us28 11.02.04, 12:56 NO WŁAŚNIE GDZIE W WARSZAWIE ZNAJDE TĄ FIRME - WISZE OD RANA NA TELEFONIE I NIGDZIE ICH NIE MA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaate Re: GDZIE W WARSZAWIE WÓZEK BEBE CONFORT 11.02.04, 13:50 Widzialam bebeconfort w swiecie dziecka na pulawskiej (kolo placu unii lubelskiej. Przy pierwszych zakupach dostajesz karte stalego klienta gwarantujaca 10% znizke, takze wg mnie jest to dosyc atrakcyjna oferta. Pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpra1 Re: GDZIE W WARSZAWIE WÓZEK BEBE CONFORT 11.02.04, 13:59 Ja swój kupowałam w sklepie " Świat dziecka "- Puławska 2 (za Supersamem, obok McDonalda ), drugi Świat dziecka jest w Hicie na Górczewskiej.Na pewno są również na Jagiellońskiej 2 ( sklep Małe Dziecko- chyba najtaniej )oraz na Ostrobramskiej ( nie pamiętam numeru, ale chyba 73 ). Polecam również komis Al.Krakowska 219, bardzo duży wybór wózków Bebe Comfort w bardzo dobrym stanie,a ceny dużo niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: GDZIE W WARSZAWIE WÓZEK BEBE CONFORT 12.02.04, 14:39 jest jeszcze Miś w Sadybie Best Mall (tam zdecydowanie najdrożej, ale najnowsze modele zobaczysz), no i komis www.bobokomis.com.pl, gdzie też są wózki ledwo używane, w stanie idealnym. jeśli chodzi o zakupy sklepowe, to najtaniej jest na Jagiellońskiej. spróbuj tez obejrzec w sklepie, a kupić w sklepie internetowym www.baby.com.pl www.swiatdziecka.pl mają zdecydowanie najniższe ceny. pzdr Mona Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: GDZIE W WARSZAWIE WÓZEK BEBE CONFORT 13.02.04, 08:14 W sklepie Male dziecko na Jagielonskiej 2 maja bardzo korzystne ceny. 818 44 78. albo na pl. unii lubelskiej. Kasia ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś