódnicy lub spodni,
                    zakładam "lepszą", bo "wyglądowo" te z h&m są średnie. Koszule w
                    paseczki kupuję w benettonie i w royal collection (RC).
                  • kurova Re: Koszule do pracy 06.01.10, 12:10
                    www.allegro.pl/item846033539_wdzieczne_klasyczne_slodkie_kolory34_do_46_tu_36.html
                    kupowałam w kolorze srebrnym ( w opisie aukcji), a jest taki jak na zdjęciu,
                    ładny stalowy. Bluzki ze świetnego materiału, lekko rozciągliwego. Krój z
                    zaszewkami, klasyczny, prosty.Miałam ubraną na Wigilię właśnie do princeski i
                    idealnie się czułam. Teraz jak będę szukać jakiś koszul, to tylko z
                    rozciągliwego materiału.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka