monix123 09.02.10, 16:59 Rozumiem,że jeśli pojawiły się już dziś na allegro to w sklepach tez juz są?? Przypuszczam, że cena to 19,90?? Czy ktoś widział i zna dokładną cenę?? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romarzena Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 17:17 Widziałam dzisiaj w Wola Park chyba z 5 wzorów po 19,90, ale nie zachwyciły mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 17:28 Dobrze wiedziec, że juz są. Co roku je kupuję, bo swietnie sie sprawdzaja latem. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 18:27 Pewnie chodzi o te: www.allegro.pl/item917770252_h_m_sukienka_tunika_serca_zielen_122_128.html Widzialam wczoraj. Niestety, mnie tez nie zachwycily. Bawelna jakas taka sztywna (z pewnoscia nie taka, jak w poprzednich latach), fason niefajny, moim zdaniem. Bardzo zaluje, bo od lat kupuje corci letnie sukieneczki H&M. Mam nadzieje, ze nie jest to jedyny model, jaki sie pojawi na lato... Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 18:22 jest faktycznie dużo ja zakupiłam tylko turkusową reszta faktycznie jak dla mnie za pstrokata,cena 19,9 Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 18:56 a czy one są tylko do rozm 128, bo na moją mogą już być przymałe do lata, a bardzo je lubię może się w tygodniu przejadę Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 19:00 a czy one są tylko do rozm 128, bo na moją mogą być do lata przymałe, a bardzo lubię te sukienki może się przejadę w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 21:47 Byłam, pooglądałam, zakupiłam)) Faktycznie moze ciut sztywniejsze, ale krój taki sam jak w zeszłym roku. Kolory i wybór kwesita gustu oczywiście. Cena jak dla mnie atrakcyjna, i moje dziewczyny je w lecie baaardzo lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
naticzek Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 23:43 Są po 19,90 ale szkoda że nie ma ładnych Nie mogłam wybrać ani jednej, chociaz co roku kupuje co najmniej po 2 dla córek. ____________________________________ Natalia - 7 lat Julia - 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 23:45 A mnie sie (na zdjęciach, moze zmienie zdanie po obejrzeniu na zywo) w tym roku wyjatkowo podobają najgorsze były chyba 2 lata temu, z takiej gorszej, jakby mechacącej sie bawełny. Ciekawe jakie będą kapelusze w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
naticzek Re: sukienki plażowe h&m 09.02.10, 23:57 Agni cos Ty zmechaciły Ci się??? ja mam sprzed 2 lat sukienke jasna w róozwe kwiatuszki z zielenia, jest śliczna i wygląda jak nowa a to bedzie jej 3 lato Rok temu juz wzornicto mi sie śroednio podobało, w tym też nie spodobały mi się. Ale może moje córki beda miały inne zdanie, nie wiem, zobaczymy ____________________________________ Natalia - 7 lat Julia - 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: sukienki plażowe h&m 10.02.10, 00:22 Z tej kolekcji mi sie troche pomechaciły, a material jest cieńszy i jakby bardziej sztuczny? To chyba kolekcja sprzed 2 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: sukienki plażowe h&m 10.02.10, 08:21 Może ten konkretny wzór miał zły materiał? Ja miałam z tej kolekcji łączkę i różowo zieloną w stylizowane kwiaty, nic się specjalnie nie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do agni71 10.02.10, 09:23 Faktycznie, mamy tę samą sukienkę i materiał był cieńszy i jakiś sztucznawy, choć nam się nie zmechacił. Natomiast taki sam wzór tylko turkusowa była całkiem inna z rewelacyjną bawełną. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do agni71 10.02.10, 09:32 No własnie łączki mi sie wtedy nie podobały wcale, jakies takie piżamowe mi się zdawały, więc nie kupiłam, a na te turkusową sie nie załapałam, choc najbardziej mi sie podobała. Mam te zalinkowana wyżej i jeszcze ten sam wzór w niebiesko-czerwone kwiaty i jakośc materiału w obu odbiega od normy, jesli chodzi o sukienki plażowe H&M. ziewczyny piszą, że w tym roku materia sztywniejszy, więc znowu cos H&M kombinuje ale musze sama sprawdzić. Najfajniej chyba zapowiada sie serduszkowa turkusowo-zielona.... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do agni71 10.02.10, 09:38 photos08.allegroimg.pl/photos/oryginal/914/42/61/914426138 To była sukienka z rewelacyjną bawełną, no i ten fason nam bardzo odpowiadał. Nie lubiłam sukienek z tej serii photos05.allegroimg.pl/photos/oryginal/907/02/47/907024792 córka miała w tym fasonie w kolorze fuksji i żółci i była kiepska jakościowo (bawełna tak cienka, że aż przeźroczysta), zwłaszcza te gładkie fragmenty na karczku. Ubiegłoroczne z motylami mamy dwie (fuksja i fiolet) photos02.allegroimg.pl/photos/oryginal/909/38/17/909381740 i chociaż krój mnie nie zachwycał (wolałam te o prostych, podkoszulkowych ramiączkach), to sukienki były fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do agni71 10.02.10, 10:11 tej pierwszej własnie nie udalo mi sie wtedy kupić tych drugich nie miałam zeszloroczne miały Ok bawełne i duze wzory w intensywnych kolorach tez mi pasowały (miałyśmy fuksje i żółtą), tylko te kapelusiki- nocniczki były tragiczne, mam nadzieję, że wróca do szerokich rond w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do agni71 10.02.10, 10:37 Do kapeluszy H&M to moja córka nie miała szansy wcisnąć głowy. Zdecydowanie z letnich kapeluszy preferujemy wrocławskiego Broela, mamy kilka jednobarwnych, cieniutkich jak mgiełka. Jakościowo są super, niektóre mają ze 3 lata i wciąż świetnie wyglądają pomimo bardzo intensywnego użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kapelusze 10.02.10, 10:50 A nam własnie te H&M-owskie kapelusze bardzo pasują, córki maja raczej małe głowy, szczegolnie najstarsza. Wiekszość innych kapeluszy jest za głęboka, za szeroka. Z kolei Mothercare ma szeokie i płytkie kapelusze, ktore spadają z glowy. Broela kupowałam jak była mniejsza, były wtedy w Smyku, ale teraz to nie bardzo nawet mam gdzie szukac w Warszawie. Tak w ogole, to zaraz zalożę watek z pytaniem o kapelusze Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: sukienki plażowe h&m 10.02.10, 09:59 Z pewnoscia te sukieneczki byly jeszcze w zeszlym roku na wyprzedazy. Wczoraj wlasnie znalazlam u corci w szafie taka sama sukienusie. Za 5 zl ja kupilam. I zapomnialam. A jaka radosc teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: sukienki plażowe h&m 10.02.10, 09:18 ojej, szkoda, ze w tym roku sa sztywniejsze.... ja kupilam na probe w zeszlym roku i coreczka nawet w zimie w niej chodzila po domu - pod spod ubierala bodziak. Bylam bardzo zadowolona z tej sukienki. Musze sie przejsc do HM i podotykac. Odpowiedz Link Zgłoś