Dodaj do ulubionych

maxi cosi rodi xr

23.02.10, 22:45
Czy któraś z Was go ma lub miała?podzielcie sie opiniami.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mariza11 Re: maxi cosi rodi xr 24.02.10, 09:01
      My mamy. Uzytkujemy go ok roku i jesteśmy zadowoleni. Tapicerka w porządku, jeszcze jej nie prałam- nie było takiej potrzeby więc można chyba uznać , ze nie łapie szybko brudu (mamy kolor taki bordowo-różowy, chyba chili pepper). Córce jest wygodnie, z tym, ze jest ona bardzo drobniutka (był to w zasadzie jeden z dwóch fotelików, który pasował do jej gabarytów, w innych było jej niewygodnie lub pasy przechodziły nieprawidłowo). W naszym aucie fotelik jest stabilnie zamocowany, dodatkowo stabilizuje go taki zaczep za zagłówek. Rozkładania nie praktykowaliśmy i szczerze mówiąc jakoś nie bardzo to widzę. Jedyny minus to to, ze przy przenoszeniu fotelika z auta do auta nie ma go za co chwycić i często się wtedy odczepia sidzisko od oparcia.
    • kotka.szrotka Re: maxi cosi rodi xr 24.02.10, 12:04
      Mamy i polecamy. W testach wypada dobrze, jest wygodny dla dziecka. Mały w kilku
      usiadł gdy wybieraliśmy i ten mu najbardziej pasował. I całe szczęście bo mi
      tylko te się podobały. Jeżeli chodzi o stylistykę, tapicerkę, kolory to nie ma
      równych. Jak dla mniesmile Co do zmiany pozycji to jednak nie bardzo da się go
      odchylić do spania, tak jak to było w poprzednim (mieliśmy Mc Tobi). Mamy gratis
      pokrowiec. Fotelik kupiony u wspaniałego sprzedawcy na allegro, który od razu
      zamienił fotelik gdy się okazało, że tapicerka jest w jednym miejscu nie
      doszyta. Bez żadnej dyskusji. Wszystko na jego koszt.
      • toja76 do kotka szarotka 24.02.10, 15:13
        jestesmy na kupnie rodiego. Możesz polecic sprzedawcę?
        • kotka.szrotka Re: do kotka szarotka 24.02.10, 16:18
          G-7
          Teraz nie ma w ofercie fotelików z pokrowcami. My kupowaliśmy latem i może
          dlatego sprzedawał razem.
          www.allegro.pl/search.php?us_id=5132128&string=rodi&fb=1
          • lilka0408 Re: do kotka szarotka 24.02.10, 16:41
            Też kupiłam w zeszłym roku u tego sprzedawcy - doszedł
            błyskawicznie. Córka przymierzała się do różnych modeli
            (rozpatrywaliśmy jeszcze cybexa, concorda i kilka innych) ale
            ostatecznie staneło na rodi xr, bo stwierdziła, że ten
            najwygodniejszy smile Mierzyliśmy w sklepie ale zamówiliśmy na allegro
            bo wraz z pokrowcem frotowym wychodziło taniej smile
            • kotka.szrotka Re: do kotka szarotka 24.02.10, 16:58
              Tak, do mnie też doszedł błyskawicznie. Miałam we wtorek, zadzwoniłam od razu,
              że coś z tapicerką (w sumie to była mała dziurka przy przymarszczeniu nie
              doszyli i M by nigdy nie reklamował, ale ja już widziałam małe paluszki
              rozdłubujące dziurę), sprzedawca nie czekał nawet aż odeślę ten zły. Następnego
              dnia miałam nowy a kurier wziął ten pierwszy. Spodziewałam się jakiejś niemiłej
              dyskusji a tu miło, szybko i konkretnie.
              • monix123 rodi 24.02.10, 17:43
                My też mamy tego rodiegi, a nawet dwawink Kupione u tego sprzedawcy,
                za dwa zrobił mi fajny rabatwink Corka jeździ, zadowolona, stabilny,
                nie mam żadnych zastrzeżeń. Rozkłada sie minimalnie.
                • pitu_finka Re: rodi 24.02.10, 17:58
                  Ja już kupiłam u tego sprzedawcy i Tobiego i Rodiego. Zawsze w korzystnych
                  cenach, zawsze obsługa na medal. Z fotelika jestem zadowolona.
                  • tedesca1 Re: rodi 25.02.10, 09:03
                    ja kupowałam u sprzedawcy :autofoteliki, kupiliśmy w czwartek popołudniu, w
                    piątek rano już miałąm fotelik,a cena bardzo korzystna, chyba najtaniej miał akurat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka