muchomorek23 04.02.10, 09:27 Jak oceniacie jakość butów Primigi? chodzi mi o wygodę, trwałość i lekkość butów? Jakie macie doświadczenia? warto je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka.szrotka Re: Primigi - dobra jakość? 04.02.10, 11:02 Podobają mi się zdecydowanie bardziej niż np. Ecco i to zarówno sandały jak i zimowe kozaczki. O chłopięcych piszę. Wszystkie są bardzo lekkie, mają elastyczne podeszwy. Jakość bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Primigi - dobra jakość? 04.02.10, 11:27 Świetne buty. Bardzo lekkie, skórzane, wygodne. Właśnie rozglądam się za następnymi Primigami dla synka. Latem biegał w sandałkach, teraz kolejne nosi w domu zamiast kapci. I sprawdzają się zimowe z goretexem - ciepłe, nie przemakają. Wszystkie trzy pary choć intensywnie używane, wyglądają jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Primigi - dobra jakość? 04.02.10, 12:08 miałam dwie pary - zimowe - ciepłe, nie przemakają, wygodne, po sezonie używania sprzedałam w stanie idealnym za więcej niż pół ceny zakupu - klientka bardzo zadowolona, jesienne adidaski - świetne, wygodny - polecam to dobre buty Odpowiedz Link Zgłoś