pudelek09 07.02.10, 17:00 Moze widziala ktoras jeszcze we wrocku zimowe buty ecco-rozm 38-39 dla dziewczynki.Wiem,ze ceny teraz atrakcyjne i rozmiarowka przebrana,ale moze rzucily sie Wam w oczy w ktoryms sklepie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Ecco-Wroclaw 07.02.10, 17:53 Są w Step In (Bielany i Auchan) - sama mierzyłam tam dziewczęce 39. I w Ecco Kids w Pasażu Grunwaldzkim (sporo modeli). Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Ecco-Wroclaw 07.02.10, 23:35 kiedy je mierzylas?Ja bylam w czwartek w pasazu,w Ecco kids ani jednej pary w tym rozmiarze.Na bielanach bylam w piatek i tez klapa,nawet pani dzwonila do marino do ich sklepu i ani jednej pary w tym rozmiarze.Mozliwe zeby cos dorzucili? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ecco-Wroclaw 08.02.10, 08:34 Faktycznie byłam ze 2 tygodnie temu. Ale podzwoń po sklepach Step In, bo jestem pewna, ze jakieś buty się uchowały. Zadzwoń też do Zdrowej Sópki (na Bielanach i w Arkadach), no i do Maraga Kids w Auchan (mieli duże rozmiary Ecco i Primigi bo samia mierzyłam). A w In Step w Auchan byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Ecco-Wroclaw 08.02.10, 09:10 dzieki.zadzwonie.gdzie jeszcze StepIn sa we Wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Ecco-Wroclaw 08.02.10, 09:42 Step In jest też w CH Borek przy Hallera. Odpowiedz Link Zgłoś