Dodaj do ulubionych

ANIUTEK!!! Maclaren!

10.02.04, 21:57
Hej czy widziałaś te wózki, wiesz coś o nich więcej? O którym modelu myślisz?
Bo ja na razie zastanawiam sie (bo widziałam tylko w necie) nad ryder'em i
techno XT... No a z bardziej rozbudowanych - Pliko Completo
pozdr
mymcia
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: ANIUTEK!!! Maclaren! 10.02.04, 22:22
      witaj,
      maclareny widzialam i moim zdaniem sa super - lekkie, latwe w obsludze, dosyc obszerne dla
      dziecka. ze wzgledu na mozliwosc zamontowania fotelika samochodowego + dziecko moze lezec
      zupelnie plasko zdecyduje sie na
      global buggy www.maclarenbaby.com/US/pages/globalbuggy.html
      techno jest bardzo zblizony jednak nie rozklada sie na rowno.
      chyab juz niedlugo bede mogla z wozkow robic doktorat ( heheheheheh) i te wydaja mi sie
      najlepiej wykonane, zwrotne, lekkie. oczywiscie swietne sa Silver Cross - ale to juz zupelnie inna
      bajka, moze sie skusze - ta mozliwosc bujania, miekkie kola, wygoda dla dzieciny -sliczny
      wozek.... tylko strasznie wielki
      • mymcia Re: ANIUTEK!!! Maclaren! 10.02.04, 22:38
        dzięki,
        bo ja szukam czegoś lekkiego, ale żeby to nie było kosztem komfortu bobaska -
        global jesst chyba największy z maclarenów tego typu, no nie?
        Ja na super płasko nie potrzebuję, no a przede wszystkim coś malego i żeby po
        złożeniu weszło do niedużego auta, bez kłopotów i kładzenia foteli....
        A oststnio w jednym z niemieckich sklepów on-line widziałam starszy model -
        Vogue ze śpiworkiem. wiesz coś onim więcej? On chyba ma mniejsze kółka nie?
        pzdr
        • aniutek Re: ANIUTEK!!! Maclaren! 11.02.04, 03:15
          vogue- bardzo fajny,jest najlzejszy wazy 6kg techno 6,5kg a buggy 8 kg jest mniejszy ( nizszy trroche)
          ale z jakis wzgledow nie ma go w kolekcji 2004, probowalam sie dowiedziec czemu ale bezskutecznie.
          Kolka chyba mniejsze, z tego co widze, czytalam i dowiedzialam sie od specow to Techno jest
          najpopularniejszy, nagradzany i najchetniej kupowanym wozkiem wsrod maclarenow. zdecydowalabym
          sie na niego gdyby mial mocowanie do nosidelka samochodowego.
          popatrz sobie na te strone
          www.store.yahoo.com/albee-baby/strolfrommac.html
          tam sa chyba wszystkie maclareny z 2003 i 4
          • mymcia Re: ANIUTEK!!! Maclaren! 11.02.04, 13:51
            jeju!
            Faktycznie wyborek... Dzieki, no właśnie w sumie ciekawe czenu w sumie ciekawe
            modele sa wycofywane...Nieudane? Nie "schodzily"?
            pzdr
            mymcia
        • dorok Re: ANIUTEK!!! Maclaren! 17.03.04, 06:36
          Nie wiem czy nadal szukasz wozka, ale jezeli tak to Ci powiem, ze sama chcialam
          kupic Maclaren Global, ale dzisiaj zrezygnowalam. Slyszalam kilka zlych opinii
          na temat przednich kolek (prawdopodobnie w nizszych temperaturach cos sie
          dzieje z plastikowymi zawieszeniami i sie lamia).
          Pozdrawiam
          • mymcia Re: ANIUTEK!!! Maclaren! 17.03.04, 13:07
            Hej Aniutek! Upłynęło trochę czasu...
            Ale nadal nie kupiłam spacerówki... No właśnie z tymi Maclarenami to nie do
            końca jest tak miodowo, jak słyszałam... No i co u zrobić?
            Chbya skłonię się jednak w kierunku Inglesiny zippy Rain albo Pliko p3 (choć
            najmniejsze to one nie są). Tyle że te kupię w Polsce - bo sporo taniej na
            razie. No, dumam jeszcze nad pliko sportivo (tu w Niemczech), bo ma , ze tego
            co czytałam trochę grubszą, miększą tapicerkę i podobno nieco lżejszy- nie wiem
            ile w tym prawdy... Śpiworek zawsze można dokupić nawet niemarkowy- niektóresą
            naprawdę cool . Tyle że tu są dość drogie, rany co za życie. No a z maclarenem
            to chyba sobie dam spokój, choć on taki mały... Kurcze a może masz jeszcze
            jakieś pomysły co do małych wózków
    • aniutek Re: ANIUTEK!!! Maclaren! 11.02.04, 03:16
      zapomnialam dodac- wszystkie maclareny o ktorych pisalysmy skladaja sie super latwo i sa naprawde
      male
      udanego wyboru zycze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka