monix123 12.01.10, 09:40 Dostałam właśnie smsa o 50 % od obniżonej ceny. Czy była któraś z Was ostatnio w Kappahlu i czy jest coś fajnego??Bo nie wiem czy mam się przedzierać przez te zaspy)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: 50% kappahl 12.01.10, 09:46 dokładnie z sms-em do 13tego obniżka 50%. Od 14tego widocznie oferta dotyczy wszystkich. Ja też nieco onieśmielona zaspami zastanawiam się nad sensem jazdy - poza tym mam akumulator w domu i uzależniona jestem od pojazdu małża... Odpowiedz Link Zgłoś
agapk krasulas 12.01.10, 10:14 u nas to tylko Gliwice i Ruda Ślaska czy gdzies jeszcze ? chyba dzisiaj skocze do Gliwic chociaz asortyment wyprzedazowy mnie ostatnio nie powala Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: krasulas 12.01.10, 10:22 dolina 3stawow i dąbrowa górnicza. ja mieszkam w Bytomiu - więc wszędzie podobna ilość km, ale do Gliwic prosta zasypana po uszy śniegiem trasa Byłam w Forum jakieś 2 tyg. temu i też nic mnie tam nie powaliło - ale sądzę, że dołożyli. No niestety - muszę ponegocjować z mężem A z reguły jadę do Gl, Rudy i K-c. pozdrawiam i jeśli tam zawitasz - zdaj relację Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: 50% kappahl 12.01.10, 10:23 monix123, nie wiem, gdzie mieszkasz, ale w Arkadii w Warszawie to juz dawno nic wartego zakupu nie widziałam. Ostatnio kupiłam tylko skarpetki... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: 50% kappahl 12.01.10, 10:29 W sobote w Krakowie w Plazie tez było kiepsko Patrzyłam na małym chłopcu i duzej dziewczynce. Pierwszy raz wyszłam z wyprzedazy z Kappahla z pustymi rekami Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: 50% kappahl 12.01.10, 11:04 Byłam kilka dni temu i dosłownie NIC nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: 50% kappahl 12.01.10, 11:31 O ile 2 lata temu obkupilam corcie od stop do glow,rok temu nienarodzonego jeszcze synka w mase niemowlecych ciuszkow o tyle w ym roku we Wroclawiu totalna porazka-sa 2 wieszaki na ktorych niewiele jest. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 Re: 50% kappahl 12.01.10, 11:33 a czy ktoś mógłby mi odesłać tego sms albo napisać go tu na forum bo jeszcze nie dostałam a zaraz będę w okolicach to bym zajechała Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 Re: 50% kappahl 12.01.10, 11:55 podaje numer jak by ktoś mógł przesłać sms 509349054 Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: 50% kappahl 12.01.10, 11:58 moniak51 napisała: > podaje numer jak by ktoś mógł przesłać sms 509349054 Wysłałam, udanych zakupów!! Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: 50% kappahl 12.01.10, 11:55 Treśc sms-a Wielka Wyprzedaz w KappAhl od 14/1. Ale juz dzis z tym smsem skorzystasz z oferty 50% znizki od juz obnizonej ceny. Oferta wazna do 13/1. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: 50% kappahl Wrocław GD 12.01.10, 11:49 Ja byłam przed chwilą w Galerii Dominikańskiej i wróciłam z siata zakupów. Kupiłam ładne niebieskie polarki z windstopem za 30 zł. r. 104 i 116. Były także różowe ale tylko malutkie. Kupiłam parę bluzeczek dla Młodej na 110/116. Jedna nawet za 6 złotych, reszta (takie jednolite pod sukienki za 15 zł po obniżce. Tuniczkę z falbankami z legginsami czerwonymi za 17 zł i 4 trójpaki skarpetek po 11 zł. Wiekszośc wieszaków z przecenami (takie karuzele - około 4- 5 wieszaków)) koło schodów ruchomych, ale tez przecena w różnych innych miejscach - trzeba patrzec w całym sklepie. Duzo było dla maluszków, ale dla większych dzieci także można było coś wybrać. Dużo piżamek i szlafroków. Kurtki w przecenie tylko jakieś czarne lub bure. Były spodnie dresowe welurowe jasnoniebieskie i czerwone do rozmiaru 116. Podsumowując duzo rzeczy, ale zalezy co kto szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: 50% kappahl 12.01.10, 11:57 Widzę, że są dwa wątki więc i tu dopiszę - byłam w GD (Wrocław) i kupiłam puchaty szlafrok dla córki we fioletowe pasy za 29,95, piżamkę letnią za niecałe 10 - oferta piżam, szlafroków i koszul była b. duża. Upolowałam jeszcze spodnie dresowe czarne z biało fioletowymi aplikacjami i do tego bluzę z futrzanym kapturem (17,45 i 24,95). Dodam, że to wszystko w rozm. 134/140, bo córka wyrosła już niestety z KappAhlowego 122/128. W mniejszej rozmiarówce spory wybór rzeczy. Dużo jest skarpet w trzypakach po ok. 12 zł. Dla siebie znalazłam tylko bluzkę z dł. rękawem z cieniutkiej bawełny po 14,95. Ogólnie jestem zadowolona bo już dawno nic w KappAhlu nie mogłam wyszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: 50% kappahl 12.01.10, 12:11 a ja się wkurzyłam jak nie wiem, bo byłam wczoraj w arkadii, a mam daleko i już się pewnie nie wybiorę nic nie kupiłam, ale kusiły mnie dwie rzeczy, z tym smsem to na pewno bym kilka rzeczy wzięła dziewczyny a są u was te chłopięce ramoneski w mniejszych rozmiarach, bo ja widziałam tylko na 116 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: poszukuje długich rękawic 12.01.10, 12:27 w rozmiarze 3-6 lat i 1-3 lata, w dowolnym kolorze. Gdyby ktos widzial w któryms warszawskim Kappahl, to dajcie znac, please Cena w zasadzie dowolna, niekoniecznie na przecenie. Dobrze sie sprawdzaja dla najstarszej corki i mlodszym tez bym chetnie takie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: poszukuje długich rękawic 12.01.10, 13:18 a te szalfroki to frotte??? czy byly dla chlopcow??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonan11 Re: poszukuje długich rękawic 12.01.10, 13:50 Dziewczyny jak to jest z tym smsem, bo ja też nie dostałam. Jeśli sobie wpiszę jego treść w telefonie to też oferta będzie aktualna? Bo nie wiem, czy przy kasie to sprawdzają treść smsa i nadawcę, jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: szlafroki dla chłopców 12.01.10, 14:48 Szlafroki były w GD Wrocław - granatowe frotte - nie wiem jakie rozmiary - macałam jakiś duży, ale ponieważ mój dzieć juz ma szlafrok, to na macaniu tego jednego egzemplarza poprzestaałam. Długie rękawiczki we Wrocku też były - bez przeceny. Czerwone i jakieś ciemne - czarne lub granatowe. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Promenada W-wa 12.01.10, 14:31 duży jest tam wybór? nigdy nie byłam, ale jeśli uda mi się jutro wyskoczyć to tylko tam, warto? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles port rumia/klif gdynia 12.01.10, 14:35 jest tam coś do kupienia?nie wiem, czy warto jechać...był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: 50% kappahl (Ruda śl-Katowice Gliwice?) 12.01.10, 15:06 Był ktoś na Dolinie Trzech Stawów w Katowicach, W Plazie - Rudzie ŚL albo Gliwicach w Forum? Jest tam coś ciekawego ? Dziewczynka 104 Chłopak noworodek na wiosnę syka7 Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: 50% kappahl 12.01.10, 15:52 To i ja poproszę o SMSa - płaszczyk mierzyłam wełniany militarny 501 712338 Z góry dziękuję, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 Gdańsk Maternia 12.01.10, 16:01 kupiłam: spodnie dżins rurki chłopięce na 116 były jeszcze na 104 i 110 z 109 na 25 spodnie dżins rurki dziewczęce na 110 były jeszcze jedne na110 z 99 na 25 tuniki na krótki rękaw wraz z getrami za 17zł czerwone i czarno-czerwone szlafrok 110/116 z 70zł na 25, piżamy za 17zł tu był jeszcze spory wybór dla siebie spodnie rurki czarne taki elastyczny świecy materiał ze 159 na 60 bolerko takie eleganckie ze 109 na 25 Było jeszcze dużo rzeczy moim zdaniem warto podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: 50% kappahl 12.01.10, 16:15 Byłam w Magnolii, niestety jak zawsze oferta jest tam dosyć uboga. Kupiłam dla młodej koszulę nocną za 19,50, 4-pak majtek z prążkowanej bawełny za 11 zł i sobie wieczorowy top w kolorze fuksji, ozdobiony koralikami za 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Manufaktura Łódź 12.01.10, 16:25 Dla dziewczynki 104/110 kupiłam tunikę + getry czarno-czerwone za 17 z 59.90, jeansy za 25 z 89.90, piżamkę za 20 z 49.90, sukienkę wizytową welurową czarną z kolekcji Vintage za 35 ze 149(!), czapkę w szaro-różowe paski za 7.50 z 22.90, 3 trójpaki skarpetek za 11-12 z 29.90-32.90 i rajstopy za 5(!) - nie miały metki, a podobno jak rajstopy nie mają metki to liczy się, jakby miały cenę wyjściową 9.90 . Z kolekcji Vintage były też sukienki brudnoróżowe, po 45. Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: Manufaktura Łódź 12.01.10, 17:26 poproszę slicznie o sms-a 0667867890, musze kupic spodenki dla synka Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 Re: Manufaktura Łódź 12.01.10, 17:52 ja tez poproszę o sms. ślicznie dziękuję 886 35 56 46 Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Gliwice 12.01.10, 18:55 żenada kilka paczek majteczek dla dzieci, skarpetek, dla młodszych dziewczynek dosłownie kilka nedznych rzeczy na wieszaku, dla starszych dziewczynek kilka bluz - białych, kilka typów bluzeczek, jakies pizamki ,szalfroki generalnie marnota kupilam starszej majteczki 4pack - 11 zł skarpetki - 4pack - 11 zł bluzeczke kr. rekaw z małpką - 11 zł pizamke dla młodszej - 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Ruda Śląska 12.01.10, 20:49 Byłąm koło 17 - towary dużo, ale teżdziki tłum ludzi, pierwszy raz w Plazie stałam pół godziony do kasy! Głównie bluzki krótki-długi rękaw, rozmiarówka jużbardzo poprzebierana, majtki, skarpety, dużo pidżam, koszulek nocnych, jakieś spodnie, bluzy, marynary dla starszych - ogólnie dużo weszaków, jedyne nieprzebrane na niemowlęcym - inne towary pewnie do jutra znikną. Na damskim dużo tunik, jakieś spodnie, spódnice, swetry, parę marynarek - noszę Kappahlowskie 34 lub 36 i jak dla mnie to nic nie znalazłam A - dużo bielizny damskiej i męskiej, na męskim nawet dużo koszul, bluz - nie patrzyłam dokładnie. Generalnie te ceny na damskim nie były jakoś powalająco obniżone - pewnie przemetkowali znowu przed akcją. Ale przynajmniej dla dzieciaków na jakieś okazje koszulki będą no i majtki młodej się spodobały, jak się jutro sprawdzą w noszeniu, to jeszcze podjadępo jedną paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Gliwice 12.01.10, 20:53 Ja kupiłam polary/te różowe/ kolor taki sobie,ale cena całkiem sympatyczna.Będą miały na podwórko Skarpetki dziewczynom po 11 zł trzypak. Majteczki z koszulką /dwa komplety dla młodszej/bo były nam potrzebne i piżamki dziewczynom. I kurtkę dla starszej, taką zieloną z kapturem, za 70zl. Myślę,że w przyszłym roku do szkoly będzie całkiem fajna/mi się podoba/ Niby nic ciekaego nie było, ale kase i tak wydalam Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rzeszów 12.01.10, 21:56 Uwaga przy kasie nie musiałam pokazywac sms a tylko karte klubowa. Przyjmuja, ze tylko klubowicze dostali sms Byłam ok 14.00 malo osob, maz byl o 19.00 i były tłumy... W rozmiarze 98/104 dziewczynka kupiłam 2x tuniczka+getry za 17zł, za 24 tuniczka z Mickey+getry, sukienke w czarno-czerwona kratke za 24, czerwone spodnie dresowe za 17, jeansy na 98 cm, 3 x rajstopy, 3-pak skarpet, szlafrok z polaru. Dziewczynka na 134/140cm - nie ma nic godnego uwagi - corka zażyczyła sobie taftowa sukienke (dla mnie nie do przełkniecia...). W sumie mozna cos wybrac dla mniejszych dzieczynek. Czesc rzeczy dla dziewczynek u nas nie ma, tj. kurtek czy ciepłych rekawic.Ja kupiłam zamszowa brazowa torebeczke z fredzlami za 20zł, koszule nocna i pizame - wiekszosc została w rozm. L i XL. Pozostałe ciuchy ze sztucznych włokien i kolekcja sylwestrowa nie podobaja mi sie. Maz kupił dwa chyba ostatnie swetry (na zamek pod szyja) rozm M I L po 50zł, wiecej nic mu sie nie podobało. Sprzedawczynie miedzy soba mowiły, ze w weekend dopiero beda tłuuumy.... Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re:Wrocław 12.01.10, 22:17 ja objechałam wszystkie 3 KappAhle w poszukiwaniu tego polarku na 104 niestety nigdzie nie było. Marzył mi się też komplet z myszką mini ale był tylko na 110 trochę jednak za duży -nie kupiłam. Gdyby ktoś widział którąś z tych rzeczy proszę o info. Kupiłam rajstopki, skarpety, kapciuchy i bluzeczki za 15 zł piżamkę za 22 zł dla córci. Na 140 dla syna bluzę 25zł, marynarkę 35 zł spodnie 35zł, bokserki 7,50. skarpety 3-pack 11 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Rzeszów 12.01.10, 22:26 Tłumy w weekend?... Eee tam, do weekendu to nic nie zostanie, nawet do ogólnie dostępnego 50/50, czyli do czwartku, niewiele co sensownego zostanie - zawsze tak jest. A u mnie (Manufaktura Łódź) jak najbardziej sms oglądali, nawet dosyć dokładnie. W ogóle przy tej wyprzedaży akurat bardzo te sms'y oglądają, to samo było przy -20% od przeceny. Chociaż w ubiegłych latach czasem też nie kazali pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 wro GD 12.01.10, 22:44 Bylam wieczorem - dzikie tlumy, a dla chlopcow, rozmiar 116-122 nic. Nie bylo juz zadnych spodni, tiszertow, pizamek, ani szlafrokow Kupilam tylko ten turkusowy polar i troche fajnych bodziakow dla synka brzuszkowego. I dla siebie koszule nocna - bedzie do karmienia Dla dziewczynek mnostwo szlafrokow - rzucily mi sie oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: angie07 12.01.10, 22:58 Ja kupiłam ten komplet z Minnie (omyłkowo napisalam ze z Mickey - to i to mysz - bede jutro ok.15.00, wiec kupie Ci jesli bedzie na 104cm. Bo wydaje mi sie ze był. Dam znac wieczorem. O jakich polarkach piszecie? Mozecie wrzucic link? Moja siostra w Rzeszowie dla chopcow 98/104 i 110/116 nie znalazla nic ciekawego. Sobie rowniez (nawet na siłę) nic nie mogła kupic. Nosi w kappahl S. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: angie07 12.01.10, 23:03 kappahl.com/en/products/Children/Children/FLICKOR-86-128-/Bottoms/ mam na mysli ten zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: angie07 12.01.10, 23:05 Sorry, myslałam ze wkleje zdjecie. Chodzi o rozową tuniczka+ legginsy czarne w kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 polar 12.01.10, 23:07 polarka na stronie nie znalazlam ale chodzi o taki turkusowy, z membraną (?) windproof, przeceniony z 99 na 30 Ja kupilam ostatni chyba na 116, bylo jeszcze kilka mniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: polar 12.01.10, 23:09 Janka39, dzieki. Takich polarków, kurtek, itp na jesien/zime w Rzeszowie nie widziałam, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: polar 12.01.10, 23:16 a patrzylas wszedzie czy tylko na te okragle wieszaki wyprzedazowe? Bo u nas wlasnie te polarki i np. dzinsy chlopiece (mniejsze niz 116) wisialy razem z rzeczami, ktore przecena nie byly objete Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: angie07 12.01.10, 23:16 dziękuję bardzo, w takim razie czekam na info w sprawie kompletu z mini, a polarki są bardzo fajne były dwa lub trzy kolory różowy, niebieski i chyba pomarańczowy, rozpinane za zamek bez kaptura, świetne,niestety nie mogę ich znaleźć na stronie. Przecena z 59 zł czyli 30zł. Początkowa cena 99 zł. -- Nikola Laura 07.07.06 Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: angie07 12.01.10, 23:19 tak o ten komplet z myszką mi chodzi a polarki taki jak mówi koleżanka, jak dotarłam dziś do galerii dominikańskiej a było ok. 15-nastej może był ostatni różowy na 86. W innych KappAhlach nie było wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: angie07 12.01.10, 23:24 dziewczyny, przeslijcie prosze sma o 50% na 0667867890. pilnie potrzebny))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: polarki 12.01.10, 23:21 U nas wyprzedaz ubranek jest na dwóch wieszakach dzieczynka mała, 2 wieszaki - duza, to samo dotyczy chłopcow i w jednym miejscu bielizna, pizamki. Dobrze, bo nie trzeba sie nabiegac a i tak była spocona jak mysz (Minnie )Na pewno nie było polarów, zreszta sklep działa od konca listopada, wiec moze nie maja w asortymencie wszystkiego. I tak sie ciesze, ze wreszcie KappAhl jest! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: polarki 13.01.10, 09:06 to my a-e-p krajanki w takim razie bida z nedzą w rzeszowie moim zdaniem straszna jesli chodzi o starsze dzieci i damski bo na taki tylko patrzyłam. na mojego 3 latka nie znalazłam ani jednej przecenionej rzeczy- ani bluzek, ani spodni, nic! zreszta zero przecen na zimowe czapki, kurtki, polary czy kurtki. na starsza córke z pogranicza rozmiaru 128/134 jedne fajne dzinsy za 22 zł,bluzke z długim rękawem za 17 i trzypak skarpet za 11 zł. dla siebie szukałam rozmiaru 38, ich 40 jak dla mnie jest ogromna, nawet na siłe nic nie kupiłam dla siebie a pozytywnie bardzo zaskoczył mnie hm w tym roku, mnostwo fajnych rzeczy na przecenie dla dzieci, troche zaszalałam Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: a smsa ktos miły tu podał :) 13.01.10, 09:08 ja wpisałam go do telefonu i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice 13.01.10, 10:56 agapk - minęłayśmy się Ja też do Gliwic trafiłam i towaru nie specjalnie. Nie było wyboru w ślicznych bodziakach i koszulkach dla niemowlaków - parę sztuk dosłownie, a ostatnio maaaasa. Malutkie dresiki chłopięce z Myszką Miki, zestawy sportowe z krawacikiem, czapeczki, fajne skarpetki, troszczeczkę spodenek raczej wiosennych. Ja młodemu jedynie czapę i majteczki kupiłam. Dla dziewczynek faktycznie troszeczkę piżamek było, wybór w szlafrokach (choć nie pełna rozmiarówka). Kupiłam jej głównie dodatki i bieliznę - skarpetki, majtki, legginsy, apaszka plus spodnie sztruksowe w kol. stalowym (na dole z gumkami). To wszystko co w rozm. 116, 122 można było wyszukać. Dla nas reszta piżamek - spodnie i góry i widać, że sporo mniej niż 10 dni temu, ocieplane skarpety zimowe (słodkie!), bielizna i nne rzeczy nie w moim stylu więc nie angażowałam się... Dla panów - troszeczkę bielizny, piżamek z kr.rękawkiem i bluzy/swetry, spodnie na które mój małż nawet nie zerknie. Była ze mną znajoma kupująca dla 6-latka i półroczniaka - wykupiła cała resztę jaka została - boskie bodziaki i koszulki i śliczne bluzy, swetry w popielu z granatem, piżamy dla starszego, spodnie, bieliznę. Była bardzo zadowolona - wydała 240zł za wielką siatę i była po wrażeniem - to jej pierwsze zakupy w K. Ja miałam chrapkę na Plazę w Rudzie, ale widząc dzikie tłumy z sms- ami w Forum podarowalam sobie. ściskam wirtulanie wszystkie kappahl'ki Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Arkadia?? 12.01.10, 23:56 Czy coś ciekawego było dla chłopaków (104 i 116) w Arkadii lub w Galerii Mokotów, bo nie wiem gdzie jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Arkadia?? 13.01.10, 08:01 Byłam wczoraj w Galerii Mokotów. dla chłopca 110/116 nie kupiłam nic oprócz 1 bluzki w paseczki i trzypaku skarpetek Ogólnie dla małych chłopców nędza Odpowiedz Link Zgłoś
ewr Re: 50% kappahl 13.01.10, 10:13 Dziewczyny, a ja nie dostałam sms-a, mimo bycia członkiem... Czy mogłybyście i mnie przesłać ten numer kodu? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: 50% kappahl 13.01.10, 10:56 czy może ktoś napisac tresc tego sms-a na 50 %.please! Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: 50% kappahl 13.01.10, 18:07 czy ta tunika jest przeceniona i na ile? www.kappahl.com/ProductImages/KAW_255612_F_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: tunika + opaska 13.01.10, 19:33 Nie ma po nich sladu w Rzeszowie... Przed wyprzedaza 50% były tylko przecenione szare - nie pamietam ile kosztowały, chyba ok 50zł cena regularna? Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: angie07 13.01.10, 21:01 Musiałam zrobic przerwe w pisaniu na uspienie córki. Niestety nie ma roz. 104, ale moze ktos zwroci (ma na to do 7 dni, tj. 19/20 stycznia). Mam w KappAhl znajoma sprzedawczynie, odłozy i da mi znac jesli bedzie. Poinformuje Cie wtedy w osobnym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Opole 14.01.10, 11:07 Wczoraj siostra kupiła dla mojej córki koralowe legginsy + tunikę (kupowałam już wcześniej wersję z czarnymi legginsami: komplet rewelacyjny i bardzo wygodny) oraz różową tunikę. Było jeszcze trochę rzeczy w rozmiarówce 128, ale nie byłam nimi zainteresowana. Niestety nie było już żadnych szlafroków w r 122/128 Odpowiedz Link Zgłoś
ania.mama.kamilka Re: Opole 14.01.10, 11:32 Bardzo mało rzeczy wczoraj było w Opolu dla chłopaków. Dla syna kupiłam tylko spodenki dresowe, piżamkę, paczkę majtek i paczkę skarpetek. Sprzedawca powiedział, że w tym roku miał dużo mniej rzeczy niż w zeszłym i już nie ma co dokładać do wyprzedażowych ubrań, bo na zapleczu ma tylko skarpetki. Szkoda, zawsze w Kappahlu kupowałam dużo rzeczy dla syna, teraz cieniutko z wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Opole 14.01.10, 13:34 pia_ szlafroki w rozm. 122/128 są w GD - czerwone w rózowe serca, czerwone i fioletowe w pasy i całe różowe - byłam tam dziś przelotem. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Opole 14.01.10, 14:44 Niestety w GD mogę być dopiero w weekend, a do tego czasu wszystko rozdrapią. W sumie aż tak bardzo mi nie zależy, bo córka ma jeszcze szlafrok frotte z benettona. Ale dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
ozanja Katowice 3 stawy 15.01.10, 11:45 Szkoda drogi - praktycznie nie ma nic dla dziewczynek pomiedzy 86 a 128 z ubran dziennych:2 sukienki w czarno-czerwona krate,kilka par bialych legginsow i ze 2 bluzy z dlugim rekawem.Duzo bylo koszulek nocnych,troche dodatkow,szlafroki polarowe.Dla maluchow niby cos wisi,chyba wiecej dla chlopcow,ale i tak malo w stosunku do wyprzedazy letniej i moim zdaniem nic ciekawego...Dla kobiet sporo dzinsow w skrajnych rozmiarach (albo 34 albo 44 i wieksze rozmiarowo bluzeczki. Jak dla mnie - rozczarowanie zupelne. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: 50% kappahl GM W-wa 15.01.10, 12:09 Ja 12.01 kupiłam w Galerii Mokotów w W-wie- błękitną piżamkę w zwierzątka na 110/116 za 17,50zł i 3 pack ślicznych skarpetek za 11zł, były tez majteczki 4 paki za 11zł. W ogóle wtedy wybór piżamek, szlafroków i bielizny dla dzieci był bardzo duży. Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: Będzie jeszcze 50%? 15.01.10, 13:17 Byłam dziś ale nie było akcji wszystko za 50%. Troche nowych rzeczy się pojawiło ale to pewnie ludzie oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 wro bielany 15.01.10, 19:00 Gdyby ktos sie wybieral - absolutnie nie warto. Niby jest 50/50, ale tylko na pojedyncze rzeczy: skarpetki (wybor juz zaden), majtki, czapki (malutko). To, co dla klubowiczow bylo dwa dni temu przecenione, teraz juz nie jest (tzn. nie ma 50/50). Pizamek dla chlopcow - zero Ja co prawda kupilam ciepla czapke dla noworodka, jakiej dotad bezskutecznie szukalam (i to za 8 zl), ale nie sądziłam ze bedzie az tak kiepsko (choc to moze lepiej dla mojego portfela ) Odpowiedz Link Zgłoś
ale_sandra Re: 50% kappahl GM W-wa 15.01.10, 22:27 A ja się cieszę, ponieważ już od jakiegoś czasu ( dokładnie od Mikołajek) miałam upatrzoną piżamkę z dinozaurami oraz szlafrok i udało mi się dzisiaj ją kupić za 20 zł (pierwsza cena 60 zł), a szlafrok za 30 zł ( poczatkowo 90 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka aaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.01.10, 20:51 qrcze, dopiero teraz ksojarzyłam,że sms'y dostawałam na nieaktualny numer....i czekam od kilku tygodni zdziwiona,że nic nie dostaję. wiecie jak zmienić numer w KappAhl??????? iza Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: aaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.01.10, 21:15 Na odwrocie karty klubowej masz numer telefonu, zadzwoń tam i podaj nowy numer swojej komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: dzięki :) 15.01.10, 23:34 a ja wczoraj bylam w Arkadii i nic nie bylo! Po pierwsze nei bylo juz obniznki 50z 50 na dzieciece jak Wams ie udalo kupic szlafroki? Tam w ogole nie bylo szlafrokow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re:Wola Park 15.01.10, 23:47 Ja byłam dzisiaj w Wola Parku i tez chyba nie ma 50/50? A poza tym - nic nic nic. Nie warto jechać! Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re:Wola Park 15.01.10, 23:58 w reducie też nic, są co prawda szlafroki, ale za 60, bo nie ma na nie obnizki 50/50. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Agata 16.01.10, 12:40 ale jakei te szlaforki? Frotte chlopiece widzialas moze? Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Agata 16.01.10, 15:03 były frotte różowe i granatowe, z tym, że nie wiem, czy te granatowe to były chłopięce czy dziewczęce, no i czy był rozmiar na Jacka, to też ci nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Reduta 16.01.10, 21:23 Jest 50/50, ale nic ciekawego nie widziałam. Sa szlafroki fioletowe w pasy i rózowe w gwiazdki (rózowe tylko bardzo duże), generalnie jakies resztki smetne. Odpowiedz Link Zgłoś